kordiankw Napisano 1 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień W Szczyrkowskim sezon narcierski już zamknięty. Otwarty letni na wodzie. 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 1 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 10 godzin temu, Jeeb napisał: Ja Was rozumiem, Wy lubicie leniuchować i wspominać stare śniegi A kto jakieś przedwojenne Szczyrku czy inne Gubałówki przypomina? A leniuchować lubię. Wspominać też. Jak każdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 3 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień Słotwiny: ❄️ OGŁASZAMY WIELKĄ DOGRYWKĘ SEZONU! ❄️ 🎿 Szykujcie narty na weekend, bo przedłużamy sezon narciarski! Będziemy jeździć w sobotę i niedzielę, co łącznie da nam 126 dni szusowania! ️W weekend ma dosypać świeżego śniegu, a warunki zapowiadają się zimowe! Robimy szybką akcję wiosenną i zapraszamy Was na narty i snowboard! ⛷️ W sobotę i niedzielę czynna będzie: 💙 Trasa główna 💙 Wypożyczalnia sprzętu 💙 Wieża widokowa Krynica-Zdrój 💙 Tężnia solankowa Jeździmy od 9:00 - 18:00! �🛷 Wszystkie dzieci zapraszamy również na sanki na Słotwinkę. Do zobaczenia na stoku! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 3 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srwer Napisano 3 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień Wiślański lodowiec - Siglany będzie kręcił w weekend ☝️⛷️ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 4 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień Jak jest dobry sztruks to i nart nie potrzeba...🙃 4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 18 minut temu, marionen napisał: Jak jest dobry sztruks to i nart nie potrzeba...🙃 Gdzie taki zacny warun w PL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 4 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 35 minut temu, grimson napisał: Gdzie taki zacny warun w PL? Sudety😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 4 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień (edytowane) Początek kwietnia a w Sudetach po Polskiej stronie w zasadzie na boiskach nie ma już gdzie pojeździć (pozostało jeszcze kilka ON po Czeskiej stronie). By coś zjechać trzeba się nieźle nałazić i niezbędne są foki a śniegu do zjazdów szukać wysoko... Zdjęcia przypadkowo znalezione w internetach, nie mam pojęcia czyje... Pozdrawiam. Edytowane 4 Kwiecień przez marionen 16 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 4 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 36 minut temu, marionen napisał: Początek kwietnia a w Sudetach po Polskiej stronie w zasadzie na boiskach nie ma już gdzie pojeździć (pozostało jeszcze kilka ON po Czeskiej stronie). By coś zjechać trzeba się nieźle nałazić i niezbędne są foki a śniegu do zjazdów szukać wysoko... Zdjęcia przypadkowo znalezione w internetach, nie mam pojęcia czyje... Pozdrawiam. Z twarzy, niepodobny zupełnie do nikogo 😉. Zdjęcia ewidentnie z Internetu z lat 90-tych 😉. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 4 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 18 minut temu, moruniek napisał: Z twarzy, niepodobny zupełnie do nikogo 😉. Zdjęcia ewidentnie z Internetu z lat 90-tych 😉. Pewno autor już nie żyje😭 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień Godzinę temu, marionen napisał: Początek kwietnia a w Sudetach po Polskiej stronie w zasadzie na boiskach nie ma już gdzie pojeździć (pozostało jeszcze kilka ON po Czeskiej stronie). By coś zjechać trzeba się nieźle nałazić i niezbędne są foki a śniegu do zjazdów szukać wysoko... Zdjęcia przypadkowo znalezione w internetach, nie mam pojęcia czyje... Pozdrawiam. O której godzinie ten pamięci świętej śmiałek wyruszył w góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 4 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień (edytowane) 6 minut temu, grimson napisał: O której godzinie ten pamięci świętej śmiałek wyruszył w góry? Myślę, że mogło być koło 2. Ja osobiście w dłuższe trasy lubię ruszać około 23-24 Edytowane 4 Kwiecień przez marionen 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 5 Kwiecień Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień Słotwiny Arena w Krynicy jednak nie otworzyły stoku na ten weekend. Juz wczoraj widziałem na kamerkach że lipa bo stok mocno podszedł wodą oraz były przetarcia w poprzek stoku. Wczorajszy bardzo ciepły dzień dopełnił skalę zniszczenia, do tego dzisiaj deszcz. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 5 Kwiecień Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień W Białce czekoladowe zjazdy 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 30 minut temu, pawelb91 napisał: W Białce czekoladowe zjazdy 😄 to jest jedyny ON obecnie czynny w PL, poza Kasprowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 5 Kwiecień Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 1 minutę temu, grimson napisał: to jest jedyny ON obecnie czynny w PL, poza Kasprowym? Jeszcze Wisła Siglany - miały działać w ten weekend. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 5 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 27 minut temu, pawelb91 napisał: Jeszcze Wisła Siglany - miały działać w ten weekend. Działają, dwie osoby na stoku 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas222k Napisano 5 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2 godziny temu, ZdolnyŚlązak napisał: Działają, dwie osoby na stoku Oj, to w Szpindlu były dziś nawet kolejki do wyciągów na jakieś 5 min. stania, przez pierwsze dwie godziny. Obniżyli mocno cenę karnetów do 490 koron. Większość Czechów, Polacy też dopisali i zdarzyli się też Niemcy. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 5 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień Za to u nas tak. Tylko dyscyplina sportu się nie zgadza😉. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 5 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 5 godzin temu, pawelb91 napisał: W Białce czekoladowe zjazdy 😄 Jutro z @Lexi będziem się tam taplać😀. Trzeba twardym, a nie miętkim być💪. pozdro 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 5 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 20 godzin temu, marionen napisał: Zdjęcia przypadkowo znalezione w internetach, nie mam pojęcia czyje... Po stroju zgaduję, że to jakiś gajowy Robatko. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 5 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień @Lexi co się śmiejesz? Gowniani narciarze, na gównianym stoku w gównianych warunkach. Zabawa będzie …. Przednia - jak zwykle. Biorę narty Żony, więc mam wszystko w … nosie. do juterka 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 1 minutę temu, marekbtl napisał: @Lexi co się śmiejesz? Gowniani narciarze, na gównianym stoku w gównianych warunkach. Zabawa będzie …. Przednia - jak zwykle. Biorę narty Żony, więc mam wszystko w … nosie. do juterka Ja też odpowiedni sprzęt mam przyszykowany.. jeszcze tylko przesmaruje kocim łojem - najlepszy na błoto jest... w Białce sypie .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolcjusz Napisano 5 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2 godziny temu, marekbtl napisał: Jutro z @Lexi będziem się tam taplać😀. Trzeba twardym, a nie miętkim być💪. pozdro Wpadajcie do Spalonej. Nie będzie taplania tylko porządny minus i świeżutki śnieżek który właśnie pięknie napierdala: https://rohacespalena.sk/zima/ski-areal/live-kamery/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi