Lexi Napisano 19 Luty Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty (edytowane) 46 minut temu, Micheł napisał: @wolcjusz pisałem w sprawie karnetów dedykowanych na 4h powiedzieli mi że jeżeli nie dam rady wykorzystać to a) mogę użyć w innych ośrodkach b) wydłużą do stycznia 2025 Z kim pisałeś? ..imię jakieś? Edytowane 19 Luty przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wp Napisano 19 Luty Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty Skąd takie informacje ? Jesteśmy pewni , że zima jeszcze wróci i bedziemy jeszcze jeżdzić w tym sezonie. Troche cierpliwosci !!! 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wp Napisano 19 Luty Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty Teraz, wp napisał: Skąd takie informacje ? Jesteśmy pewni , że zima jeszcze wróci i bedziemy jeszcze jeżdzić w tym sezonie. Troche cierpliwosci !!! Chodzi o Stożek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narty pilsko Napisano 19 Luty Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty Ze strony Stożka. Napisali że nieczyne. Widząc po kamerach to już nie ruszą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg Napisano 19 Luty Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 24 minuty temu, Narty pilsko napisał: Widząc po kamerach to już nie ruszą. Szef Stożka pisze we własnej osobie 🙃 39 minut temu, wp napisał: Skąd takie informacje ? Jesteśmy pewni , że zima jeszcze wróci i bedziemy jeszcze jeżdzić w tym sezonie. Troche cierpliwosci !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micheł Napisano 19 Luty Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty @Lexi @wolcjusz możecie się jeszcze dopytać dla potwierdzenia, poniżej screen chyba mnie nie cyganią... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 19 Luty Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2 godziny temu, Micheł napisał: @wolcjusz pisałem w sprawie karnetów dedykowanych na 4h powiedzieli mi że jeżeli nie dam rady wykorzystać to a) mogę użyć w innych ośrodkach b) wydłużą do stycznia 2025 Gdzie do nich pisałeś? Ja miałem przez messengera i mi odpisali, że nie ma takiej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micheł Napisano 19 Luty Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty @Hextor normalnie na messengerze napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekP Napisano 19 Luty Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty Dostałem dokładnie takie same info jak @Micheł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 19 Luty Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 1 godzinę temu, Greg napisał: Szef Stożka pisze we własnej osobie 🙃 Sądząc po stanie tras i aktualnych prognozach, wytopi im się do czystej trawy. Wierzysz, że w marcu naśnieżą od zera? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 19 Luty Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty Stożek ma mikroklimat i chęci jak mało kto. Może natura pomoże, pamiętam jak kiedyś otwarłem tam sezon w październiku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof W. Napisano 19 Luty Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 1 godzinę temu, Micheł napisał: @Lexi @wolcjusz możecie się jeszcze dopytać dla potwierdzenia, poniżej screen chyba mnie nie cyganią... Ale tu wyraźnie jest odpowiedź z ośrodka Skolnity więc wnioskuję, że chodzi o karnety 4H zakupione właśnie na ten ośrodek. Chciałbym się mylić bo mi także zostały na Czarny Groń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 19 Luty Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 3 godziny temu, Micheł napisał: @wolcjusz pisałem w sprawie karnetów dedykowanych na 4h powiedzieli mi że jeżeli nie dam rady wykorzystać to a) mogę użyć w innych ośrodkach b) wydłużą do stycznia 2025 Podobno Pingwin tak podszedł, słyszałem z kilku źródeł. Nie ogłosili tego jednak oficjalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 19 Luty Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2 godziny temu, Hextor napisał: Gdzie do nich pisałeś? Ja miałem przez messengera i mi odpisali, że nie ma takiej opcji. Kiedy pisałeś? ... a kiedy pisałeś Ty @Micheł ?... tak z ciekawości bo to może być wytłumaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark Cane Napisano 19 Luty Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty Ja pisałem na biuro@e-skipass.pl, odpisali, że do końca stycznia 2025 można wykorzystać albo w tym sezonie w innych ośrodkach z grupy pingwina. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micheł Napisano 19 Luty Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty @Lexi pisałem w środę tzn. 14.02 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 19 Luty Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty Z takim podejściem nie będziecie mieli gdzie wykorzystać:) zostawcie im po te 50dych, bo zaraz wszyscy zbankrutują🙈 bardziej pomyślcie o odpaleniu zrzutki na stacje narciarskie 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 19 Luty Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty (edytowane) 1 godzinę temu, Lexi napisał: Kiedy pisałeś? ... a kiedy pisałeś Ty @Micheł ?... tak z ciekawości bo to może być wytłumaczenie Pisałem dziś, koło poludnia Edytowane 19 Luty przez Hextor Typo 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 19 Luty Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty Dziś Laworta w Ustrzykach Dolnych. Dobre kwietniowe warunki, pokrywa przetrwała na głównej części stoku w stanie przyzwoitym.. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 20 Luty Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 10 godzin temu, Hextor napisał: Pisałem dziś, koło poludnia Wyglada na to jakbyś pisał bezpośrednio do "Kasiny" a @Micheł bezpośrednio do "Skolnity"... stąd różnica w stanowisku - ja jeśli już bede pisał to do firmy z Woli Filipowskiej która te karnety sprzedawała (eSkipass)... w zeszłym roku przesunęli ważność karnetów na ten sezon, jeśli w tym roku by sie zawzięli to za rok obroty im spadną znacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 20 Luty Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty A ktoś próbował pisać do e-skipas odnośnie przedłużenia Wislanskich albo Cienkowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebek Napisano 20 Luty Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty Kasina robi co może.. zobaczymy jak długo pociągną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 20 Luty Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 20 Luty Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty Czantoria: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 20 Luty Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty Godzinę temu, sebek napisał: Kasina robi co może.. zobaczymy jak długo pociągną Uważam podejście NIE MA DOBRYCH WARUNKÓW = ZAMYKAMY za uczciwe wobec klientów. Nieuczciwe jest sprzedawanie usługi po błocie i skrawkach śniegu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi