marcinn Napisano 1 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień (edytowane) Działamy co by zdążyć na pierwsze krzesło.Tyrol wschodni regel Edytowane 1 Kwiecień przez marcinn 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 11 godzin temu, JurekByd napisał: 3 doliny przy Val Thorens dziś, co się działo w Courchevel to lepiej nie mówić... Kartoflisko level jak w PL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 1 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 11 godzin temu, JurekByd napisał: 3 doliny przy Val Thorens dziś, co się działo w Courchevel to lepiej nie mówić... no świetny warun widzę, szersze narty i heja w zeszłym tygodniu byłem w Flachau i ciapa na dole była już o 9:30 i musiałem autobusem jechać na kwaterę a Wy z całą pewnością możecie zjechać pod drzwi jeszcze lepsze warunki mamy teraz w Espace Killy choć trzeba się mocno kremować 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 1 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 4 godziny temu, marcinn napisał: Działamy co by zdążyć na pierwsze krzesło.Tyrol wschodni regel Bardzo lubię Kals Matrei. Jaki warun na początku kwietnia? Do doliny raczej zjechać się już pewnie nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 1 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 55 minut temu, WojtekM napisał: Bardzo lubię Kals Matrei. Jaki warun na początku kwietnia? Do doliny raczej zjechać się już pewnie nie da. Tak na sam dół już nie ma szans Ale warunki ogólnie kapitalne Minus 6 na górze i prawie słonecznie Jutro powtórka z rozrywki obowiązkowo 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 2 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień Dzień dobry ☀️ IMG_9713.mov 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 2 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 4 godziny temu, marcinn napisał: Dzień dobry ☀️ Wysokość robi swoje. Chociaż śnieg i tak pewnie ciężki? Mieszkacie w Kals, czy Matrei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 2 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień (edytowane) 2 godziny temu, WojtekM napisał: Wysokość robi swoje. Chociaż śnieg i tak pewnie ciężki? Mieszkacie w Kals, czy Matrei? Matrei Śnieg ciężki ale poniżej 2000 Przerwa techniczna Edytowane 2 Kwiecień przez marcinn 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 3 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień Dobry dzień 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 3 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 43 minuty temu, marcinn napisał: Dobry dzień No już myślałem, że zaspaliście . Pięknie, że aż d..pa mięknie. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 3 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 36 minut temu, marekbtl napisał: Pięknie Wysokie Taury są rzeczywiście super. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień (edytowane) 23 godziny temu, marekbtl napisał: No już myślałem, że zaspaliście . Pięknie, że aż d..pa mięknie. pozdro 22 godziny temu, WojtekM napisał: Wysokie Taury są rzeczywiście super. To prawda . zjadliwe -3 w dolinie Zapowiada się dobry piątek ⛷️ Edytowane 4 Kwiecień przez marcinn 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 4 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień Mam w planach kiedyś się wybrać w tamte okolice na jakiś tydzień odwiedzając: St. Jakob im Defereggental Kals-Matrei Sillian Heiligenblut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 4 Kwiecień Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień Bardzo rzadko się zdarza by załapać się na promocję w Dolinie Zillertal. W ten weekend 5/6.04.2025 można kupić karnety jednodniowe do Zillertal Arena za jedyne 35 € zamiast normalnej ceny 76 €. Na Arenie od dzisiaj do niedzieli królują lata 90-te, wszystko toczy się w atmosferze lat 90, muza, stroje, sprzęt. Przy kupnie karnetów jest jeden haczyk, żeby otrzymać zniżkę na karnet trzeba się ubrać odpowiednio do epoki, jak ktoś jest w pobliżu to zachęcam do odwiedzin w Zillertal Arena, niezapomniana atmosfera gwarantowana... 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 5 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień W dniu 4.04.2025 o 11:11, pawelb91 napisał: Mam w planach kiedyś się wybrać w tamte okolice na jakiś tydzień odwiedzając: St. Jakob im Defereggental Kals-Matrei Sillian Heiligenblut Nie wiem czy to przypadkowo ułożony plan ale to najlepsze ośrodki Tyrolu wsch.zdecydowanie. U mnie pozycjonowanie podobne tylko jeszcze dochodzi Turracher Höhe ,Nassfeld, Gerlitzen i Katschberg 👌 no ale to już troszkę w innej topografi w Karynti 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 6 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 10 godzin temu, marcinn napisał: Nie wiem czy to przypadkowo ułożony plan ale to najlepsze ośrodki Tyrolu wsch.zdecydowanie. U mnie pozycjonowanie podobne tylko jeszcze dochodzi Turracher Höhe ,Nassfeld, Gerlitzen i Katschberg 👌 no ale to już troszkę w innej topografi w Karynti Przypadkowo nie, wybrane ośrodki według mapek i zdjęć. Oczekuje taki wyjazd w planach, może się uda w ciągu kilku sezonów tam dotrzeć. Mieszkając gdzieś w okolicach Lienzu każdy ośrodek jest w zasięgu około 30-40 min autem, więc spoko. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 11 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień Pierwsi😀 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 11 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień Widzę że u Was troszkę więcej śniegu niż u mnie …no nic dreptam zatem dale w poszukiwaniu białego 10 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 11 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień Godzinę temu, marekbtl napisał: Pierwsi😀 tylko szanować mi ten śnieg, bo chciałbym w niedzielę w dobrych warunkach tu pojeździć😜 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 11 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 53 minuty temu, ravick97 napisał: tylko szanować mi ten śnieg, bo chciałbym w niedzielę w dobrych warunkach tu pojeździć😜 Siedzimy w barze od teraz😉. Dla Ciebie wszystko. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 11 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień (edytowane) "wytrzymiecie" wysiedzicie do niedzieli ?😉 Edytowane 11 Kwiecień przez ravick97 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 4 godziny temu, marekbtl napisał: Pierwsi😀 Nie ma bidy.. 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 7 godzin temu, ravick97 napisał: "wytrzymiecie" wysiedzicie do niedzieli ?😉 Zabezpieeczymy coby Ci mgły nie brakło w niedzielę.. A tak na serio to super było .. nawet Padak przygotowali jako tako więc katowaliśmy wszystko i w każdym wariancie.. .. zła wiadomość .. taśma na dole nie chodziła..a miała chodzić.. 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 12 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 12 Kwiecień Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 4 godziny temu, Jeeb napisał: Mieszkasz w Saas Fee czy dojeżdżasz z dołu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi