Lexi Napisano 10 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2023 10 minut temu, Narciarz ze Śląska napisał: Chodzą tam naprawdę 3 krzesła naraz na jedną górę??? Takie cuda Panie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cappo Napisano 10 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2023 Rodzinny wyjazd do Zieleńca, sobota po nocnych opadach sporo luźnego śniegu, ludzi raczej mało, cały czas coś pruszyło i mgliście. Niedziela mgliście, ale trasy lepiej przygotowane, ludzi poza pomarańczową kanapą mało, temperatura już na plusie a po 15 zaczął padać śnieg-śnieg z deszczem, w następnych dniach ma być podobnie więc po mrozie w nocy pewnie będzie lodowisko. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrik Napisano 10 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2023 1 godzinę temu, WojtekM napisał: Na ZG, Cieńkowie i NO wołają więcej. Dlatego oznajmiłem, to żonie i nie jest już zdziwiona, iż za dolomity super ski płaciłem 250/dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg Napisano 10 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2023 22 minuty temu, gabrik napisał: iż za dolomity super ski płaciłem 250/dzień A tu widzisz - 2 godziny 8 dych, czyli za 8 godzin na Klepkach 320 zeta - Włochy trochę kicha, ale taniocha przynajmniej 😁 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 10 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2023 (edytowane) A ja odebrałem w końcu sprzęt z serwisu i mogę przestać narzekać. Wybrałem się dziś z dziećmi na Szklaną Górę. Warunki dobre, kolejki małe, brak muld. Polecam BTW patrzcie jaki smog w dole Edytowane 10 Grudzień 2023 przez Hextor 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 11 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2023 Za miedzą pada… przeczekać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 11 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2023 W dniu 10.12.2023 o 01:25, Lexi napisał: Kluszkowce wystartowały ... ja na narty jade jak wykonam prace za którą mi płacą..staram sie być uczciwy. Prezydent ponoć tez tam bawił z ochroną i karetką. Na co jakiś redaktor, że on co prawda słabo jeździ ale nigdy nie wpadł aby zabrać ze sobą karetki na stok. Z radia News. Jak jechałem autem bez eskorty, sic! No chyba żeby policzyć tego Ninję… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 11 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2023 26 minut temu, sstar napisał: Prezydent ponoć tez tam bawił z ochroną i karetką. Na co jakiś redaktor, że on co prawda słabo jeździ ale nigdy nie wpadł aby zabrać ze sobą karetki na stok. Niech redaktor sie douczy, jakie są procedury ochronne najważniejszych osób w państwie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 11 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2023 12 godzin temu, Cappo napisał: Rodzinny wyjazd do Zieleńca, sobota po nocnych opadach sporo luźnego śniegu, ludzi raczej mało, cały czas coś pruszyło i mgliście. Niedziela mgliście, ale trasy lepiej przygotowane, ludzi poza pomarańczową kanapą mało, temperatura już na plusie a po 15 zaczął padać śnieg-śnieg z deszczem, w następnych dniach ma być podobnie więc po mrozie w nocy pewnie będzie lodowisko. Jeździłeś na Nartoramie? Jak tam warunki? Działa ten łącznik na górze żeby potem na Gryglówkę wrócić, czy przez las trzeba śmigać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cappo Napisano 11 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2023 (edytowane) Patrząc z dołu działało wszystko na lewo od krzesła, 2 i 5 oficjalnie zamknięte choć pojedyncze osoby się tam zapuszczały, z tego co kojarzę łącznik w kierunki Gryglówki nie działał. Byłem z 5 letnią córką, więc raczej trzymaliśmy się dołu, ale kilka zjazdów z góry zaliczyłem. Ogólnie nie było źle, w nocy napadało świeżego śniegu więc po ratrakowaniu nie było śladu, ale bez jakiś wielkich muld. W niedziele głównie Mieszko, bo na Gryglówce więcej ludzi i mgła. Edytowane 11 Grudzień 2023 przez Cappo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 11 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2023 5 godzin temu, kordiankw napisał: Niech redaktor sie douczy, jakie są procedury ochronne najważniejszych osób w państwie. Gdyby to był Biden, miejscowość by zamknęli. Dla mnie nie ma tematu, w przypadku tej funkcji muszą istnieć pewne zabezpieczenia. W ogóle tego nie kwestionuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marxx74 Napisano 11 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2023 (edytowane) Anegdotycznie. Poranek, warszawska Agrykola, coś tam ekipa na rolkach trenuje. Wszyscy akurat na dole, została mała Merry, ja gdzieś w połowie stoku. Merry jak to Merry, za bardzo się nie rozgląda i nie widzi kolumny 5 aut SOP wbijających od góry. Autka się grzecznie zatrzymały a później na kogucikach asystowały przejazd Merry na slalomie trzymając się jakieś 15 metrów za nią .. Okna otwarte, panowie trochę rozbawieni ale czujni a ja tylko modliłem się, żeby Merry nie odwaliła jakiegoś numeru wpadając pod prezydencką kolumnę . M. Edytowane 11 Grudzień 2023 przez Marxx74 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 11 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2023 1 godzinę temu, Narciarz ze Śląska napisał: Gdyby to był Biden, miejscowość by zamknęli. Dla mnie nie ma tematu, w przypadku tej funkcji muszą istnieć pewne zabezpieczenia. W ogóle tego nie kwestionuję. Jakim cudem w krajach skandynawskich najważniejsze osoby w państwie mogą jechać do pracy komunikacja miejska i to bez obstawy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 11 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2023 2 minuty temu, Hextor napisał: Jakim cudem w krajach skandynawskich najważniejsze osoby w państwie mogą jechać do pracy komunikacja miejska i to bez obstawy? Jechać mogą, tylko później kończy się tak jak z premierem Szwecji Olofem Palme. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 11 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2023 49 minut temu, kordiankw napisał: Jechać mogą, tylko później kończy się tak jak z premierem Szwecji Olofem Palme. Kennedy miał obstawę jak mało kto, a i tak go załatwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrik Napisano 11 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2023 Godzinę temu, Hextor napisał: Kennedy miał obstawę jak mało kto, a i tak go załatwili. Akurat na zleceniodawców JFK trudno znaleźć mocnych...chciał likwidacji Banku Centralnego, a jak dzisiaj widzimy za dużo kasy by przez niego stracili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 11 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2023 Godzinę temu, Hextor napisał: Kennedy miał obstawę jak mało kto, a i tak go załatwili. Kennedyego załatwili zawodowcy, ale Reagan dzięki ochronie atak psychopaty przeżył. Być może Palme też by żył. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marxx74 Napisano 11 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2023 (edytowane) A ja powtórzę : Ekipa ochrony Prezydenta (z wielkiej liter, to urząd, niezależnie od mojej opinii) zachowała się wobec Merry mega fajnie Gdzieś tam przeciąłem się ze szkoleniem narciarskim SOP i trochę śmiesznie to wyglądało ale kilka osób ogarania temat i tak być powinno. Jestem daleki od limuzyn, jazdy na petardzie na bombach ale ochrona - im bardziej dyskretna tym lepiej, byle skuteczna. I nie ważne kto tam na stołku siedzi. A swoją zdjęcie gdzie dziubki skrzyżowane to tak słabo ale może jakiś kolejny cień ... M. Edytowane 11 Grudzień 2023 przez Marxx74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micheł Napisano 12 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2023 Poranna Nowa osada. Ludzi prawie brak, jazda na bieżąco. Pogoda niestety średnia - miejscami padał drobny deszczyk. A warunki śniegowe? Dobre chociaż bez szału, równo, śnieg ciężki zbity, dla twardych nart dało się fajnie pojeździć do ok 9:30. Po tej godzinie cukier, pierwsze odsypy, także nastąpiła powolna ewakuacja Pozdro 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[email protected] Napisano 12 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2023 Dziś wieczorna Cieniawa, kogoś spotkam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 13 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2023 W poniedziałek na razie skończyła się piękna zima... długie ocieplenie teraz, ze śniegu w Sączu mało co już zostało, ciapa błoto i syf... A tak pięknie się zapowiadało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 13 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2023 Stacja w Rytrze rusza w piątek 15.12 o 16 godzinie. Jazda w tym dniu bezpłatna! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 13 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2023 Andel i Cerna Hora pieknie... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[email protected] Napisano 13 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2023 Jurgów od piątku do niedzieli-będzie ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 14 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2023 I niby w sobotę ma ruszyć główna trasa na Jaworzynie Krynickiej? 🤣 Powodzenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi