brachol Posted April 18, 2021 Report Share Posted April 18, 2021 2 godziny temu, grimson napisał: Tego to nie wiem, trzeba poszukać nr tel w necie i wykonać kilka telefonów. Generalnie skiturow na CG jakby mniej vs Szklarska, Białka czy inne ośrodki... W Szklarskiej nie znalazłem żadnej czynnej wypożyczalni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted April 18, 2021 Report Share Posted April 18, 2021 13 minut temu, brachol napisał: W Szklarskiej nie znalazłem żadnej czynnej wypożyczalni. Może Wrocław Koenig ew Jelenia https://skitury.skiland.pl/?gclid=EAIaIQobChMIiLSboJOI8AIVDa7ICh15Kg56EAAYASAAEgJxq_D_BwE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted April 18, 2021 Report Share Posted April 18, 2021 2 godziny temu, sstar napisał: Może Wrocław Koenig ew Jelenia https://skitury.skiland.pl/?gclid=EAIaIQobChMIiLSboJOI8AIVDa7ICh15Kg56EAAYASAAEgJxq_D_BwE Dzięki Chociaż teraz to będzie ciężko się wyrwać w tym tygodniu. Tak czy inaczej będę szedł w kierunku kupowania zestawu dla siebie i zastanawiam się co wybrać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted April 18, 2021 Report Share Posted April 18, 2021 5 minut temu, brachol napisał: Dzięki Chociaż teraz to będzie ciężko się wyrwać w tym tygodniu. Tak czy inaczej będę szedł w kierunku kupowania zestawu dla siebie i zastanawiam się co wybrać. Załóż wątek, chłopaki doradza:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted April 19, 2021 Report Share Posted April 19, 2021 10 godzin temu, sstar napisał: Załóż wątek, chłopaki doradza:-) Taki mam plan. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted April 22, 2021 Report Share Posted April 22, 2021 CG w końcu się odezwała. Ośrodek już zakończył sezon, natomiast...na C lub D będzie się działo takie coś już w najbliższą sobotę: http://czarnagora.pl/aktualnosci/otwarte-mistrzostwa-dolnego-slaska/ Okolice miejsca gdzie odbędą się zawody wyglądają na już ogarnięte przez ratrak: https://czarnagora-8.webcamera.pl/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted April 22, 2021 Report Share Posted April 22, 2021 4 godziny temu, grimson napisał: CG w końcu się odezwała. Ośrodek już zakończył sezon, natomiast...na C lub D będzie się działo takie coś już w najbliższą sobotę: http://czarnagora.pl/aktualnosci/otwarte-mistrzostwa-dolnego-slaska/ Okolice miejsca gdzie odbędą się zawody wyglądają na już ogarnięte przez ratrak: https://czarnagora-8.webcamera.pl/ Młodziczek w moim wieku już nie zapisują 🤪 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted April 23, 2021 Report Share Posted April 23, 2021 9 godzin temu, .Beata. napisał: Młodziczek w moim wieku już nie zapisują 🤪 Ja się załamałem, bo już wg klasyfikacji wiekowej jest masterem. Już mam bliżej jak dalej, czas szykować trumienkę. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acoto Posted April 23, 2021 Report Share Posted April 23, 2021 kto wymyśłił te kategorie??? Ta impreza powinna się nazywać: Otwarte mistrzostwa dla dzieci. Ale muszę przyznać,że jazdy pod koniec kwietnia w Polsce, poza Kasprowym, nie pamiętam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted April 23, 2021 Report Share Posted April 23, 2021 6 minut temu, acoto napisał: kto wymyśłił te kategorie??? Ta impreza powinna się nazywać: Otwarte mistrzostwa dla dzieci. Ale muszę przyznać,że jazdy pod koniec kwietnia w Polsce, poza Kasprowym, nie pamiętam. Ciekawe czy będą zawody... lski? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michas222k Posted April 23, 2021 Report Share Posted April 23, 2021 To są zawody tylko dla wtajemniczonych- informacja na stronie dodana 22.04.2021 a zapisy do godziny 20:00 dnia 22.04.2021. Ciekawe o której godzinie to dodali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted April 23, 2021 Report Share Posted April 23, 2021 Godzinę temu, acoto napisał: Ale muszę przyznać,że jazdy pod koniec kwietnia w Polsce, poza Kasprowym, nie pamiętam. Na Kasprowym też dzisiaj widziałem ratrak - coś się szykuje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted April 23, 2021 Report Share Posted April 23, 2021 2 godziny temu, acoto napisał: kto wymyśłił te kategorie??? Ta impreza powinna się nazywać: Otwarte mistrzostwa dla dzieci. Ale muszę przyznać,że jazdy pod koniec kwietnia w Polsce, poza Kasprowym, nie pamiętam. Widocznie brakuje wapniaków do SG, stąd oferta skierowana do dzieci i młodzieży. Ja też nie pamiętam, żeby CG miała cokolwiek otwartego w II połowie Kwietnia. Żona wspominała, że kiedyś była na wodnych nartach w Zieleńcu na majówce - wszystko płynęło po stoku, ale warun narciarski dalej jakiś tam był. Z kamer na CG wynika, że dalej jest zacnie na polu narciarskim, fragmenty C-Fis, oraz B-Fis też wyglądają dobrze.Ech, pomarzyć odpalenie ratraków na CG i uruchomienie wyciągów na majówkę, na pożegnanie sezonu... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted April 23, 2021 Report Share Posted April 23, 2021 Na B-FIS dalej biało, nagranie z 21.04.2021: Ski Bum | Facebook Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spi630 Posted April 26, 2021 Report Share Posted April 26, 2021 (edited) Śniegu na CG wciąż dużo, do 10 twardo bo co noc przymrozek, w ramach Mistrzostw Dolnego Śląska przygotowano 2 trasy, na jednej zawody na drugim rozgrzewka. Wystartowałem rodzinnie z córką. Cudowne zakończenie sezonu Edited April 26, 2021 by spi630 7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted April 26, 2021 Report Share Posted April 26, 2021 3 godziny temu, spi630 napisał: Śniegu na CG wciąż dużo, do 10 twardo bo co noc przymrozek, w ramach Mistrzostw Dolnego Śląska przygotowano 2 trasy, na jednej zawody na drugim rozgrzewka. Wystartowałem rodzinnie z córką. Cudowne zakończenie sezonu GRATULACJE!!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lski@interia.pl Posted April 26, 2021 Report Share Posted April 26, 2021 W dniu 22.04.2021 o 23:54, .Beata. napisał: Młodziczek w moim wieku już nie zapisują 🤪 Zapisują wszystkich,urodzonych przed 1980 też,choć tak szeroka kategoria wiekowa to przejaw ejdżyzmu.Gorzej było tylko,gdy startowałem na zawodach w Regetovce na Słowacji,gdzie jedna kategoria w wieku ponad 40 lat obejmowała razem kobiety i mężczyzn /Veterani a veteranky/.Uznano,że osoba w tym wieku jest już absolutnie bezpłciowa i można klasyfikować razem... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lski@interia.pl Posted April 26, 2021 Report Share Posted April 26, 2021 W dniu 23.04.2021 o 09:42, sstar napisał: Ciekawe czy będą zawody... lski? Jak widzisz,odbyły się,dla mnie niestety było troszkę za daleko...A NoLimit na Kasprowym niestety nie... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted April 26, 2021 Report Share Posted April 26, 2021 4 godziny temu, spi630 napisał: Śniegu na CG wciąż dużo, do 10 twardo bo co noc przymrozek, w ramach Mistrzostw Dolnego Śląska przygotowano 2 trasy, na jednej zawody na drugim rozgrzewka. Wystartowałem rodzinnie z córką. Cudowne zakończenie sezonu Byś się wstydził, córkę wyprzedzić;-) 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted April 26, 2021 Report Share Posted April 26, 2021 4 godziny temu, spi630 napisał: Śniegu na CG wciąż dużo, do 10 twardo bo co noc przymrozek, w ramach Mistrzostw Dolnego Śląska przygotowano 2 trasy, na jednej zawody na drugim rozgrzewka. Wystartowałem rodzinnie z córką. Cudowne zakończenie sezonu Piękne rodzinne zdjęcie👍Gratki za podium. Zawody były na trasie C czy D? No i można było korzystać ze Zmiji nie będąc zawodnikiem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted April 26, 2021 Report Share Posted April 26, 2021 2 godziny temu, grimson napisał: Piękne rodzinne zdjęcie👍Gratki za podium. Zawody były na trasie C czy D? No i można było korzystać ze Zmiji nie będąc zawodnikiem? Wygląda, że trasa jest ustawiona na D tak na moje oko. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lski@interia.pl Posted April 26, 2021 Report Share Posted April 26, 2021 6 godzin temu, spi630 napisał: Śniegu na CG wciąż dużo, do 10 twardo bo co noc przymrozek, w ramach Mistrzostw Dolnego Śląska przygotowano 2 trasy, na jednej zawody na drugim rozgrzewka. Wystartowałem rodzinnie z córką. Cudowne zakończenie sezonu Gratulacje ale nie ma co sie dziwić, niedawno jeszcze robiłeś czas zawodów na Palenicy... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted April 27, 2021 Report Share Posted April 27, 2021 13 godzin temu, ZdolnyŚlązak napisał: Ewidentnie D😉 Czyli stan D jest najlepszy na ten moment? Oby jakoś do piątku wytrwało, deszcze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted April 27, 2021 Report Share Posted April 27, 2021 3 godziny temu, sstar napisał: Czyli stan D jest najlepszy na ten moment? Oby jakoś do piątku wytrwało, deszcze... Wybierasz się na Czarna? Śniegu maja na stokach wg ich strony „po pas”, białe powinno wytrzymać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted April 27, 2021 Report Share Posted April 27, 2021 5 godzin temu, sstar napisał: Czyli stan D jest najlepszy na ten moment? Oby jakoś do piątku wytrwało, deszcze... Majówka na Czarnej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts