srwer Napisano 19 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2023 (edytowane) hey hey today is Czantoria day Edytowane 19 Marzec 2023 przez srwer 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 19 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2023 BSA kończy dziś sezon. https://beskidsportarena.pl/aktualnosci/zakonczenie-sezonu-2022-2023 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 19 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2023 Miękko, szybko, ostatki, jedno takie miejsce 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 19 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2023 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 19 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2023 Czarnów dzisiaj kończy sezon. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 19 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2023 Bez komentarza ☺️ 2 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 19 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2023 4 godziny temu, kordiankw napisał: BSA kończy dziś sezon. Zaczynali działalność z dużym przytupem i ambicjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 19 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2023 Harenda, Jurgów też dzisiaj kończą sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 19 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2023 Dziś Kasina, warunki dobre, trochę miękko. Czynna tylko trasa niebieska. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 19 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2023 (edytowane) A Czarny Groń kręci jeszcze tydzień...a dziś dzika impreza "SPLASH" IMG_1128.MOV Edytowane 19 Marzec 2023 przez Lexi 3 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekesz Napisano 19 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2023 4 hours ago, WojtekM said: Zaczynali działalność z dużym przytupem i ambicjami. Kończą, bo hucznie tworzą magazyny śniegu na październik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas222k Napisano 19 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2023 Dziś 2,5h jazdy w Zieleńcu a dokładniej na nartoramie. Od początku miękko na trasach, typowy wiosenny śnieg. Jazda wyciągiem przeważnie na bieżąco. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 19 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2023 22 godziny temu, Narciarz ze Śląska napisał: No dobra: 1. dzień - np. Klepki 2. dzień - np. Białka A potem co? Całe życie zostajesz w Białce? Sorry, ale ja tego nie kupuję. Gdy ja byłem młody, każdy, czy kto umiał, czy nie, marzył o zjeździe ze Skrzycznego lub Czantorii - to było coś. Nikt nie planował zostać całe życie na Złotym Groniu - niczego tej wcale niezłej stacji nie ujmując. Nie kupuję tego braku ambicji młodego pokolenia. Uczyłem ludzi od zera na Soszowie i dawali radę. Tymczasem kiedyś od pewnej pani usłyszałem: - Panie, Soszów... JAKA STRASZNA GÓRA! Ja wiem czy to brak ambicji, może u innych ta ambicja jest nadmierna? Jak to zmierzyć? Gdzie się zatrzymać? Przecież tez się gdzieś w jakimś miejscu zatrzymałeś? Ktoś kto poszedł dalej ma to teraz oceniać? Po co? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 19 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2023 9 minut temu, sstar napisał: Ja wiem czy to brak ambicji, może u innych ta ambicja jest nadmierna? Jak to zmierzyć? Gdzie się zatrzymać? Przecież tez się gdzieś w jakimś miejscu zatrzymałeś? Ktoś kto poszedł dalej ma to teraz oceniać? Po co? W sumie prawda. W końcu to dziś rekreacja, nie sport! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 19 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2023 5 godzin temu, WojtekM napisał: Zaczynali działalność z dużym przytupem i ambicjami. Robią tak już drugi sezon. Niestety TMR tak wysysa klientów, że poza głównym sezonem na BSA wiatr hula. Nie wiem, czy dobrą taktyką są wspólne skipassy, ja bym na ich miejscu się wycofał (aż się dziwię, że to piszę!) i zrobił własne - dużo tańsze! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 19 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2023 39 minut temu, Michas222k napisał: Dziś 2,5h jazdy w Zieleńcu a dokładniej na nartoramie. Od początku miękko na trasach, typowy wiosenny śnieg. Jazda wyciągiem przeważnie na bieżąco. 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokoSKI Napisano 19 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2023 51 minut temu, Narciarz ze Śląska napisał: Robią tak już drugi sezon. Niestety TMR tak wysysa klientów, że poza głównym sezonem na BSA wiatr hula. Nie wiem, czy dobrą taktyką są wspólne skipassy, ja bym na ich miejscu się wycofał (aż się dziwię, że to piszę!) i zrobił własne - dużo tańsze! Mają własne karnety 3 godzinne, tylko że cena niewiele się różni od 1-dniowego gopassu na cały Szczyrk. Wiec chyba nie tak łatwo zrobić to w dużo tańszych cenach. W mojej opinii takie indywidualne karnety mają sens tylko w przypadku max kilkugodzinnych, no powiedzmy jednodniowych. Choć nie wiem czy chciało by mi się katować BSA dłużej niż 4 godziny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 19 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2023 dziwny to był sezon, a warunki różne, ogólnie było ciężko, ta niepewność jutra.... będzie mróz? czy nie? jechać, czy nie? zrywać się? czy nie? pić czy nie? (ile imprez odpuszczonych, bo rano o 5 trzeba wstać 🤣) no cóż, trzeba odpalić elektryka i na szlak Beskidzki, o godzinie 13,00 taki warun na Czantorii... sezonówka skonsumowana😀 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnas22 Napisano 19 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2023 (edytowane) 7 godzin temu, WojtekM napisał: Zaczynali działalność z dużym przytupem i ambicjami. BSA ma tylko jedną dużą wadę - krótkie trasy. Poza tym bardzo dobrze przemyślany układ tras, bardzo dobre naśnieżanie i przygotowanie tras. W tym sezonie spędziłem tam więcej czasu niż w COS i SON razem wziętych. To ze względu na warunki, albo kolejki. Najwięcej natomiast jeździłem w Jasnej. Edytowane 19 Marzec 2023 przez Harnas22 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 19 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2023 4 godziny temu, sstar napisał: 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 19 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2023 2 godziny temu, DMM napisał: dziwny to był sezon, a warunki różne, ogólnie było ciężko, ta niepewność jutra.... będzie mróz? czy nie? jechać, czy nie? zrywać się? czy nie? pić czy nie? (ile imprez odpuszczonych, bo rano o 5 trzeba wstać 🤣) no cóż, trzeba odpalić elektryka i na szlak Beskidzki, o godzinie 13,00 taki warun na Czantorii... sezonówka skonsumowana😀 Bardzo dziwny, z 60 dni zszedłem na 15. Piękna jazda w miękkim. 2AB58BE6-561E-4AED-B785-BBE79C4AEA1F.MOV E6724FF9-EE74-4462-BF62-A93F398033FA.MOV 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 19 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2023 6 godzin temu, sstar napisał: Kot posikał narty plus gacie walające się. Gorszego foto to jeszcze nie widziałem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 20 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2023 (edytowane) 4 godziny temu, MarioJ napisał: Kot posikał narty plus gacie walające się. Gorszego foto to jeszcze nie widziałem. przecież to didaskalia wczuj się w nastrój zrozum przekaz opuść gimbazę no chyba że... Edytowane 20 Marzec 2023 przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 20 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2023 a tymczasem w Szklarskiej pada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 20 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2023 w co się bawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi