Narty - skionline.pl
Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Andrzej82 muszę Cię niestety zawieść! z wielką chęcią ale nie mogę... :frown:: ale z miłą chęcią bym już się poślizgał :biggrin:

Ja RUSZAM za tydzień od piątku do niedzieli... dziś odebrałem sprzęt z renowacji (po ostatnim sezonie... O ZGROZO! ) ale mój serwis wyprowadził je jak ze sklepu! SUPER SKIPASS zakupiony... AQUAPASS zakupiony... noclegi zamówione! no to się będzie działo :biggrin: aaa! i SYLWESTER na TATRALANDII :cheerful: wiem :stupid: ale może będzie inaczej!

Kocham Słowację... cóż każdy ma swoje priorytety!

zobaczcie fotki z przygotowań: https://www.facebook.com/jasnanizketatry/timeline?ref=page_internal (nienawidzę "fejsa") ale dostałem od przyjaciela to dzielę się z Wami!

Pozdrawiam. Jasiek

Ze zdjęć widać, że wydajność instalacji naśnieżania jest bardzo duża.

To chyba dopiero od tego sezonu tak mają.

Czy mają jeden duży zbiornik wodny czy kilka małych? Gdzie te zbiorniki są bo jakoś ich tam nie widziałem ?

Na następnych fotkach widzę zbiornik, ale czy to jest ten największy, jedyny ?

Edited by andy-w

Chyba dawno u nich nie byłeś... duży zbiornik mają koło 1 zaraz pod Bielaput koło Hapyendu na południu nie widziałem... ale wydajność mają nie porównywalną z Polskimi ośrodkami!

Jak już pisałem za tydzień 11 - 13 lecę na Chopka prawdopodobnie będe miał 2 wolne miejsca w aucie? Jak ktoś, coś... to piszcie ( koszt: paliwo na 3 lub 4) wyjazd piątek około 9-10 z Gliwic, powrót niedziela około 15-16 z Mikulasza

Pozdrawiam.

Jasna Chopok

Chodzi o to,że musiałaby to być wielka kwota dopłaty do karnetu dla mnie,abym wybrał się na Chopok.:tongue:

Jest taki chop na forum, który zarzekał się, że do Szczyrku nigdy i ... pojechaliśmy razem. Po dniu na nartach stwierdził, że było super. Macie to rodzinne, więc... :)!

No mam nadzieje! ratrakują 3 dni to chyba wreszcie nareszcie! w końcu jutro jadę :biggrin:

co prawda w niedzielę na się załamać pogoda ale miejmy nadzieję że dopiero jak ja zjadę do auta!

Jest taki chop na forum, który zarzekał się, że do Szczyrku nigdy i ... pojechaliśmy razem. Po dniu na nartach stwierdził, że było super. Macie to rodzinne, więc... :)!

Ja nigdy nie mówię "nigdy".:wink:

To kwestia tylko wysokości dopłaty.:tongue:

Żarty,żartami.

Najzwyczajniej wkurzają mnie tam z tymi parkingami.Podobnie jak na Dedovce.

• 1 month later...