Maria Napisano 21 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2023 8 godzin temu, MarioJ napisał: Przykładowo @Maria to jest wpisy obraźliwy. Całe forum powinno zareagować stosownie. A co robicie ? Niewiele. Jakieś zawoalowane dyplomatyczne sugestie tylko piszecie. Nie tylko ten wpis był obraźliwy; wszystkie - niezbyt rozsądne. Nie jestem moderatorem, żeby ludzi opieprzać. Jako prostemu użytkownikowi forum pozostaje mi pisać dyplomatycznie. Do czego też nawołuję innych. NIechże czytanie tego forum nie będzie przykrością! PS. Ze zdenerwowania popełniłam lapsus: przeczytać wpis przed napisaniem. Oczywiście przed wysłaniem, trudno czytać coś, co nie jest jeszcze napisane 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 21 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2023 17 minut temu, Maria napisał: Jako prostemu użytkownikowi forum pozostaje mi pisać dyplomatycznie. i słusznie bo jeszcze algorytm zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 21 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2023 14 minut temu, Jeeb napisał: i słusznie bo jeszcze algorytm zadziała Kij ma dwa końce.. z jednej strony algorytm pilnuje żeby nikt nikogo nie nazwał po imieniu a z drugiej takie "szarpaczki" generują ruch na portalach - to właśnie dla tego ludzie oglądają takie idiotyczne programy gdzie mąż napiernicza żonę a ona wywleka wszystkie brudy na światło dzienne przed kamerami i tym podobne........ widz wtedy sie czuje dobrze - bo jego to nie dotyczy (pozornie). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 21 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2023 Szczyrkowski 19.03.2023 Hala Pośrednia 8 Rudy Kot - był też piesek Czyrna 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 21 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2023 Warunki marcowe. Ratrak ruszył. Miękko. Choć na podkładzie. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 21 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2023 18 minut temu, sstar napisał: Warunki marcowe. Ratrak ruszył. Miękko. Choć na podkładzie. Co to za miejscówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 21 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2023 17 minut temu, grimson napisał: Co to za miejscówka? Karpacz. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 21 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2023 @sstar, włam był do passata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 21 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2023 12 minut temu, sstar napisał: Karpacz. Tłumów na stoku ni ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 21 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2023 1 godzinę temu, sstar napisał: W którą stronę jeździ się lewym wyciągiem? 😶 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 21 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2023 5 minut temu, Ratrak napisał: W którą stronę jeździ się lewym wyciągiem? 😶 Trasy i wyciagi - Karpacz Ski Arena 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 21 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2023 15 minut temu, Ratrak napisał: W którą stronę jeździ się lewym wyciągiem? 😶 Do góry:-) znaczy w kierunku gor:-) niezłe wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 21 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2023 59 minut temu, grimson napisał: Tłumów na stoku ni ma. Szkoda, bo warunki fajne. Nawet się rozpędziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 21 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2023 Godzinę temu, Bumer napisał: @sstar, włam był do passata? Co ty. Moje wszystkie trzy auta są, a raczej były w cenie lakieru dwukolorowego do Maybacha co za nim ostatnio jechałem do Wrocka. Nie opłaca się. A serio to wolę nie zamykać jak się przebieram, bo nigdy nie wiem gdzie są kluczyki, znaczy pilot, uroki bezkluczykowej obsługi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 22 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2023 RusinSki i Jurgów skończyli sezon w niedziele... Grapa niby też ale "jakby..gdyby co" to może jeszcze przyszły weekend.. Białka, jak to Białka ...kręci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M2Bradley Napisano 22 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2023 Jaworzyna w poniedziałek od 9 do 13. Czarna zamknięta, dwie strommizny na głównej trzymały do około 11, Jaworzyna ekspress do 12. Najlepiej na trasach 2 i 2a, na palcach jednej ręki można było tam policzyć jeżdżących. Wynosiłem się stamtąd około 12 I nie pojawiła się jeszcze kasza. O 13 koncówka głównej nie była zmuldzona. Ceny adekwatne, paździochy z Dolnego Śląska powinny brać przykład. 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 22 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2023 Szczyrkowski, czynna gondola,talerzyk i Zbójnicka. Skrzyczne trasa fis zamknięta-zawody 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 22 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2023 Moje podsumowanie sezonu - przynajmniej instruktorskiego. Bo jeszcze... nie zawieszam nart... w garażu: MAR 22 Podsumowanie zimy 2022/2023. Trudny sezon, ale... udany! Zamglone Skolnity i Ola - symbioza pełna! Był to bardzo trudny sezon. Śniegu (naturalnego i naśnieżonego) było wszędzie o wiele mniej niż rok temu. Ale... był. Poprzedni sezon narciarski w Polsce trwał w zasadzie od początku grudnia (dla mnie od 4. grudnia w Zieleńcu) do końca marca (dla mnie do 2. kwietnia w SON), a ten od... końca listopada (ja byłem 27. listopada 1. dzień na nartach na Masterze) prawdopodobnie mniej więcej do końca marca. Ostatnie - pewnie jak zwykle - skończą Siglany. Jakie dla mnie jest resume tego sezonu? Też udane. Już tłumaczę: niżej! 1) Start na Masterze. Jedna trasa i... cały dzień udanej jazdy: 27. listopada w Tyliczu 2) Potem były treningi na Siglanach. Ale i potem 1. salezjański wyjazd: na Stok. Tamże znane od lat twarze, ale i osoby nowe: Misia, Zuzia i Emilka! Jakże miło Was znów widzieć! Nawet nie wiecie, jak się cieszę! Wiktor, Paweł i Ola! Witamy na naszych wyjazdach! 3) Następnie miałem bardzo udany widokowo, przy czym mniej udany narciarsko (ach te kolejki) wyjazd do Szczyrku z kumplem: 18. dzień grudnia był wyjątkowo widokowy Ale i kolejkowy 4) Potem była długotrwała odwilż, ale my nie poddaliśmy się. Najpierw trzeba było coś robić... przed Wigilią i... w Wigilię (BSA): Deszczowe BSA dzień przed Wigilią Bożego Narodzenia 5) W grudniu jeszcze udało się zacząć naukę z Wiktorką: Wiktorka 1. dzień w życiu na nartach zaliczyła na Siglanach, 2. dzień jeździła całkowicie samodzielnie na Klepkach, a 3. dzień - zjeżdżała śpiewając z Cieńkowa. Wiktorka! W następnym sezonie atakujemy Łomnicę! To nie pytanie, to stwierdzenie 6) Styczeń zaczęliśmy od kryzysowego niby (?) wyjazdu na Skolnity na wieczór. Kryzys to był taki, że wszystkich po intensywnej jeździe... nogi bolały: Wieczorne Skolnity 7) Potem były dzienne Skolnity i jazda na muldach naszych młodych podopiecznych - Oli i Wiktora: Wszyscy już spauzowali w barze, a młodzież... jeździ i jeździ 😎 Pod koniec stycznia nastał obóz: 5 dni, w tym... 7 wyjazdów na narty: Początek obozu na Klepkach No i oczywiście nasz ukochany Cieńków! 9) Potem niby ostatki: Ja na Czantorii Mateusz i Maks na Soszowie 10) I naprawdę ostatki - przynajmniej grupowe - skitury na Skrzyczne. Moim zdaniem - pamiątka do końca życia: Ktoś tu padł przy wejściu na Skrzyczne!? Mieliśmy w sensie grupowym (uczniowie SZSP w Świętochłowicach, instruktorzy i opiekunowie) naprawdę udany sezon! Więcej: Podsumowanie zimy 2022/2023. Trudny sezon, ale... udany! | Twój instruktor (twojinstruktor.blogspot.com) 15 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 23 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2023 Skrzyczne COS 24.03.2023 Trasa FIS będzie zamknięta na całej długości ze względu na odbywające się zawody. Sezon narciarski kończymy w dniu 26.03.2023 r. Od dnia 27.03.2023 rozpoczynamy wiosenny przegląd techniczny kolei. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 24 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2023 W dniu 22.03.2023 o 21:56, Narciarz ze Śląska napisał: Ostatnie - pewnie jak zwykle - skończą Siglany. W zeszłym sezonie chyba Szosów ..4 kwietnia.. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 24 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2023 Ze specjalną dedykacją… 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 24 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2023 Pilsko zakończyło sezon🙁 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 24 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2023 3 godziny temu, sstar napisał: Ze specjalną dedykacją… Wygląda jak lokowanie produktu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cappo Napisano 24 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2023 Wisła też kończy sezon, ciekawe bo chyba jutro miały zacząć się testy dla ludu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 24 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2023 Nowa Osada 26 marca ma być otwarta (info na fb). Nie podali jeszcze daty zakończenia sezonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi