gregor_g4 Napisano 2 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2017 piszą o zerwanym krzyżowym i bocznym, do tego złamana główka kości piszczelowej. Ja rozumiem, że adrenalina, ale to musi boleć. Ja jak rzepkę rozwaliłem to nie byłem w stanie się podnieść na nogi a ona jeszcze zjechała... oby nie było tak źle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 2 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2017 10 godzin temu, waldek~ napisał: No się działo, Shiffrin trzecie miejsce i Lindsey wypadek! SVID_20171201_220225.mp4 Jak Misia tak będzie punktować w szybkościowych to nie ma na nią bata w tym sezonie. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m-ski Napisano 2 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2017 (edytowane) 25 minut temu, waldek~ napisał: Koniec sezonu dla Lindsey Von!!! Pech w tym sezonie trwa nadal. http://www.fakt.pl/sport/inne-sporty/wiadomo-co-stalo-sie-lindsey-vonn-slynna-narciarka-ma-zerwane-wiezadla-w-prawym/dbp87kx Wolałbym żeby ta wiadomość okazała się nie prawdziwa. Ten artykuł jest chyba trochę nieaktualny - 6 lut 13 08:36 Lindsey ma dziś startować. Edytowane 2 Grudzień 2017 przez m-ski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek~ Napisano 2 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2017 Faktycznie, mój błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 2 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2017 (edytowane) Lindsey ma się dobrze, ale jej forma psychiczna niekoniecznie. Początek dla niej udany, jednak im bliżej mety, to jej przewaga słabła. Sam upadek każdemu może się przytrafić. W ostatnich latach jednak podobnych wypadków miała więcej ( wczoraj jako jedyna nie dojechała do mety). Dwa zjazdy treningowe niewiele mówią o dyspozycji, to tylko treningi jednak. Trasa zjazdowa w Lake Louise to ulubiony stok Lindsey (powszechnie uważany za najłatwiejszy w kobiecym turze) jednak mkną nim panie 130 na godzinę, a warunki (widoczność) i śnieg dodatkowo niesprzyjający. Jeśli tu nie będzie wygrywać, to nie ma szans dogonić wielkiego Ingemara Stenmarka. Dwa kolejne dni pokażą czy Vonn ma jeszcze zwycięskie możliwości. W generalce pań hegemonia Michaeli może być podobna jak przez ostatnie lata Marcela. U panów nic jeszcze się nie wykrystalizowało (w generalce) i fajnie, może być ciekawie. PS Waldek dowaliłeś tym postem, ale tam napisane na początku: we wtorek, podczas treningu przed mistrzostwami świata... Sam gorsze pomyłki robiłem, ale to przemilczę Edytowane 2 Grudzień 2017 przez marionen 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 2 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2017 Aksel Wielki, po raz nie wiem już który udowadnia, że jest królem powrotów. Chyba żaden inny zawodnik nie potrafi tak szybko dojść do swojej optymalnej formy po kontuzji. Oby formę utrzymał do IO w Korei. Mimo trudnej trasy pierwsza 30 w komplecie na mecie, oby tak dalej... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 2 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2017 Dokładnie klasa sama w sobie. Ale ze śniegiem to tam mają kiszkę:). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek~ Napisano 2 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2017 8 godzin temu, marionen napisał: PS Waldek dowaliłeś tym postem, ale tam napisane na początku: we wtorek, podczas treningu przed mistrzostwami świata... Sam gorsze pomyłki robiłem, ale to przemilczę Gdybym czytał całość to bym wiedział. Dopiero co wstałem i jeszcze zaspany przy kawie szukałem informacji, założyłem że jak Google da coś na początek to jest to nowa wiadomość i poleciałem do sedna, ale to mnie nie usprawiedliwia. Czas nauczyć się czytać 19 minut temu, marionen napisał: Aksel Wielki, po raz nie wiem już który udowadnia, że jest królem powrotów. Chyba żaden inny zawodnik nie potrafi tak szybko dojść do swojej optymalnej formy po kontuzji. Oby formę utrzymał do IO w Korei. Mimo trudnej trasy pierwsza 30 w komplecie na mecie, oby tak dalej... Dokładnie, prawdziwy mistrz. Nachylenie stoku robi wrażenie 50%, nawet w telewizji to widać a kamera spłaszcza. To jest Formuła 1 narciarstwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 2 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2017 Mam nadzieję, że zjazd kobiet wystartuje. Bo dalej nie wiem co sądzić o formie i możliwościach LV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek~ Napisano 2 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2017 30 minut temu, marionen napisał: Mam nadzieję, że zjazd kobiet wystartuje. Bo dalej nie wiem co sądzić o formie i możliwościach LV. Jak nie masz to polecam apke FIS, Zawsze można podpatrzeć co się dzieje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 2 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2017 Niecodzienne wyniki zjazdu. Slalomistki górą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek~ Napisano 2 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2017 Dokładnie, Shiffrin wygrała a to duża niespodzianka. Czyżby miała zdominować ten sezon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 3 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2017 Oj, będzie się działo w 2 przejeździe giganta. Nowe narty gigantowe i zupełnie inna jazda. Francuzi fatalnie, powrócił Ted, Marcel już w formie prawie jak Aksel L.S. 6 zawodników w sekundzie. W czołówce Filip, i Stefan walczy o 1 zwycięstwo. Jeszcze walka o 30 niczym o medale. 3 zawodników na 30 miejscu z tym samym czasem, a za nimi 6 gigancistów w z minimalną stratą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 3 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2017 Zasłużone pierwsze miejsce dla Marcela Hirscher. Dawno nie widziałem tak dobrego przejazdu. Jak dla mnie niespodzianka jeśli chodzi o dobry przejazd Kristoffersona i wysokie drugie miejsce. Ted Ligety mocno sknocił drugi przejazd i ukończył zawody na 7 miejscu. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 8 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2017 (edytowane) Panie cisną SL do kombinacji w St Moritz. Zaraz Maryna z numerem 42 Maryna 27 szybsza od Vonn Edytowane 8 Grudzień 2017 przez Pinio46 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 10 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2017 Niestety SG pań dzisiaj odwołany i kombinacja również. Ale ciekawie za to u panów. Trudne warunki, trudna trasa i dzieje się. Marcel dopiero 8 . Może wygra ktoś z pierwszej 7. Szansę ma praktycznie każdy z pierwszej 14. Weekend konkurencji technicznych bez zwycięstwa Hirschera byłby interesujący i walka o dużą kulę nadal otwarta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 10 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2017 I znowu Marcel zwycięski, jakież to nudne. Takich warunków śnieżnych w czasie zawodów nie pamiętam. A tak ja sobie właśnie wyobrażam zimę, czego sobie i wam życzę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 10 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2017 Po ostatnim Super G wiedziałem że Marcel jest znowu mega silny 💪. Nie była to jego ulubiona kategoria, narty rwało, mimo wielu błędów na podium. To tylko pokazało z kim mamy doczynienia 😎 Mój idol is back again 🤗 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek~ Napisano 10 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2017 Marcel znowu pokazał klasę. Jemu to nic nie przeszkadza 2 godziny temu, marionen napisał: A tak ja sobie właśnie wyobrażam zimę, czego sobie i wam życzę. Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 16 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2017 Wygląda, że ciekawy weekend w PŚ. Może się załapię na powtórki. ALS i LV górą, choć w przypadku LV to duża niespodzianka, po tym co w tym sezonie wcześniej wyczyniała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 17 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2017 Jeszcze 8 zwycięstw? I wyrówna osiągnięcie Ingmara Stenmarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 17 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2017 Wczoraj niespodzianka LV, a dzisiaj w końcu zwycięstwo po kontuzji (chyba pierwsze) Anny Veith . U panów za to bez niespodzianek, zwycięstwa wielkich ALS i Marcela. Miła niespodzianka to pierwsze pudło dla Zana Kranjec'a. @marboru 8 zwycięstw to niemało, zwłaszcza dla LV. Przed nią jeszcze daleka droga.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
San28 Napisano 17 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2017 A ja wczoraj, przy okazji zwycięstwa LV, czułem się nieswojo, oglądając ... Julię Mancuso. Fatalna jazda, widoczna nawet dla mnie, telewidza, ponad 5 sekund straty do Vonn, w konsekwencji odległe miejsce. Smutne, bo to i wielka mistrzyni, i ładna kobieta, i nietuzinkowa osobowość, i wreszcie - jak przypomniał redaktor Domański - była dziewczyna ALS... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 20 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2017 Maryna Gąsienica Daniel zakwalifikowała się do slalomu równoległego w Courchevel, w 1/16 finału wystąpi przeciwko Petrze Vlhovej . Transmisja od 17:45 w Eurosporcie.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 20 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2017 Równoległy zaczyna byc moim faworytem 💪☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi