lu5asz Napisano 21 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2019 A jest możliwość żeby wchodząc w dany temat ,,system,, omijał przeczytane posty i zaczynał od nieprzeczytanych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyniczny Napisano 21 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2019 Jak klikniesz na tą dużą kropkę z lewej strony tematu to dokładni tak się dzieje, czyli przechodzisz do pierwszej nieprzeczytanej wiadomości w danym temacie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu5asz Napisano 21 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2019 2 godziny temu, cyniczny napisał: Jak klikniesz na tą dużą kropkę z lewej strony tematu to dokładni tak się dzieje, czyli przechodzisz do pierwszej nieprzeczytanej wiadomości w danym temacie. Dzięki.Działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mops Napisano 21 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2019 7 godzin temu, cyniczny napisał: Jak klikniesz na tą dużą kropkę z lewej strony tematu to dokładni tak się dzieje, czyli przechodzisz do pierwszej nieprzeczytanej wiadomości w danym temacie. A na telefonie jest taka możliwość? bo nie widzę takich kropek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 21 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2019 ja widze normalnie kropki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyniczny Napisano 21 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2019 Ja również kropki widzę - przeglądarka Chrome. Oczywiście najpierw trzeba wybrać posty nieprzeczytane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mops Napisano 21 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2019 2 godziny temu, cyniczny napisał: Ja również kropki widzę - przeglądarka Chrome. Oczywiście najpierw trzeba wybrać posty nieprzeczytane. Dobra już wiem dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 27 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2019 Taka informacja mi dzisiaj wyskakuje gdy chcę wejść na forum (komputer z windowsem 10) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3cez Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 Witam! Jako nowicjusz mam problem (wstyd się przyznać, bo prawdopodobnie jest to intuicyjnie proste...) z edycją własnego "wpisu" na Forum (jak to się tu określa - "zawartości"), dotyczącego wolnych miejsc w samochodzie (i na kwaterze). Domyślam się, że tematu nie można edytować, ale tekst - chyba tak (?). Nikt jeszcze na niego nie odpowiedział, więc tym bardziej (?). Ponieważ moje poszukiwania są nieskuteczne - prośba o podpowiedź 🙈. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 57 minut temu, 3cez napisał: No to dzięki! Pracuję na VIPa... Bolek Własny post można edytować tylko dość krótki określony czas znany tylko adminowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 2 minuty temu, Sariensis napisał: Własny post można edytować tylko dość krótki określony czas znany tylko adminowi. Do 10 minut od publikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3cez Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 No właśnie - byłem pewien, że gdzieś widziałem EDYCJĘ... Pewnie krótko po publikacji. Tzn. skasować też nie można? Trochę niepraktycznie 🤔 Jeszcze raz dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artkas Napisano 29 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2020 @JC rozważ proszę opcję zakładania nowych wątków tylko przez osoby, które mają przynajmniej kilka, 5-10, postów na forum, tak jak to jest często na innych forach. Przecież takie nowe wątki zakładane przez osoby, najczęściej sfrustrowane jakimś faktem, niczego nie wnoszą, a zwykle dublują tematy już istniejące, a "nowi" poza wyrzuceniem z siebie niezadowolenia i tak dalej nie uczestniczą w innych wątkach forum, a wielokrotnie nie ma ich też w tych przez siebie założonych. Jak już chcą wylać swoje żale niech to zrobią w już istniejących tematach odpowiednich do danego ośrodka czy regionu i nie robią niepotrzebnego bałaganu. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 29 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2020 57 minut temu, artkas napisał: @JC rozważ proszę opcję zakładania nowych wątków tylko przez osoby, które mają przynajmniej kilka, 5-10, postów na forum, tak jak to jest często na innych forach. Przecież takie nowe wątki zakładane przez osoby, najczęściej sfrustrowane jakimś faktem, niczego nie wnoszą, a zwykle dublują tematy już istniejące, a "nowi" poza wyrzuceniem z siebie niezadowolenia i tak dalej nie uczestniczą w innych wątkach forum, a wielokrotnie nie ma ich też w tych przez siebie założonych. Jak już chcą wylać swoje żale niech to zrobią w już istniejących tematach odpowiednich do danego ośrodka czy regionu i nie robią niepotrzebnego bałaganu. Nie podoba mi się to, bardzo... Nigdzie coś takiego nie jest praktykowanego. Od pilnowania porządku winna być armia moderatorów - czego tu nie stwierdzono. Jakimś rozwiązaniem byłby shutbox (czy jak to tam nazywają), nie mamy jednak pewności czy nowi byli by świadomi z korzystania z tego narzędzia w pierwszej kolejności.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 1 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2020 13 godzin temu, lika napisał: Nie podoba mi się to, bardzo... Nigdzie coś takiego nie jest praktykowanego. To nie jest prawda. Jest praktykowane dokładnie takie zachowanie a ograniczenia dotyczą zakładania wątków, wrzucania zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2020 (edytowane) Po pierwsze są takie fora, gdzie jest zorganizowane przedszkole/przedsionek dla nowych użytkowników. Mają swoją sekcję, gdzie do nazbierania min. ilości postów mogą pisać do woli. Ma to zastosowanie tam, gdzie jest bardzo dużo użytkowników i gdzie nie daje rady nawet 20 moderatorów. Moderatorzy zazwyczaj pracują pro publico bono i poza satysfakcja nie mają nic. To nadal jednak za małe forum żeby jeden regularny moderator miał co robić. To forum jest za małe i zbyt sprofilowane żeby wprowadzać jakieś szczególne środki zaradcze. Sam @JC też ma zbyt mało czasu aby samemu moderować. Edytowane 1 Marzec 2020 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2020 @JC W zawiązku z brakiem opcji usunięcia konta (dziwne), oraz brakiem możliwości wysłania do Ciebie bezpośredniej wiadomości, proszę o usunięcie permanentne mojego konta, dziękuję. Kubis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacor2 Napisano 21 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2020 Witam. Ja mam taki problem z Tapatalk że przy próbie logowanie dostaję informację: ,,you are not logged in, or you dont have permission to do this action" Tapatalk zaktualizowany i nadal to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyniczny Napisano 21 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2020 Tapatalk został wyłączony 11 października 2018 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacor2 Napisano 21 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2020 1 godzinę temu, cyniczny napisał: Tapatalk został wyłączony 11 października 2018 roku. Szkoda. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 9 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2020 Niektóre przeczytane wątki widzę jako nieprzeczytane, po kliknięciu ,,oznacz całą zawartość jako przeczytaną" jeszcze więcej pokazuje się jako nieprzeczytana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Październik 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2020 58 minut temu, surfing napisał: Niektóre przeczytane wątki widzę jako nieprzeczytane, po kliknięciu ,,oznacz całą zawartość jako przeczytaną" jeszcze więcej pokazuje się jako nieprzeczytana. U mnie wszystko działa poprawnie. Czy ktoś jeszcze ma taki problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 15 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2020 W dniu 9.10.2020 o 10:12, JC napisał: U mnie wszystko działa poprawnie. Czy ktoś jeszcze ma taki problem? Kiedyś kliknięcie na temat wątku przenosiło do pierwszego NIEPRZECZYTANEGO posta. Teraz wrzuca na pierwszy post wątku bez względu na to, co się wcześniej w wątku czytało. Dla mnie to było bardzo wygodne. Nawet dymek nad tą kropką się pojawia z takim opisem, ale nie działa teraz właściwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyniczny Napisano 15 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2020 Według mnie, kliknięcie na tą kropkę przenosi do pierwszego nieprzeczytanego posta, a na temat do pierwszego w wątku. I u mnie kliknięcie na kropkę dalej działa prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 15 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2020 Ok, rzeczywiście kropka działa ok. Ale niedawno temat też przenosił do pierwszego nieprzeczytanego posta, i to było wygodne. Kropkę ciężko trafić 🙃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi