waldek71 Napisano 14 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2025 Po wschodniej stronie, w strefie wpływów DolomitiSuperski różnie. Ogólnie śnieg jest na trasach. Procent przygotowanych stoków bardzo różny. Od prawie wszystkiego czynnego w ValGardenie do zupełnej mizerii w SanPellegrino czy Passo Rolle. Ale to, co przygotowane trzyma do końca dnia i jest stosunkowo twardo. W poprzednich latach było więcej otwartych odcinków, z kolei ludzi zdaje mi się było mniej. Ale ogólnie jest jazda i to jest najważniejsze. Pozdrawiam 13 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 15 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2025 Cze Pinzolo, nie będę się rozpisywał. 1x pucharową zjechałem bo się ekipa wlekła strasznie. Warunki świetne. inni co są zrobią relację. pozdro ps. @yoss, wieczorem zadzwonię, zapraszam na piwko do mnie do hotelu, stawiam😀. 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 15 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2025 @grimson 3 się😀. Nie mogłem się powstrzymać. 2 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 15 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2025 2 godziny temu, marekbtl napisał: @grimson 3 się😀. Nie mogłem się powstrzymać. Gratki dla syna, ma chłopak ciąg na wynik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 15 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2025 Godzinę temu, grimson napisał: Gratki dla syna, ma chłopak ciąg na wynik. Grubego nawet nie wrzucam😀. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 15 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2025 54 minuty temu, marekbtl napisał: Grubego nawet nie wrzucam😀. pozdro napisz jeszcze, że wynik na SL, na niebieskiej trasie 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 15 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2025 4 godziny temu, marekbtl napisał: ps. @yoss, wieczorem zadzwonię, zapraszam na piwko do mnie do hotelu, stawiam😀. https://tenor.com/bmEUa.gif 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 15 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2025 28 minut temu, yoss napisał: https://tenor.com/bmEUa.gif Zaproszenie zaproszeniem ale dobrze dopytaj Łukasz kto będzie płacił.....;) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 15 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2025 Narada wodzów starszych i nie tylko, odbyła się. 🤪 A narciarsko dzień oczywiście petarda. 🤩 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 15 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2025 37 minut temu, yoss napisał: Narada wodzów starszych i nie tylko, odbyła się. 🤪 A narciarsko dzień oczywiście petarda. 🤩 Dwa Krakusy.. kto płacił?.. ;D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 15 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2025 11 minut temu, Lexi napisał: Dwa Krakusy.. kto płacił?.. ;D Wyczuwam nutkę zazdrości. Nigdy Marek Cię na piwo nie zaprosił? 🤣 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 15 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2025 (edytowane) 10 minut temu, yoss napisał: Wyczuwam nutkę zazdrości. Nigdy Marek Cię na piwo nie zaprosił? 🤣 Mało tego u mnie za darmoche chleje . ;).... ale warun macie - full zazdro nie żadna nutka.. edit. .. no dobra - ale chciałbym tam być z Wami.. Edytowane 15 Grudzień 2025 przez Lexi 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 15 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2025 Godzinę temu, yoss napisał: Narada wodzów starszych i nie tylko, odbyła się. 🤪 A narciarsko dzień oczywiście petarda. 🤩 Niech @marekbtl odstawi zgubny alko i lepiej napisze, jak to w końcu było dzisiaj z ta V max? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 15 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2025 Godzinę temu, grimson napisał: Niech @marekbtl odstawi zgubny alko i lepiej napisze, jak to w końcu było dzisiaj z ta V max? Karol, to jest proste. Krótka 5-ka czarna, sztruks jak się patrzy pusta, pełen przegląd. Raz można pocisnąć. Maksa nie pytam, bo po co się mam stresować. Ma ekipę 10-cio osobową 10-18 lat. Tam jeńców nie biorą. Dzisiaj widziałem jak jeżdżą po stoku. Kosmos. pozdro ps. To tylko cyfra nic nie znacząca z apki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2025 7 godzin temu, marekbtl napisał: Karol, to jest proste. Krótka 5-ka czarna, sztruks jak się patrzy pusta, pełen przegląd. Raz można pocisnąć. Maksa nie pytam, bo po co się mam stresować. Ma ekipę 10-cio osobową 10-18 lat. Tam jeńców nie biorą. Dzisiaj widziałem jak jeżdżą po stoku. Kosmos. pozdro ps. To tylko cyfra nic nie znacząca z apki. Osobiście cieszę się, że zacząłeś doskonalić jazdę na wprost 😉 delta między nami powiększyła się do 13 km/godz. Muszę solidnie wziąsc sie do roboty w tym sezonie 🤩 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2025 Btw czarna 5 tak wyglądała w styczniu tego roku: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 16 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2025 Godzinę temu, grimson napisał: Btw czarna 5 tak wyglądała w styczniu tego roku: wygląda jak czerwona 6 z Kotelnicy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2025 3 godziny temu, Jeeb napisał: wygląda jak czerwona 6 z Kotelnicy I ma dużo z nią wspólnego 🤪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 16 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2025 Pozdrowienia z krainy śniegu 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 16 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2025 36 minut temu, zając napisał: Pozdrowienia z krainy śniegu @grimsonowa pogoda się zrobiła 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 16 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2025 Pierwsze słyszę 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 16 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2025 Cze Dzisiaj mocno śnieżnie. Foty nie mam bo nie było widoków. Pojeżdżone, mniej niż wczoraj, ale i tak nieźle. Raz był mocny opad, gęsty drobny, raczej mokry, raz płaskie światło bez kontrastu. Mgły nie było. Końcówka najlepsza, jak się już zrobiły muldki. Śnieg fajoski, taki przyjazny i lodu brak, to taki zbity mocno śnieg. pozdro 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 16 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2025 Wczoraj w Bormio stosunkowo mało narciarzy. Jazda na okrągło. Podobnie jak w Santa Caterinie śniegu poza trasami mało. Wiele tras jeszcze zamknięta. Nie da się nic zjechać poniżej 2000m. Ale do IO z trasami pewno się ogarną. Temperatury oscylują między parę stopni na minusie a 0 st. Pozdrawiam. 11 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 16 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2025 13 godzin temu, Jeeb napisał: wygląda jak czerwona 6 z Kotelnicy Jest dużo bardziej stroma i ciut dłuższa chyba. Zdjęcie spłaszcza. Zaleta, mało kto na niej jeździ, bo to przy oślich łąkach do nauki. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 16 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2025 28 minut temu, marekbtl napisał: Jest dużo bardziej stroma i ciut dłuższa chyba. Zdjęcie spłaszcza. Zaleta, mało kto na niej jeździ, bo to przy oślich łąkach do nauki. pozdro Byliśmy 1 dnia na Folgaridzie z racji tego, że jedna osoba z ekipy przypominała sobie "jak się jeździ". To krzesło 4-osobowe Spolverino straaaaasznie spowalnia transfer i uniemożliwia normalną jazdę- przypomniało mi się dlaczego nigdy tam nie jeździmy. W Marillevie jest przynajmniej 6-osob. kanapa Orso Bruno - transfer poranny zdecydowanie szybszy a odkąd zrobili ten nowy wyciąg Ometto, to można i trochę tutaj pojeździć z rana czy na dobicie. Dzisiaj ruszyliśmy od razu w stronę Madonny i to była słuszna decyzja. 10-tka przerzutowa była ekstra, świeży puszek na wyratrakowanym stoku - miodzio. Pojechaliśmy też raz ponadprogramowo z rana 47 wracając pod wyciąg Genziana. Fajnie było z rana, potem trochę gorzej, około 13-14 po stronie Marillevy raczej siadła mgła na jakis czas. Ale ogólnie dało się pojeździć- dzisiejszy dzień na SL-kach w ramach wyzwania 😁 ale zaskakująco dobrze mi się jeździło. Jutro jednak szersze deski, już czekają 🙂 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi