Plywak Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 no my z 3Miasta to w kazde gory mamy daleko Na chopok tyle komfort ze 7H i jestes na miejscu - jak nie ma sniezycy a kiedy jedziecie, bo jak teraz, to moim zdaniem nie warto - jeszcze trochę mało tras czynnych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mvirus Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 Właśnie jesteśmy w MC w liptowskim;). Warunki pewnie nie są super, ale myślę ze da rade trochę po jeździć. Zwłaszcza ze cena jest ok, i ludzi przed świętami nie będzie wiele. Rok temu byliśmy podobnie. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krateczka Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 Ja raczej nie polecam, dopiero w przyszłym miesiącu, bo na razie stoki nie są przygotowane tak, jak należy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŁySy Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 bylem , wrociłem pojezdziłem ale szalu nie ma dupy nie urwwa ! wiekszoc tras zamknieta a na czesci otwartych w niektorch miejscach lodowisko na samej gorze - kamienie ja osobicie sie " rozgrzałem " przed sezonem ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pudini Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 ja jadę 21.02.2014. We wcześniejszych latach jeździłem w styczniu, a w tamtym roku byłem w grudniu i w styczniu. Uważam, że grudzień to na Chopok za wcześnie. Też jak kolega jeździłem po kamieniach, natomiast pod koniec stycznia rewelka. Mam nadzieję, że w lutym będzie to samo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strach Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Mam bardzo podobne wrażenia. Tłok, lód, kamienie i otwarte tylko trasy "łatwe", ale rozgrzać się dało. Po dwóch dniach na Chopoku pojechaliśmy jeszcze na dzień do Łomnicy, a tam luźno i trasy przygotowane rewelacyjnie. Niestety, tylko te "niskie", ale brak minerałów i mało ludzi znacząco poprawia nastrój:smile: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyrek06 Posted January 6, 2014 Author Report Share Posted January 6, 2014 Witam orientuje sie ktoś ile kosztuje ustawianie wiązań smarowanie nart ostrzenie nart w serwisie na Chopoku?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jodek1 Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Witam orientuje sie ktoś ile kosztuje ustawianie wiązań smarowanie nart ostrzenie nart w serwisie na Chopoku?? ja płaciłem czyszczenie ze smarowaniem plus krawędzie ( wszystko maszynowo) 20 euro - serwis w budynku obok grand hotelu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyrek06 Posted January 6, 2014 Author Report Share Posted January 6, 2014 dzieki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris_M Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 ja płaciłem czyszczenie ze smarowaniem plus krawędzie ( wszystko maszynowo) 20 euro - serwis w budynku obok grand hotelu. Czyli dokładnie tyle samo, co w Alpach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dembus Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Czyli dokładnie tyle samo, co w Alpach. "Tak blisko, tak alpejsko" - czyli wszystko sie zgadza, nie kłamią w reklamie :biggrin::stupid: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 19, 2014 Report Share Posted February 19, 2014 ja płaciłem czyszczenie ze smarowaniem plus krawędzie ( wszystko maszynowo) 20 euro - serwis w budynku obok grand hotelu. A ja 4 euro i 150 pkt. GOPASS za ostrzenie i smar w tym samym miejscu :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leitner Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 Właściciele planują otwarcie sezonu narciarskiego na Chopoku najwcześniej 5.12. 6.12 ma odbyć się muzyczne otwarcie sezonu. http://www.jasna.sk/winter-music-opening14/I kilka dzisiejszych zdjęć 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej1982 Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 Oby 5.12.2014 !!! Najbliżej Alpejska jakość, mogę zabrać kogoś z Gliwic lub okolic na otwarcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leitner Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 W najbliższych dniach powinno ruszyć sztuczne naśnieżanie :)Kilka dzisiejszych zdjęć z Chopoku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris_M Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 Kilka dzisiejszych zdjęć z Chopoku Czym Ty robisz te zdjęcia, że one zawsze są takie małe? Chętnie zobaczylibyśmy je w wyższej rozdzielczości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leitner Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 Czym Ty robisz te zdjęcia, że one zawsze są takie małe? Chętnie zobaczylibyśmy je w wyższej rozdzielczości Robie tak : Ctrl+C i Ctrl+V ze strony jasna.sk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 Jasna odpaliła naśnieżanie. Planowane otwarcie sezonu 6 grudnia. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coza Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 czy ktoś może skorzystał z kuponu na karnet za 9 euro ? więcej szczegółów tutaj http://www.jasna.sk/cenniky/specialne-ponuky/e-skipas-jasna-kupon/ Ja osobiście kupiłem wydanie elektroniczne gazety 7dni plus i teraz czekam na kupon drogą elektroniczną. Ciekawe czy się doczekam ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shuger Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 czy ktoś może skorzystał z kuponu na karnet za 9 euro ? więcej szczegółów tutaj http://www.jasna.sk/cenniky/specialne-ponuky/e-skipas-jasna-kupon/ Ja osobiście kupiłem wydanie elektroniczne gazety 7dni plus i teraz czekam na kupon drogą elektroniczną. Ciekawe czy się doczekam ? Obawiam się że doczekasz się gazetki, ale kuponu już nie. Z tego co się orientowałem w zeszłym roku kupon dołączany jest jako dodatkowy wsad do drukowanej gazety, podobnie jak to było kilka lat temu w naszych czasopismach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aurigae Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 (edited) Sprawdź na gopasie, w zakładce : centrum rabatów, czy nie masz takich kuponów, bez potrzeby kupowania gazety. U mnie się pojawiają: 3*1 dniowy skipas + 3* tatralandia, każdy w cenie 9e (Akcia GOPASS - Skipass 9€ 5.12.-23.12.2014) Edited November 21, 2014 by aurigae Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coza Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 Bardzo możliwe że mi również się pojawi taki kupon w centrum rabatów po tym jak aktywuje kartę na którą czekam, póki co mam tymczasową kartę może dlatego nic mi się nie pojawiło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shuger Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 Na Chopoku już pięknie wykorzystują mróz i brak silnego wiatru - zwłaszcza na szczycie - naśnieżanie trwa! Poprawa tras (głównie usunięcie głazów w obszarze szczytowym) daje nadzieję na znacznie szybsze uruchomienie trasy Chopok-Prehyba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koliber Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 Poprawa tras (głównie usunięcie głazów w obszarze szczytowym) daje nadzieję na znacznie szybsze uruchomienie trasy Chopok-Prehyba. Tego najbardziej brakowało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 Ale to pięknie wygląda... patrzcie na LIVE i podziwiajcie :applause: :biggrin: : http://www.webkamery.sk/webkamera-live/122-chopok-vychod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts