zając Napisano Piątek o 20:12 Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 20:12 2 godziny temu, Jeeb napisał: dziewczyna jest dekoracją narciarza, jeździć nie umi, najwyżej może przygotować posiłek i loda na podwieczorek Biorąc pod uwagę jak duże kobiece grono Cię otacza rodzinnie, proponuję żebyś usunął ten komentarz. Można pożartować, ale to jest żenujące... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano Piątek o 20:37 Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 20:37 24 minuty temu, zając napisał: Biorąc pod uwagę jak duże kobiece grono Cię otacza rodzinnie, proponuję żebyś usunął ten komentarz. Można pożartować, ale to jest żenujące... poważnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano wczoraj o 06:07 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 06:07 9 godzin temu, Jeeb napisał: poważnie ? Dalej nie rozumiesz? Teresa grzecznie poprosiła cię o usunięcie tego seksistowskiego wpisu, to zrób to, a nie palisz głupa. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano wczoraj o 07:54 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 07:54 1 godzinę temu, kordiankw napisał: Dalej nie rozumiesz? Teresa grzecznie poprosiła cię o usunięcie tego seksistowskiego wpisu, to zrób to, a nie palisz głupa. nie mogę bo nie mam urawnień do usuwania postów więc musisz zrobić donos do Admina Nie mierzi Cię gdy nasz instruktor pisze: "Tam możesz zabrać swoją dziewczynę" ? I do tego lista tras na których sam nie jeździł ? A na inne trasy to co nie możesz ? Na codzień jeżdźę z 6 dziewczynami i żadna z nich nie chciała by jeździć na tych trasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano wczoraj o 07:57 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 07:57 Teraz, Jeeb napisał: nie mogę bo nie mam urawnień do usuwania postów więc musisz zrobić donos do Admina Nie mierzi Cię gdy nasz instruktor pisze: "Tam możesz zabrać swoją dziewczynę" ? I do tego lista tras na których sam nie jeździł ? A na inne trasy to co nie możesz ? Na codzień jeżdźę z 6 dziewczynami i żadna z nich nie chciała by jeździć na tych trasach Nie o jazdę na nartach w twoim komentarzu chodzi. Wystarczyłoby przeprosić wszystkie panie na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 23 godziny temu 17 godzin temu, Narciarz ze Śląska napisał: Kolega poszedł za daleko, daleko dalej niż ja! Ale zasadniczo kiedyś tak było, że panny nie lubiły zbyt trudnych tras, bo patrzą na życie strategicznie: chcą przeżyć. Teraz się to zmienia, zaczyna być tak, że kobiety są odważniejsze od facetów. Zobaczymy czy @MarioJ zgłosi do admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 22 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 22 godziny temu Godzinę temu, grimson napisał: Zobaczymy czy @MarioJ zgłosi do admina. Sam autor powinien napisać do admina, że przemyślał niestosowność swojego wpisu i prosi o jego usunięcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 13 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 13 godzin temu 8 godzin temu, kordiankw napisał: Sam autor powinien napisać do admina, że przemyślał niestosowność swojego wpisu i prosi o jego usunięcie. Macie na myśli mój tytuł (nie widzę niczego niestosownego), czy wpis Jeeba (tu zależy od interpretacji jednego słowa, mnie się nie spodobało, bo moja interpretacja jest chyba jak wasza, ale pytanie, czy autor miał to na myśli, co my myślimy, czy jednak nie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 13 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 13 godzin temu 13 godzin temu, Jeeb napisał: nie mogę bo nie mam urawnień do usuwania postów więc musisz zrobić donos do Admina Nie mierzi Cię gdy nasz instruktor pisze: "Tam możesz zabrać swoją dziewczynę" ? I do tego lista tras na których sam nie jeździł ? A na inne trasy to co nie możesz ? Na codzień jeżdźę z 6 dziewczynami i żadna z nich nie chciała by jeździć na tych trasach Panie Kolego! Kilka uwag: 1) Tytuł nie jest seksistowski, choć celowo stereotypowy - tak. Cały tekst stanowi pewne uproszczenie, ale tak to już w tekstach bywa. Lubię podkreślać stereotypy, choć życie czasem... samo je łamie. Jak napisałem: dziś wiele pań jeździ lepiej od panów. Moim historycznym stereotypem była jazda busem pod opieką Grzesia i Hani. Grześ był zmęczony, więc za kierownicę siadła Hania. - W imię Ojca i Syna i Ducha Świętego, kobieta za kierownicą - rzekłem publicznie. Potem publicznie musiałem podejść do Hani: - Kurdę Hanka, znakomity z Ciebie kierowca, dawno nie czułem się tak pewnie i bezpiecznie! Mistrzem stereotypów był trener Smuda: - Kobieta w autokarze, przegramy... Albo wysiada ta pani, albo drużyna! Smuda nie pozwalał też kierowcy cofać. Cofanie to klęska, 0-5 jak nic. Kierowca musiał tak zaplanować wjazd, aby nigdy nie cofać! Ale tego nie zrozumie nikt, kto nie cofał na autostradzie z powodu czarnego kota... To żart... po trochu... 2) Każdą z tych tras jeździłem i jeżdżę. Więcej: lubię je! 3) Teksty typu "Gdzie ty mnie zabrałeś" wziąłem z życia! Nie powiem czyjego, ale to autentyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 1 godzinę temu Zgłoszenie Share Napisano 1 godzinę temu 11 godzin temu, Narciarz ze Śląska napisał: czy autor miał to na myśli, co my myślimy, czy jednak nie)? no widzisz jak to powiadała moja ukochana babcia: "głodnymu chlyb na myśli" Słusznie nie masz wątpliwości że zakpiłem z Twojego w sumie niewinnego "zabrać dziewczynę" Feministki zaraz by zakrzyczały że one nie są przedmiotem, który się gdziekolwiek zabiera. Jedyna użytkowniczka tego forum poczuła się dotknięta ale słusznie uznała to co ja napisałem za żart, a że uznała go za niesmaczny to jej sprawa. Jeśli Admin usunie mój post to będzie też musiał usunąć wszystkie kolejne wpisy bo nie bęsą one miały sensu. Jak zostawi wszyscy będą wiedzieli że Jeeb to zjeb, seksista, cham, ćwok, swołocz i woda na młyn odwetowców z Bonn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi