gregor_g4 Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 Witojcie, nikt nie zapodaje tematu, a rok i dwa lata temu udawało nam się zebrać zgrabną ekipę. Wiem, że teraz na topie jest Szczyrk, ale może uda się coś na Pilsku zorganizować? Nie podaję terminu - jestem elastyczny - do 17 marca tu będę, więc każdy weekend mi odpowiada. Zobaczymy, czy będą chetni i zainteresowanie. Jeśli tak, to można pomyśleć o terminie. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 1 godzinę temu, gregor_g4 napisał: Wiem, że teraz na topie jest Szczyrk, ale może uda się coś na Pilsku zorganizować? Ale tam są niewyprofilowane trasy.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zibi28 Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 17 minut temu, Gerald napisał: Ale tam są niewyprofilowane trasy.... Są wyprofilowane, a natura to pies? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 jak zawsze chętnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 Ja w tym roku ciężko 😭 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 Jak tylko lekarz pozwoli, tj. opuchlizna zejdzie, jestem! W sumie to przez ten Szczyrk jeszcze ani razu tam nie byłem w tym sezonie, nawet na tourach! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 Szczyrk jest jak kokaina, może czas na odwyk :)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 11 minut temu, Sariensis napisał: Szczyrk jest jak kokaina, może czas na odwyk :)? Ostatnio wymyśliliśmy że bardziej sensownym pytaniem od "ile ludzi jest w Szczyrku?" jest "ile ludzi nie jest w Szczyrku?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 Ja się piszę na weekend 16 lub 17.03 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 26 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 w sumie, dla mnie 16.03 jest ok. Jest jeszcze sporo czasu by zaplanować sobie ten dzień. To co? WZF PILSKO 16.03.2019? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 13 minut temu, gregor_g4 napisał: w sumie, dla mnie 16.03 jest ok. Jest jeszcze sporo czasu by zaplanować sobie ten dzień. To co? WZF PILSKO 16.03.2019? Ja się piszę, pod warunkiem że będzie śnieg....mnie te prognozy pogody załamują. Luty jest jak wiosna. Może połączyłbym to z jakąś dwudniową wycieczką skiturową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 2 minutes ago, Gerald said: Ja się piszę, pod warunkiem że będzie śnieg....mnie te prognozy pogody załamują. Luty jest jak wiosna. Może połączyłbym to z jakąś dwudniową wycieczką skiturową. Wydaje mi się, że chyba nie będzie znaczenia na jakich nartach, zjazdowych czy skiturowych kto będzie, formuła jest luźna, grunt aby się o konkretnej godzinie np. o 12 spotkać w jednym miejscu a jak będziemy razem jeździć czy turować wcześniej czy później to też będzie fajnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 26 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 Po tym co wczoraj widziałem na Pilsku, raczej spokojny jestem o śnieg i warunki... no to co - mobilizować znajomych i 16 widzimy się na Miziowej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 WZF to skrót od czego? Walne Zebranie Forumowiczów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 28 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2019 Ok, to oficjalnie: 16.03.2019 widzimy się na Pilsku. Kto będzie? 1. gregor 2. andy-w 3. christof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 4.Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 8 godzin temu, gregor_g4 napisał: Kto będzie? Przykro mi Panowie, ale nie mogę. Miłej zabawy wam życzę i nie przesadzajcie z piwkiem Pozdrówcie ode mnie "moje" Pilsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 Mnie niestety nie będzie. Dokładnie 16.03 wyjeżdżam w Alpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 Prawdopodobnie się wybiorę, ale na 100% jeszcze nie mogę powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 22 minuty temu, Robur82 napisał: Jakbyś jechał a2 i nie miał składu, to na wysokości Łyszkowic możemy w 1 pojazd wskoczyć Prawdopodonie będę jechał pociągiem poprzedniego dnia i szukał noclegu w okolicy BB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 Jeżeli początkujący też mogą to bardzo będę się starał wpaść choć na chwilę na Miziową. Niestety nie mogę tego potwierdzić na 100%. Pozdrawiam mirekn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 WZF jest narciarskie czy rowerowe, bo w tym sezonie to tak nie do końca jednoznaczne i nie wiem czy zabrać narty czy może rower :)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 4 minuty temu, Sariensis napisał: WZF jest narciarskie czy rowerowe, bo w tym sezonie to tak nie do końca jednoznaczne i nie wiem czy zabrać narty czy może rower :)? Weź jedno i drugie i jeszcze termos z tą hiszpańską kawą, bo nie wiadomo co za świństwo podadzą Ci w schronisku. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 29 minut temu, tanova napisał: Weź jedno i drugie i jeszcze termos z tą hiszpańską kawą, bo nie wiadomo co za świństwo podadzą Ci w schronisku. No ale jakiego typu rower? A barraquito nie da sie przewieźć w termosiku bo jest warstwowa, w takim kosmopolitycznym mieście jak Szczecin nie wiedza takich rzeczy? A tak przy okazji to wybierasz się, czy tak piszesz w temacie, ktory Cie nie dotyczy :):):)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 5. Johnny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi