MarioJ Napisano 29 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2018 1 godzinę temu, ptk89 napisał: Odpowiem Ci. Około 32-34 sztuki na jedną trasę około 1000 metrów. W intensywności śnieżenia zdecydowanie numer 1 w Polsce. Numer 1 w tym sezonie to obecnie Czarna Góra, trasa 2km jest już gotowa 😀 Amatki mają zresztą z Białki. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 29 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2018 UFO w Bukowinie już chodzi... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 29 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2018 Nawet w Bytomiu zaczęli naśnieżać - ryzykują. Trzymam jednak kciuki! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 29 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2018 Widok ratraka dobrze wróży przed weekendem... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 29 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2018 Myślę właśnie żeby się wybrać w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 29 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2018 7 minut temu, Chrumcia napisał: Myślę właśnie żeby się wybrać w niedzielę Jak się otworzy cała trasa przy krześle, to ja też będę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 BSA Szczyrk, komunikatu jeszcze nie ma, ale widać że wystartują jutro z jazdą do samego dołu. 1 godzinę temu, marek_kapica napisał: Pierwsi narciarze już są 😃 Dobry znak już można zjechać całą długość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 I już jest wszystko jasne... 😋 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 W Czarnej Góra dzisiaj piękna zima. Spory wiatr i luxtorpeda na razie nie ruszyła. Działa krótki krzesło oraz talerzyk. Przegląd kamer. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 (edytowane) Na fejsie Czarna Góra Resort już gorąco od żądań, karnet za 1zł, a kolej nie działa. Edytowane 30 Listopad 2018 przez MarioJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 2 godziny temu, keisyzrk napisał: I już jest wszystko jasne... 😋 Na sezonówkach czy do kasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 4 minuty temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Na sezonówkach czy do kasy? Dzwoniłem dzisiaj do nich, potwierdzili, że na sezonówkach 😀 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 Żeby kupić skipass online na BSA to muszę go zakupic na stronie eskipass i poczekać aż mi go przyślą czy jak? Mam gopass ale przez niego nie doładuje jazdy tylko na BSA.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 9 minut temu, Chrumcia napisał: Żeby kupić skipass online na BSA to muszę go zakupic na stronie eskipass i poczekać aż mi go przyślą czy jak? Mam gopass ale przez niego nie doładuje jazdy tylko na BSA.... Z tego co pamiętam: jeśli posiadasz kartę (nie gopass) kupujesz skipass i podajesz nr karty na którą mają go doładować, trwało to z najczęściej 1 dzień, jeśli nie masz karty, zamawiasz skipass + kartę, ale tutaj dostawa trwała kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 7 minut temu, keisyzrk napisał: Z tego co pamiętam: jeśli posiadasz kartę (nie gopass) kupujesz skipass i podajesz nr karty na którą mają go doładować, trwało to z najczęściej 1 dzień, jeśli nie masz karty, zamawiasz skipass + kartę, ale tutaj dostawa trwała kilka dni. Dzięki, właśnie nie mam karty a chciałam w niedzielę pojechac, trudno wydaje te kilka zł wiecej (o ile pojade :P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 Poniżej korespondencja z BSA Dzień Dobry, Mam takie pytanie odnośnie karnetu 4-godzinnego kupowanego na e-skipass, na Państwa stronie jest informacje, że skipass ten można kupić do końca sezonu niskiego tj. do 23.12, a na stronie e-skipass jest informacje, że jest to promocja do dzisiaj tj. 30.11 jak to fizycznie się odbywa - karnet nabija się automatycznie na kartę - chyba nie bo nie wybiera się dnia, czy kupuje się voucher i z nim się udaje do Państwa do kasy i na jego podstawie otrzymuje się skipass ? Ale jak Pan go jutro kupi, to do niedzili go Pan nie dostanie Rafał ale kartę mam Bo on jest pocztą przesyłany. Sprawdzimy to. Rafał chciałem go kupić na tą kartę którą mam tylko wg Państwa strony cena obowiązuje do 23.12 a wg e-skipass do dzisiaj Sprzedajemy je do końca listopada, a działają do 23.12 Rafał czyli jutro cennik powinien być już inny ? bo jutro nie będzie już możłiwości zakupu za 52 zł Jutro nie będzie tej oferty Rafał czyli reasumując muszę kupić karnet dzisiaj za 52 zł, który nabije mi się na kartę i wykorzystać go do 23.12 ? Tak jest !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 Jeśli zatem nie macie karty nie możecie jeździć w ten weekend, bo karta do Was nie dotrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boogymen Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 Mam wykupioną sprytną sezonowkę ale na aplikacji gopass pokazuje że takiej nie posiadam. Zastanawia mnie czy gdy podjadę na bsa to czy oni są w stanie ją aktywować? Rozumiem że normalnie karta będzie aktywowana na SMR. Może ktoś zna już ten temat i mi wyjaśni. PS. Na aplikacji gopass mam tylko dokument zamówienia ale karta nie jest doładowania. Pisze że brak sprytniej sezonówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 5 minut temu, boogymen napisał: Mam wykupioną sprytną sezonowkę ale na aplikacji gopass pokazuje że takiej nie posiadam. Zastanawia mnie czy gdy podjadę na bsa to czy oni są w stanie ją aktywować? Rozumiem że normalnie karta będzie aktywowana na SMR. Może ktoś zna już ten temat i mi wyjaśni. PS. Na aplikacji gopass mam tylko dokument zamówienia ale karta nie jest doładowania. Pisze że brak sprytniej sezonówki. Zawsze tak pisze Ja też mam tylko potwierdzenie zakupu - co prawda nie na SMR ale na Chopok i nocną w Szczyrku, ale jak chce dokupić pojedynczy karnet to mam komunikat, że nie mogę dokupić - nie mogę nawet kupić dziennego na SMR muszę kupić drugą kartę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boogymen Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 Dziękuję za odpowiedź ale bardziej chodzi mi o to, że sezon w SMR najprawdopodobniej ruszy 15.12. Chciałbym w niedzielę pojeździć na BSA i zastanawia mnie czy będzie się dało tą sezonowkę aktywować na BSA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 (edytowane) Kasina sezon zaczyna, czas na białą jazdę! Z przyjemnością informujemy, iż nasze intensywne starania nad tym, aby sezon narciarski rozpoczął się u nas w jak najlepszych warunkach przyniosły efekty! Śmiało możecie zapakować narty lub snowboard do samochodu i przyjechać do nas! Jesteśmy gotowi i zaczynamy. Zapraszamy Was do naszego ośrodka Kasina Ski już jutro (w sobotę 1 grudnia) w godzinach 10.00-22.00. Będzie to okazja, by po raz pierwszy w tym sezonie przypiąć narty na naszym stoku. Harmonogram i godziny otwarcia w najbliższych dniach: 1 grudnia (sobota) od 10.00-22.00 z przerwa na ratrakowanie (16.00-18.00) 2 grudnia (niedziela) – od 8.00-22.00 z przerwa na ratrakowanie (16.00-18.00) 3-7 grudnia (poniedziałek-piątek) TYLKO jazda wieczorna (18.00-22.00) 8-9 grudnia (sobota-niedziela) 8.00-22.00 z przerwą na ratrakowanie (16.00-18.00) Skrócenie godzin pracy w nadchodzącym tygodniu spowodowane jest bardzo niekorzystnymi prognozami pogody. Edytowane 30 Listopad 2018 przez pawelb91 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 1 minutę temu, boogymen napisał: Dziękuję za odpowiedź ale bardziej chodzi mi o to, że sezon w SMR najprawdopodobniej ruszy 15.12. Chciałbym w niedzielę pojeździć na BSA i zastanawia mnie czy będzie się dało tą sezonowkę aktywować na BSA. @keisyzrk pisał, że dzwonił, i że można na sezonówce Na FB też gdzieś to wyczytałem, że można ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 (edytowane) 8 minut temu, boogymen napisał: Dziękuję za odpowiedź ale bardziej chodzi mi o to, że sezon w SMR najprawdopodobniej ruszy 15.12. Chciałbym w niedzielę pojeździć na BSA i zastanawia mnie czy będzie się dało tą sezonowkę aktywować na BSA. Aktywować na BSA niekoniecznie, ale zawsze możesz pokazać PDFa karty tymczasowej z gopass'a. Zadzwoń tylko, czy taką formę uznają w BSA. Edytowane 30 Listopad 2018 przez keisyzrk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 (edytowane) Polecam dla rozweselenia serc,poczytajcie korespondencję firmy PR,obsługującej moją ulubiona stację,z fanami..Od paru lat już tak jest,komentarze są jak z kabaretu,bo zamiast śnieżyć,oceniono,że taniej będzie utrzymywać więź korespondencyjno-emocjonalną z fanami... https://www.facebook.com/maguraski/?epa=SEARCH_BOX Edytowane 30 Listopad 2018 przez lski@interia.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 Luxtorpeda ruszyła pierwszy raz w tym sezonie, wiatr pokonany: kolejka po prawej na zdjęciu: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi