marboru Napisano 24 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2019 (edytowane) @marionen tym razem i Ty się sprawiłaś, są też zdjęcia @Annaaw akcji Relacja super! Dzięki... ...a ja się cały czas zastanawiam, czy zakończyłem sezon, czy nie? 🤔 Edytowane 24 Kwiecień 2019 przez marboru 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2019 Cześć Ty się nie zastanawiaj tylko zobacz jak to jest miło oglądać piękne zdjęcia i filmy siedząc na tyłku w pracy! Po prostu Mariusze już jesteście tacy wkurzający z natury i tyle. Na razie. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 26 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2019 (edytowane) Autentycznie zaniepokojony prognozą kolegi Geralda z wątku o Evereście (o kolejkach w Tatrach) jak i Parkowym komunikatem o zamknięciu, udałem się dzisiaj w rejon hali Gąsienicowej celem rekonesansu. Transport oczywiście publiczny. Kilometrów z buta, buta skiturowego, buta skiturowego w rakach jak i z foki około 19. Zjazdów nie rejestrowałem. Napotkanych Skiturowców 5-ciu. Turystów około 20. Na Zachodniej Kościelca jeden Zespół. Strażników 1. W Murowańcu usłyszałem, że główne siły poszły na Zawrat (bo lepsze śniegi). Pogoda super, warunki śniegowe zmienne. Coś tam pozaznaczałem do przejechania w przyszłym roku z rejonu pomiędzy dojściem na Świnicką przełęcz a Karb-em. Odkrycie, Skrajny Żleb !! tyle dobra ;). Trochę zdjęć. Chronologia zachowana. Dwa ostatnie to z powrotu. Gąsienicowa nie chodziła, jak cały tydzień. Wiatr od 4 do 8 m/s. Konsystencja trasy na Gąsienicowej nadspodziewanie dobra. Była mocno ubijana Podobno mają przyjść nocne minusy. Pozdrawiam mirekn Edytowane 26 Kwiecień 2019 przez mirekn Zespół z dużej 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 26 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2019 Żałuję że się nie zebrałem, ale kończyłem pracę bardzo późno w nocy, i w grę wchodziła tylko popołudniowa tura. Byłem już zrezygnowany tą pogodą, jak zobaczyłem +27 u siebie... Ciekawe jak tam w Dolinie Żarskiej? @mirekn wybierasz się jeszcze gdzieś w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 13 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2019 (edytowane) Czy jazda na nartach w połowie maja na nowym śniegu zalicza się do sezonu 18/19 czy do następnego 19/20 🙂 ? https://bialykrzyz.com.pl/ Edytowane 13 Maj 2019 przez andy-w 7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kael Napisano 14 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2019 (edytowane) A tu dalej pada Edytowane 14 Maj 2019 przez kael 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2019 na Pilsku również sporo nasypało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 14 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2019 A ja mam tyle ładnych, letnich sukienek . Kiedy ja je wreszcie będę mogła nosić? 😛 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2019 Pilsko, na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz98520 Napisano 5 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2019 Wie ktoś jak się jeździ na takim stoku? (bez śniegu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi