moruniek Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2018 19 minut temu, leitner napisał: Tak, jest to Bachledova Dolina. Zdjęcie baneru starałem się specjalnie tak zrobić, żeby wydawało się, że to realne (choć pogoda zupełnie nie pasuje). Ta gondola będzie taka sama jak w Szczyrku - 10osobowa Leitnera Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka Fundamenty pod słupy są już wylane, instalacja elektryczna też wyprowadzona, wiec pozostaje postawić słupy, napiąć linę, zrobić stację dolną i górną, zamontować gondolki. Jak byłem tam w styczniu bardzo mnie ucieszyła informacja o wymianie krzesła na gondolę - bo to moim zdaniem najsłabszy element tego ośrodka. Szkoda, że nie trafiłeś pogody, bo to 50% wrażeń więcej w tym ośrodku. Widokowo wówczas prezentuje się tak (zdjęcie ze stycznia tego roku). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2018 Szkoda, że nie trafiłeś pogody, bo to 50% wrażeń więcej w tym ośrodku. Trochę żałuję, ale freeride w świerkach i na czarnulkach wszystko wynagrodził Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalR Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2018 No ja czytam między wierszami [emoji6] Jak ktoś nigdy nie był w tym ośrodku to może się zdziwić tym zdjęciem kolejki. [emoji6]Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalR Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2018 Mogliby też dwuosobowy orczyk zamienić na kanapę.Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2018 4 hours ago, leitner said: Trochę żałuję, ale freeride w świerkach i na czarnulkach wszystko wynagrodził Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka Wyobraź sobie teraz marzec tam po dużych corocznych opadach. Wychodzi słońce. Stoki od Jezerska dalej cieniu a śniegu dluuugo pod dostatkiem. Za to ludzi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areski Napisano 25 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2018 Ostatnia niedziela... czyli stok prywatny Warunki jak na drugą połowę marca świetne, stok pusty. Bajka! Pzdr A. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 25 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2018 (edytowane) 11 minutes ago, Areski said: Ostatnia niedziela... czyli stok prywatny Warunki jak na drugą połowę marca świetne, stok pusty. Bajka! Pięknie. Jakby co to chodzi o Gruniky Sihelne zaraz za Korbielowem. Areski jest tak szczęśliwy po dzisiejszych nartach, że zapomniał napisać gdzie był Tam zawsze można wcześnie zacząć sezon i późno zakończyć. Taki mają klimat. Edytowane 25 Marzec 2018 przez andy-w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 19 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2018 Jasna Chopok Ku dňu 19. 4. 2018 bola lyžiarska sezóna 2017/2018 ukončená z dôvodu oteplenia a nevhodných snehových podmienok. Všetky zjazdovky v stredisku Jasná sú uzatvorené a teda platí zákaz lyžovania/snowboardovania sa na nich. Od 20. 4. 2018 začína letná prevádzka lanoviek pre peších turistov. Vysoke Tatry DŇA 19.04.2018 BOLA UKONČENÁ ZIMNÁ SEZÓNA PRE LYŽIAROV V STREDISKÁCH - TATRANSKÁ LOMNICA A ŠTRBSKÉ PLESO. SEZÓNNÉ LÍSTKY BUDÚ V PLATNOSTI DO 30.04.2018 ALE IBA PRE PEŠÍCH TURISTOV. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi