pawelb91 Napisano 12 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty Rytro 12.02.2025 W Rytrze stabilnie, od 3 dni ten sam super warun. Jak tu nie skorzystać? Zima marniutka, śniegu naturalnego totalnie brak, żółto-zielono po horyzont. Stok naśnieżony więc trzeba wycisnąć ile się da skoro warunki dopisują. I pomyśleć że jakiś czas temu była tam regularna jazda do końca marca... a nawet i w kwietniu się zdarzyło. VID_20250212_090508867.mp4 12 godzina 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 9 minut temu, pawelb91 napisał: Rytro 12.02.2025 W Rytrze stabilnie, od 3 dni ten sam super warun. Jak tu nie skorzystać? Zima marniutka, śniegu naturalnego totalnie brak, żółto-zielono po horyzont. Stok naśnieżony więc trzeba wycisnąć ile się da skoro warunki dopisują. I pomyśleć że jakiś czas temu była tam regularna jazda do końca marca... a nawet i w kwietniu się zdarzyło. VID_20250212_090508867.mp4 37.98 MB · 0 pobrań 12 godzina niezłe nachylenie ma ten stok - że też im się opłaca utrzymywać go prz takiej małek ilości narciarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty Podobno pod koniec stycznia była awaria na wyciągu Buczynka w Korbielówie w wyniki której spadło krzesło. Na szczęście nikt nim nie jechał, więc obyło się bez ofiar. Ktoś wie coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adasko13 Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty Dziś wieczorna jazda w Wiśle Jaworniku - 1.5 godzinki na Soszowie, 1.5 godzinki na Stoku. Obie stacje bez kolejek, z powodu braku mrozu ciężko było by śnieg się związał - jednak przyjemna jazda na obu stacjach. Co ciekawe na Soszowie wcześniej zrobiło się cukrów, mimo że stacją położona dobre 150 metrów niżej, na Stoku degradacja stoku nastąpiła później. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 11 minut temu, Hextor napisał: Podobno pod koniec stycznia była awaria na wyciągu Buczynka w Korbielówie w wyniki której spadło krzesło. Na szczęście nikt nim nie jechał, więc obyło się bez ofiar. Ktoś wie coś więcej? Napisz do nich a nie szukaj skandalu jak p..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty Jak kto? Dokończ proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty Godzinę temu, Hextor napisał: Jak kto? Dokończ proszę. Petent.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akartman Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 16 godzin temu, Lexi napisał: Ja na czwartek chyba Myślenice albo Kasina - muszę do domu wcześniej wrócić... chyba że klient mi się wykruszy to wtedy hulaj dusza.. 13.02 - trasa czerwona też będzie zamknięta przez kilka godzin ... mimo to było fajnie 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty zarówno warunki perfekcyjne, jak i nienarzucająca się ilość ludzi. i jak tu nie kochać Mosornego (no, ale na weekend to już chyba trzeba będzie coś zmienić 😁) 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 1 minutę temu, ravick97 napisał: zarówno warunki perfekcyjne, jak i nienarzucająca się ilość ludzi. i jak tu nie kochać Mosornego (no, ale na weekend to już chyba trzeba będzie coś zmienić 😁) Krzesełko nadal szybkie jak zawsze ? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 13 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 16 minut temu, ravick97 napisał: zarówno warunki perfekcyjne, jak i nienarzucająca się ilość ludzi. i jak tu nie kochać Mosornego (no, ale na weekend to już chyba trzeba będzie coś zmienić 😁) Wybieram się tam od 2-3 sezonów i dojechać nie mogę 😄 Zawsze coś bliższego wygrywa, ale może w końcu kiedyś dotrę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 15 minut temu, marekbtl napisał: Krzesełko nadal szybkie jak zawsze ? pozdro to już jest czepialstwo 😉 ale coś w tym jest. w sumie podczas dwóch pierwszych wjazdów udało mi się przemyśleć całe swoje życie mniej więcej do 30-go roku życia. jeszcze z dwa wjazdy i faktycznie będzie zonk 😁 całe szczęście dzisiaj jakaś Pani bada poziom satysfakcji klienta, wiec nadmienię … 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 8 minut temu, ravick97 napisał: to już jest czepialstwo 😉 ale coś w tym jest. w sumie podczas dwóch pierwszych wjazdów udało mi się przemyśleć całe swoje życie mniej więcej do 30-go roku życia. jeszcze z dwa wjazdy i faktycznie będzie zonk 😁 całe szczęście dzisiaj jakaś Pani bada poziom satysfakcji klienta, wiec nadmienię … Ja biorę Kindla na Mosorny, coś dla duszy i coś dla ciała. Kiedyś brałem piersiówkę - ale po dwóch zjazdach się skończyła. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 8 minut temu, marekbtl napisał: Ja biorę Kindla na Mosorny, coś dla duszy i coś dla ciała. Kiedyś brałem piersiówkę - ale po dwóch zjazdach się skończyła. Zapomniałeś dodać że bateria w kindlu kończy sie po jednym.. Maciek - Pani chodzi chyba codziennie - też jej napomknąłem że życie jakby zwalnia.. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty Smutna informacja ze Szczyrku: https://wiadomosci.onet.pl/slask/tragedia-na-stoku-w-szczyrku-nie-zyje-jedna-osoba/nc1zkp0 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 5 godzin temu, ravick97 napisał: to już jest czepialstwo 😉 ale coś w tym jest. w sumie podczas dwóch pierwszych wjazdów udało mi się przemyśleć całe swoje życie mniej więcej do 30-go roku życia. jeszcze z dwa wjazdy i faktycznie będzie zonk 😁 całe szczęście dzisiaj jakaś Pani bada poziom satysfakcji klienta, wiec nadmienię … Czyżbyś miał 90? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty Dobry wieczór Czantoria, dzisiaj miękko i szybka degradacja stoku padał nawet deszcz. Jutro przygotujcie się na beton. Żeby nie było skoro 13, nie wrzuciłem kijków do auta i musiałem poćwiczyć jazdę bez kijków. 13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 13 minut temu, Maria napisał: Czyżbyś miał 90? Czasami odnoszę wrażenie, że mentalnie, tak 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 25 minut temu, surfing napisał: musiałem poćwiczyć jazdę bez kijków. też robi super radochę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 21 godzin temu, Jusik2002 napisał: Petent.... Jeju, ja tu chce się dowiedzieć czy faktycznie krzesło z wyciagu spadło, a ty mi tu z petentami. Na stronie pisze, że faktycznie wyciąg nie chodził przez parę dni z przyczyn technicznych. Co by sugerowało, że coś może być na rzeczy. Nie chodzi o szukanie sensacji, tylko o fakt, że jak by na krześle byli ludzie, to było by kilka trupów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 14 Luty Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty Dzień dobry Wisła 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 14 Luty Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 3 minuty temu, marcinn napisał: Dzień dobry Wisła U mnie też przyprószyło w nocy ale już wszystko poszło w kanał..ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 14 Luty Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty Pingwin zaprasza.. tak że można z ulubionym kolegą się wybrać .. albo nawet z koleżanką.. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 14 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty Dopiero od dzisiaj na Jaworzynie Krynickiej działa talerzyk przy trasie nr 4 (sama trasa dziala już od kilku dni). Będę się chyba kręcił na Jaworzynie w przyszłym tygodniu (od wtorku) - ma być pogoda. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 14 Luty Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty POLSKA KRAINĄ ABSURDÓW W Bytomiu (200 mnpm) jeżdżą na nartach, podaję screen z kamery (NIŻEJ), a na Kasprowym (2000 mnpm)... REZYGNUJĄ Z NART: Zamiast ośrodka w Tatrach wielki park rozrywki pod Krakowem. PKL zmienia plany - Money.pl 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi