WojtekM Napisano 30 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 19 godzin temu, grimson napisał: Grizzly o nachyleniu max 69,4st Trochę stromo. Z czekanami i rakami, a narty na plecach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 30 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 23 minuty temu, WojtekM napisał: Trochę stromo. Z czekanami i rakami, a narty na plecach? Przecież to literówka i wiesz o tym doskonale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 30 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 4 godziny temu, grimson napisał: Przecież to literówka i wiesz o tym doskonale. zrozum - chłopaki zazdroszczą takiego wyczynu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 30 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 7 godzin temu, marionen napisał: Obrazowo to tak wygląda... śmieszna tabelka - dla mnie pion to 100% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek71 Napisano 30 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 53 minuty temu, Jeeb napisał: śmieszna tabelka - dla mnie pion to 100% 100% to 45 stopni. Z matematyką nie wygrasz, ale możesz próbować. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek71 Napisano 30 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec a... teraz zobaczyłem wspomnianą tabelkę, no cóż... chyba nie ma o czym dyskutować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 30 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 3 minuty temu, waldek71 napisał: 100% to 45 stopni. Z matematyką nie wygrasz, ale możesz próbować. oczywiście jak trasa ma 2 kilometry a różnica poziomów 200 metrów to średnie nachylenie wychodzi 10 % Najstromsza jaką jechałem to FIS Olimpijska "La Face de Bellevarde" ma 2998m i przewyższenie 959m czyli średnie nachylenie 32% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 30 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 7 godzin temu, Ratrak napisał: To jak wszyscy podsumowują, to ja też. W tym sezonie zero dni na nartach, praca w sporcie skutecznie wycięła wszystkie weekendy i zimowy okres przygotowawczy z narciarskich planów. 😏 Ale za rok nadrabiam i celuję w 30 dni. 😁 Tymczasem dziękuję wszystkim Wam za piękne relacje i zdjęcia, dzięki Wam nie zapominam i wciąż czuję się częścią narciarskiej rodziny! Spokojnie, będzie dobrze. Dasz radę. Bravo Ty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 30 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 8 godzin temu, Ratrak napisał: To jak wszyscy podsumowują, to ja też. W tym sezonie zero dni na nartach, praca w sporcie skutecznie wycięła wszystkie weekendy i zimowy okres przygotowawczy z narciarskich planów. 😏 Ale za rok nadrabiam i celuję w 30 dni. 😁 Tymczasem dziękuję wszystkim Wam za piękne relacje i zdjęcia, dzięki Wam nie zapominam i wciąż czuję się częścią narciarskiej rodziny! Kurcze, ale żeby ani jednego dnia nie udało Ci się wygospodarować. To jakiś dramat człowieka. Jakież to sprawy mogą być ważniejsze niż narty😉? No może własną śmierć, to wtedy może być problem😀. pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 31 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 9 godzin temu, waldek71 napisał: 100% to 45 stopni. Z matematyką nie wygrasz, ale możesz próbować. Jeeb tak ma, ani matematyka, ani logika mu nie straszna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 31 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 15 godzin temu, WojtekM napisał: Trochę stromo. Z czekanami i rakami, a narty na plecach? Można narty jak szable wbijać… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 31 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 17 godzin temu, Ratrak napisał: To jak wszyscy podsumowują, to ja też. W tym sezonie zero dni na nartach, praca w sporcie skutecznie wycięła wszystkie weekendy i zimowy okres przygotowawczy z narciarskich planów. 😏 Ale za rok nadrabiam i celuję w 30 dni. 😁 Tymczasem dziękuję wszystkim Wam za piękne relacje i zdjęcia, dzięki Wam nie zapominam i wciąż czuję się częścią narciarskiej rodziny! Białka chodzi jeszcze w przyszły weekend. W nd ma być warun, trasy będą zmrożone. Jedź 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 31 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec (edytowane) 18 godzin temu, Ratrak napisał: To jak wszyscy podsumowują, to ja też. W tym sezonie zero dni na nartach, praca w sporcie skutecznie wycięła wszystkie weekendy i zimowy okres przygotowawczy z narciarskich planów. 😏 Ale za rok nadrabiam i celuję w 30 dni. 😁 Tymczasem dziękuję wszystkim Wam za piękne relacje i zdjęcia, dzięki Wam nie zapominam i wciąż czuję się częścią narciarskiej rodziny! Góry poczekają. Znam takich co mieli przerwę i pięknie wrócili. Są rzeczy ważniejsze. Rodzina pozdrawia. Nawet jeśli lekko patologiczna i zastępcza;-) Ja dziś też obudziłem się dzień wolny w górach śnieg, a ja w domu... mam co robić. Edytowane 31 Marzec przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 31 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2 godziny temu, sstar napisał: a dziś też obudziłem się dzień wolny w górach śnieg, a ja w domu... mam co robić. w Tatrach sypie https://24tp.pl/n/128179 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 31 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 28 minut temu, Jeeb napisał: w Tatrach sypie https://24tp.pl/n/128179 górne partie w Sudetach - też biało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 31 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec Słotwiny Arena w Krynicy wczoraj zakończyły sezon mimo że stok wygląda jeszcze w miarę ok, w przeciwieństwie do Jaworzyny (już od jakiegoś czasu). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 31 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec (edytowane) 1 godzinę temu, Jeeb napisał: w Tatrach sypie https://24tp.pl/n/128179 Jeszcze nie pojechałeś? Mi się nie chce z Wrocka w Krk ruszyć a ten mi tu wyjeżdża z 2x dalszą destynacją (sic!) celem znaczy... ps po drugie taki opad to pudrowanie noska, przykryje dziury, strumienie, kamienie, czort wie co jeszcze kryje się pod warstewką... poczekam spokojnie na rower+narty jak się cieplej zrobi... Edytowane 31 Marzec przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 31 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec To niedaleko granicy, ale CZ (Pradziad - 1492) - z soboty (dziś już tam sypie śniegiem): 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 31 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec I jeszcze zdjęcia i film kolegi (jeździł na nartach, ja na spacer): Film.mp4 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 31 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec Piękną pogodę trafiliście na tym Moravskim Lodowcu🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 31 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 21 minut temu, ZdolnyŚlązak napisał: Piękną pogodę trafiliście na tym Moravskim Lodowcu🙂 Oj tak, a miało być pięknie w piątek (nie było), a brzydko w sobotę dla nas (a było pięknie)! Góry! Pogoda jest nieprzewidywalna w górach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 31 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 1 godzinę temu, ZdolnyŚlązak napisał: Piękną pogodę trafiliście na tym Moravskim Lodowcu🙂 Rozważałem dziś ale zwyciężyło ciepłe łóżko i leniuchowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 31 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2 godziny temu, sstar napisał: Rozważałem dziś ale zwyciężyło ciepłe łóżko i leniuchowanie... przecież już zakończyłeś karierę narciarską to teraz lacie, gołębnik i fajeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 31 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec (edytowane) 1 godzinę temu, Jeeb napisał: przecież już zakończyłeś karierę narciarską to teraz lacie, gołębnik i fajeczka Ty na szczęście zakończyłeś karierę admińistarcyjna. Jw. Tata miał gołębie, fajek nie palił. Żenujące te twoje filmiki, widać, że ckni ci się za krajem, przaśnym takim. My tu trochę inaczej żyjemy, może ciężko ci to zrozumieć. Edytowane 31 Marzec przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 1 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 11 godzin temu, sstar napisał: My tu trochę inaczej żyjemy, może ciężko ci to zrozumieć Ja Was rozumiem, Wy lubicie leniuchować i wspominać stare śniegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi