filok Napisano 12 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 55 minut temu, jack78 napisał: Czy mówisz że można jechać na weekend ?? Przeglądam kamerki prawie codziennie i prognozy .Ma coś dopadać i najważniejsze temperatura ma zejść poniżej 0st.Fajnie się zapowiada niedziela ale co będzie to się dopiero okaże w piątek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec No i sypie na górze mocniej i lepiej na dole mokry ale mooże 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec Hej. Do kiedy zazwyczaj działa Chopok z w miarę przyzwoitymi warunkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 35 minut temu, WojtekM napisał: Hej. Do kiedy zazwyczaj działa Chopok z w miarę przyzwoitymi warunkami? Patrząc po prognozach to do końca Marca powinno być nieźle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 59 minut temu, WojtekM napisał: Do kiedy zazwyczaj działa Chopok z w miarę przyzwoitymi warunkami? 11 kwietnia przy normalnej zimie... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec W kwietniu zazwyczaj zaczyna się zabawa z zamykaniem tras i wyciągów. Zamykane potrafią być trasy dobrze przygotowane, posiadające sporo śniegu lub są otwierane tylko na weekendy. A na trasach potrafi być tak Trasa nr 5 oficjalnie zamknięta. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2 godziny temu, moruniek napisał: lub są otwierane tylko na weekendy To chyba byliśmy w ten sam weekend od 12go 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 14 minut temu, Greg napisał: To chyba byliśmy w ten sam weekend od 12go 🙂 Pewnie tak, spotkałem się wtedy z kilkoma osobami z forum 😉. Byłem z rodziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec Tu lepsze zdjęcie z aparatu. A to Pleso. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack78 Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec To kto jutro będzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 16 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec W dniu 14.03.2025 o 22:08, jack78 napisał: To kto jutro będzie?? Ja w środę jak się uda a szykuje się niezła lampa na niebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 18 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec W dniu 14.03.2025 o 22:08, jack78 napisał: To kto jutro będzie?? Ja nie byłem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack78 Napisano 19 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec To tam. Sobota padał śnieg, dowaliło około 15cm, co znacznie poprawiło warunki na stokach, ponieważ zalegało tam sporo brudnego, ciężkiego i przelanego śniegu. W niedzielę warunki śniegowe i pogodowe rewelacja. Z tym że przed południem przyszła chmura i zaległa w dolnych partiach. 18 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 20 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec Byłem wczoraj 😀 Strzał w 10 ,pogoda rewelacja ,trasy super i nawet mało ludzi To był dobry dzień 16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas222k Napisano 24 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec Chopok poludniowa strona teraz. 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 24 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec Według prognoz z najlepszych fusów w przyszłym tygodniu ma jeszcze przymrozić trochę Góra pewnie będzie ok z dołem już gorzej ale sporo śniegu nagromadzili by łatać przetarcia więc mooże będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekly Napisano 24 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec Wygląda to znacznie lepiej niż w tamtym roku na początku marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 24 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2 godziny temu, filok napisał: Według prognoz z najlepszych fusów w przyszłym tygodniu ma jeszcze przymrozić trochę Góra pewnie będzie ok z dołem już gorzej ale sporo śniegu nagromadzili by łatać przetarcia więc mooże będzie ok Jak aktualnie z tłokiem w weekendy? Jest, czy można pojeździć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helmut Napisano 24 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 1 godzinę temu, WojtekM napisał: Jak aktualnie z tłokiem w weekendy? Jest, czy można pojeździć? W ten weekend ludzi mało, 0 kolejek 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas222k Napisano 25 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec W nocy troszkę przymrozilo stok, jest bardziej twardo niż wczoraj z rana i widoczność na razie lepsza. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 25 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec W dniu 24.03.2025 o 13:56, WojtekM napisał: Jak aktualnie z tłokiem w weekendy? Jest, czy można pojeździć? Tak jak Helmut pisze zero kolejek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał272 Napisano 25 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec Cześć. Nie ma może ktoś poratować kuponami rabatowymi gopas na chopok :)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack78 Napisano 25 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec (edytowane) 1 godzinę temu, Michał272 napisał: Cześć. Nie ma może ktoś poratować kuponami rabatowymi gopas na chopok :)? W tym roku jakaś bieda z tym, ja nadal nic nie dostałem. To chyba zasługa wprowadzenia Go-X Ale w sumie teraz karnety po 31E, więc taniej to chyba nawet z kuponami nie było Edytowane 25 Marzec przez jack78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 26 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec W dniu 25.03.2025 o 07:10, Michas222k napisał: W nocy troszkę przymrozilo stok, jest bardziej twardo niż wczoraj z rana i widoczność na razie lepsza. Napisz wieczorem jakie dzisiaj warunki były 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas222k Napisano 26 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 4 minuty temu, filok napisał: Napisz wieczorem jakie dzisiaj warunki były Dziś dla odmiany Szczyrbskie Pleso, jest miękko, ale bardzo fajnie jak na razie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi