spi630 Napisano 3 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń Dalej w Senales, co powiecie na to? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń Godzinę temu, spi630 napisał: Dalej w Senales, co powiecie na to? bajka. ja nie mam takiej gibkości, żeby schodzić biodrem do śniegu 🤔 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 12 godzin temu, marekbtl napisał: Cze Wybierasz się na białą szkołę, uczysz się jeszcze😉? pozdro Cze Benelux corocznie wolne od szkoły ma w okresie świąteczno-noworocznym (dwa tyg) powrót już od tego poniedziałku a co niektórzy do pracy wracają ja jeszcze tydzień spokoju startuje 10 🥳 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 12 godzin temu, spi630 napisał: Dalej w Senales, co powiecie na to? Kto na fotce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 32 minuty temu, sstar napisał: Kto na fotce? odpowiedź jest na poprzedniej stronie, na nagraniu z YT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 11 godzin temu, grimson napisał: bajka. ja nie mam takiej gibkości, żeby schodzić biodrem do śniegu 🤔 Ale za to dźwigasz ciężary za dwóch 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń Teraz, marcinn napisał: Ale za to dźwigasz ciężary za dwóch albo jedno, albo drugie. przypomina mi się tekst redaktora Marka Jóźwiaka, piszącego o mistrzyni olimpijskiej na 200m, Żannie Pintusewycz-Block. Piszę z pamięci: "Żanna miała do wyboru: uroda albo sztanga. Wybrała te drugą możliwość". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 4 minuty temu, grimson napisał: odpowiedź jest na poprzedniej stronie, na nagraniu z YT. Jasne Klaro. A już myślałem, że się stary chłop tak w scyzoryk pozginał... ale kto by go potem rozprostować zdołał? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spi630 Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 7 godzin temu, sstar napisał: Kto na fotce? Moja córka Klara 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń Godzinę temu, spi630 napisał: Moja córka Klara Teraz Twoje poprosimy pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2 godziny temu, marekbtl napisał: Teraz Twoje poprosimy pozdro Ja tam wolę Klarę. Może być kolejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spi630 Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń Godzinę temu, sstar napisał: Ja tam wolę Klarę. Może być kolejne. To z dzisiaj 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 20 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń Jeszcze chwilka i zaczynam zabawę ⛷️ ale już jest pięknie 🤩 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 20 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń Victor ale że co….balonem czy narty biegowe. U nas też jest zjadliwie 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 20 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 1 godzinę temu, marcinn napisał: Victor ale że co….balonem czy narty biegowe. U nas też jest zjadliwie Na pająka mnie napadło 😉 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 20 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2 godziny temu, Victor napisał: Na pająka mnie napadło 😉 Jak Mayrhofen to tylko po świeżym!!!.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 20 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 32 minuty temu, Lexi napisał: Jak Mayrhofen to tylko po świeżym!!!.. Podobnego widziałem w Kaltenbach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 20 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 23 minuty temu, marionen napisał: Podobnego widziałem w Kaltenbach Byliśmy rok temu z @Victorem w Zilertral więc myślę że tam ruszył .. tarzaliśmy się właśnie w świeżym opadzie.. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 20 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 32 minuty temu, marionen napisał: Podobnego widziałem w Kaltenbach obok jest świetna knajpa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 20 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń Noclegownia w Abtenau, ze śniegiem tutaj marnie, miejscowy ośrodek Karkogel jeszcze się nie otworzył a mamy już 2 połowę stycznia, fakt jest nisko położony... Żeby pojeździć trzeba dymać do pobliskiego Dachstein West czyli Gosau, Russbach, Annaberg. Ze śniegiem już trochę lepiej, czynne około 50% tras. Poza trasami oczywiście bieda ze śniegiem. W porównaniu z Dolomitami słońca nie brakuje. W niedzielę sporo narciarzy, dzisiaj zdecydowanie mniej, bez kolejek. Twardo nie jest bo temperatury na plusie, około 8 stopni. Odsypy normalne, ani duże, ani małe, da się jeździć z przyjemnością. Gosau i Russbach Pozdrawiam. 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 21 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń Dzień dobry 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 21 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń (edytowane) Dobry dobry Edytowane 21 Styczeń przez marcinn 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 21 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń Kaleczę rzemiosło ale jest cudownie ⛷️póki co narciarzy umiarkowanie a stoki bajka przygotowane player_export.mov 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 21 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2 minuty temu, Victor napisał: Kaleczę rzemiosło ale jest cudownie ⛷️póki co narciarzy umiarkowanie a stoki bajka przygotowane player_export.mov 184.81 MB · 0 pobrań Przyjemnie, gdzie dzisiaj? Poza trasą mało śniegu widzę. Jaka temperatura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 21 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 37 minut temu, Victor napisał: Kaleczę rzemiosło ale jest cudownie ⛷️póki co narciarzy umiarkowanie a stoki bajka przygotowane player_export.mov 184.81 MB · 0 pobrań Sztos! pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi