grimson Napisano 3 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2023 1 godzinę temu, Kolorowy napisał: Prognoza pokazuje tutaj ciekawy warun na marzec, chyba w środę zawitam na Czarnej zamykając sezon. Wczoraj byłem na nocnych na CG- wpisałem raport w wątku o tym ośrodku. Warun rewelacja. Ja celuje w zakończenie sezonu w …kwietniu. Rok temu kończyłem na CG 09.04. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2023 8 godzin temu, grimson napisał: Wczoraj byłem na nocnych na CG- wpisałem raport w wątku o tym ośrodku. Warun rewelacja. Ja celuje w zakończenie sezonu w …kwietniu. Rok temu kończyłem na CG 09.04. Dokładnie teraz właśnie są najlepsze warunki do jazdy na naszych polskich pagórkach 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2023 Dziś akcja wyciskania skipasu wiślańskiego Start Soszów -roówno,twardo trochę zimno,czyli bez uwag 19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2023 Stok-Stok warunki b.dobre,ludzi pomału przybywa ,na razie bez kolejek 14 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 4 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2023 SOLISKO - 04 marzec 2023, 09:49, w Szczyrku słońce. 3 5 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2023 Nowa Osada -warunki b.dobre ale co z tego....standartowo weekendowe kolejki. Uciekam dalej ,szkoda czasu 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2023 Cieńków Warunki b.dobre Ludzi trochę jest,ale bez tragedii 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 4 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2023 1 godzinę temu, marcinn napisał: Cieńków Warunki b.dobre Ludzi trochę jest,ale bez tragedii Niezły rajd po Wiśle 🙂 Na Soszowie i Cieńkowie wszystkie trasy otwarte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2023 Istebna -Zloty Groń Warunki b.dobre Ludzi w trzy......szybka kanapa robi robotę ale co z tego jak na trasie trzeba bardzo uważać 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2023 Stożek -Wisla Kolejek brak,standartowo zresztą,ale warunki jedynie dobre ze względu na spore przetarcia w dolnej części ośrodka,gdyby to była końcówka marca to były by b.dobre. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2023 Godzinę temu, marcinn napisał: Stożek -Wisla Kolejek brak,standartowo zresztą,ale warunki jedynie dobre ze względu na spore przetarcia w dolnej części ośrodka,gdyby to była końcówka marca to były by b.dobre. ..to jest pasja..wziąć auto i narty żeby pojeździć i pojeździć.. szacun !!! .. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 4 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2023 dziś Czantoria, jak to wszyscy (na kanapie) stwierdzili warun sezonu, takiej Czantorii jeszcze nie widziałem, PETARDA, z rana po super gładkim 3 lufy na krawędziach HEAD iSL (można tylko wycisnąć 76 km/h), ocena w godzinach porannych 10/10, potem trochę odsypów ale bardzo dobrze trzymało do 13,00 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 4 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2023 20 godzin temu, grimson napisał: Wczoraj byłem na nocnych na CG- wpisałem raport w wątku o tym ośrodku. Warun rewelacja. Ja celuje w zakończenie sezonu w …kwietniu. Rok temu kończyłem na CG 09.04. Sezon, Panowie i Panie, kończy się najwcześniej z początkiem maja . Wtedy jest w górach nieziemsko pięknie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2023 A na koniec dzionka m.Czantoria. Warun bez zarzutu,ludzi szczątkowe ilości Tu nie przyjeżdzają narciarze żeby się powozić tylko pojeździć 💪 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas222k Napisano 4 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2023 Dziś Zieleniec- ludzi było dużo za dużo, już o 9 rano na parkingu przy nartoramie aut było więcej niż zwykle. Kolejki i to spore były prawie do wszystkich wyciągów. Tylko przy Grapa i orczyk W6 jazda na bieżąco. Przy obu wyciągach były jakieś zawody i wyłączone część trasy. Jazdę oprócz tłoku na trasach utrudniała nieco mgła. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 4 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2023 Cieniawa Ski 4.03.2023 W nocy / nad ranem dośnieżali stok za co wielkie brawa. Rano wyratrakowali nową warstwę śniegu, lokalny pies kundelek z Cieniawy doglądał wszystkiego i odebrał stok (jest prze pieron, średnio gdy jeżdżę tam po 4 godziny to 3 razy wychodzi na szczyt stoku - oczywiście skrajem stoku, potem chwile obserwuje narciarzy i schodzi na dół też bokiem trasy, gdyby miał narty to pewnie byłby psim skitourowcem). Warunki naprawdę świetne. Bardzo dobre trzymanie, śnieg nie klejący, ścianka w świetnej formie przez cały czas. Do tego karnet 4 godziny za 35zł, ludzi mało jazda na bieżąco - przez pierwsze dwie godziny trochę "więcej ludzi", później po 11 godzinie stok opustoszał. 44 zjazdy w 4 godziny (z małą przerwą) zrobione. Niby stacja mała, ale stok bardzo fajny, można poskręcać solidnie, no i blisko ode mnie, same plusy. Takie małe stacje narciarskie mają swój klimat i pozwalają pojeździć w spokoju. W tygodniu planują dalej działać w godzinach 16-20. Aha... no i wspominanej niedawno pumy "grasującej" w Cieniawie nie widziałem... 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 4 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2023 (edytowane) GrapaSki Warun mistrzostwo świata. Równo twardo szybko. Potem też dobrze. Ludzi trochę dobiło bo zawody z obu stron no i pogoda i weekend. Max 5 minut stania. Dzień udany szkoleniowo. Świetna górka do treningów. VID_20230304_084610.mp4 Edytowane 4 Marzec 2023 przez mifilim 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 4 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2023 Wczoraj byłem w Kasinie na jezdzie wieczornej. Warunki bardzo dobre. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srwer Napisano 5 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2023 Cieńków sobotni z racji zawodów branżowych. Równo acz z czasem troszku lodu wyszło ale nie za dużo i do jazdy spoko. Generalnie spoczko dzień 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2023 Wczoraj razem z @marekbtl oraz kolegą Michałem wojowaliśmy w Oravicy.. Ahoj!! Cały dzionek pogodny i niezbyt dużo ludzi..niestety śniegu tyle ile ludzi. Tak czy siak pojeździliśmy fajnie a jak już cukier "zgęstniał" to i nogi sie zagrzały.. No i do tego hudobniki...neh sa patrizi IMG_0975.mov 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 5 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2023 Niereformowalny .....Polska warunkach narciarskie 😁😬 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 5 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2023 1 minutę temu, marcinn napisał: Niereformowalny .....Polska warunkach narciarskie 😁😬 Nie bądź taki pryncypialny twardy bądź jak Roman Bratny. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2023 8 minut temu, marcinn napisał: Niereformowalny .....Polska warunkach narciarskie 😁😬 Sorry...zapatrzyłem sie na te krzaki chińskie i mnie zaćmiło... : 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 5 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2023 25 minut temu, Lexi napisał: Sorry...zapatrzyłem sie na te krzaki chińskie i mnie zaćmiło... : W krzakach zawsze najciemniej;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 5 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2023 Czantoria...start 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi