Lexi Napisano 30 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2023 26 minut temu, Plywak napisał: Jak Białka nie będzie kręcić w tygodniu, to uderzam na Słowację. Ja też..chyba że Szosów ocaleje.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 30 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2023 W dniu 29.03.2023 o 20:44, Lexi napisał: Białka dziś.. ... Nie Białka, a bajka 😉. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 31 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2023 11 godzin temu, moruniek napisał: Nie Białka, a bajka 😉. Wbijaj Krzychu ...w przyszłym tygodniu powinno być jeszcze OK - plan "B"..Spalena.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 31 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2023 2 godziny temu, Lexi napisał: Wbijaj Krzychu ...w przyszłym tygodniu powinno być jeszcze OK - plan "B"..Spalena.. Plan B. Warunki jeszcze długo będą 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 31 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2023 Podoba Mi sie plan B+ skitury a potem jazda na wyciągu 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 31 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2023 2 godziny temu, christof napisał: Podoba Mi sie plan B+ skitury a potem jazda na wyciągu Salatyn leży odłogiem od jesieni u mnie ale jak tylko narty pójda na kołek to się pofatyguje (na kierpcach oczywiście)- niestety moje skitury są "dla ubogich" ..dobre na pagórki a to poważna góra jak by nie było. (Zasygnalizuj jakbyś sie wybierał kiedyś i miał ochotę pogadać na krześle..) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 31 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2023 warunki ze środy 14 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2023 10 godzin temu, DMM napisał: warunki ze środy Dobrze że nie podpisałeś co to.... @marcinn sie nie "kapnoł"... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2023 2 minuty temu, Lexi napisał: Dobrze że nie podpisałeś co to.... @marcinn sie nie "kapnoł"... patrzy na Bialke z widokiem na Tatry 😁 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 1 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2023 Hello, Siglany 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 1 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2023 On 3/30/2023 at 6:18 PM, Lexi said: Ja też..chyba że Szosów ocaleje.. Dostałem info, że Białka czynna jeszcze przez cały tydzień. Uderzam jutro na kilka dni, narty pewnie od poniedziałku, bo w niedzielę deszcz. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 1 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2023 (edytowane) 2 godziny temu, Lexi napisał: Dobrze że nie podpisałeś co to.... @marcinn sie nie "kapnoł"... Starzeje się.....a tak serio Rohace i Salatyna znam b.dobrze...😛 Edytowane 1 Kwiecień 2023 przez marcinn 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2023 17 minut temu, marcinn napisał: ..a tak serio Rohace i Salatyna znam b.dobrze...😛 ..ale mnie zaskoczyłeś!!.. 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 1 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2023 (edytowane) Plany na Soszowie mają...kto wie ,kto wie Edytowane 1 Kwiecień 2023 przez marcinn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 1 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2023 26 minut temu, marcinn napisał: Plany na Soszowie mają...kto wie ,kto wie niestety jutro zamknięte... ale Spalona ciągle działa... zapowiada się Wielkanoc na nartach na Rochaczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 2 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2023 Dzień dobry Nie mogłem sobie darować 2 godzinki z rana 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2023 Co jeszcze kręci w PL? Całe Sudety już stoją, przeciwnie do ostatniego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2023 (edytowane) 3 minuty temu, grimson napisał: Co jeszcze kręci w PL? Całe Sudety już stoją, przeciwnie do ostatniego sezonu. Białka, Kasprowy....coś w Beskidzie Sądeckim? ...Szosów - przynajmniej teoretycznie. Edytowane 2 Kwiecień 2023 przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 2 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2023 Słotwiny Arena 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 2 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2023 I Siglany 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2023 Godzinę temu, Lexi napisał: Białka, ..aczkolwiek i Białka już "robi rękawami" - miejmy nadzieje że ocaleje do świąt.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 2 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2023 Siglany w Wiśle mają dobre pół metra śniegu. Do świąt na miętko,zresztą tak dziś obsługa wyciągu zapewniała. Co do warunków to dziś zdecydowanie dla konesera...💦 Dobrze że choć śniadanie dobre dają . Ps .Jak schodziłem to zaczęła się jazdą na byle cym 🛵😁 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 2 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2023 6 godzin temu, Lexi napisał: ..aczkolwiek i Białka już "robi rękawami" - miejmy nadzieje że ocaleje do świąt.. Maras Pewnie będzie jak w zeszłym sezonie - puszczą Remiaszów, Pasiekę i Jankulowski. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 2 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2023 4 godziny temu, marcinn napisał: Siglany w Wiśle mają dobre pół metra śniegu. Do świąt na miętko,zresztą tak dziś obsługa wyciągu zapewniała. Co do warunków to dziś zdecydowanie dla konesera...💦 Dobrze że choć śniadanie dobre dają . Ps .Jak schodziłem to zaczęła się jazdą na byle cym 🛵😁 Potwierdzam, Siglanówka to najlepsza gastronomiczna miejscówka w Wiśle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2023 45 minut temu, marekbtl napisał: Maras Pewnie będzie jak w zeszłym sezonie - puszczą Remiaszów, Pasiekę i Jankulowski. pozdrawiam Zobaczymy ..jutro chyba odpuszcze....może sie uzupełni pokrywa śniegu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi