Narciarz ze Śląska Napisano 3 Luty Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 1 godzinę temu, Jeeb napisał: a co się stało że nie jeździsz ? Kontuzja barku - wyprzedził mnie narciarz na pół metra i podjechał mi pod narty - przy prędkości niezłej, niestety. Jestem po operacji, choć bez wielkich cudów. Ale na razie - pauza! 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 3 Luty Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 7 minut temu, Narciarz ze Śląska napisał: Kontuzja barku - wyprzedził mnie narciarz na pół metra i podjechał mi pod narty - przy prędkości niezłej, niestety. Jestem po operacji, choć bez wielkich cudów. Ale na razie - pauza! to jest jeszcze nadzieja w tym sezonie ? szybkiego powrotu do formy życzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 4 Luty Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 22 godziny temu, Narciarz ze Śląska napisał: Ostatecznie uznają te vouchery. Miałem podobnie, ok. kwietnia zmienili zdanie. Dostałem odpowiedź, że vouchery będą uznane w kasie, tak jak pisałeś. Jeszcze raz dzięki za info (podobno było na ich stronie, ale tam raczej nie zaglądam) Trzeba wykorzystać taką sytuację. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 4 Luty Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 20 godzin temu, Narciarz ze Śląska napisał: Kontuzja barku - wyprzedził mnie narciarz na pół metra i podjechał mi pod narty - przy prędkości niezłej, niestety. Jestem po operacji, choć bez wielkich cudów. Ale na razie - pauza! Sprawcą ustalony? Czy dał w długą? Szybkiego powrotu do zdrowia życzę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zslawek Napisano 4 Luty Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty (edytowane) Ponieważ po wczorajszej jeździe nie miałem negatywnych objawów choroby więc dzisiaj już od 9 rozpoczęliśmy jazdy na Złotym Groniu. Z rana -6 na termometrze. Warunki bardzo dobre. Na stoku pusto. Jazda na okrągło bez kolejek. Po 10 na dole pojawia się tłum szkółek. Od 10.30 kolejki do wyciągu już na ok 5 minut. Po 11 warunki ulegają pogorszeniu. Pojawia się trochę cukru. Podkład nadal twardy. Po 12 czas oczekiwania do wyciągu już 8-10 minut. Przed 13 kończąc dzisiejsze nartowanie warunki lepsze niż wczoraj przed 12 ale widać postępującą degradacją stoku i coraz większą ilość narciarzy. Ja jestem zadowolony z braku oznak powrotu choroby. Edytowane 4 Luty przez zslawek 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 4 Luty Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 3 godziny temu, ZdolnyŚlązak napisał: Sprawcą ustalony? Czy dał w długą? Szybkiego powrotu do zdrowia życzę. Dał w długą - jak się pozbierałem i spojrzałem, to nikogo nie było... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 4 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty Cieniawa 04.02.2025 W nocy mrozik więc śniezyli do rana, stok przygotowany równo, miejscami bardziej miękko a miejscami bardziej twardo. Dobrze że śnieżą nocami bo to jedyna szansa by zatrzymać zimę. Ludzi malutko, w zasadzie pustki. Spotkanie ze Zbyszkiem @lski@interia.pl robiliśmy sztuczny tłok na trasie od góry. Rano -2 st. a po 13 godzinie jak kończyłem +3 st. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narty pilsko Napisano 4 Luty Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty Stok 04.02.2025 Warunki bardzo dobre. Najdłużej w kolejce czekałem okołko 5-7 min. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 4 Luty Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty W dniu 3.02.2025 o 14:34, Jeeb napisał: to jest jeszcze nadzieja w tym sezonie ? szybkiego powrotu do formy życzę a) raczej nie - lekarz nie pozwala nawet autem jeździć i tak jeszcze miesiąc; b) dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 4 Luty Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 4 minuty temu, Narty pilsko napisał: Najdłużej w kolejce czekałem okołko 5-7 min. Jak na stok Stok to oznacza MEGA-TŁUM! Zwykle się tam nie stoi w ogóle. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 Luty Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty Pilsko dzisiaj lampa pełna - warun cudny - narodu w sr….. 23 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 4 Luty Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty Teraz, Lexi napisał: Pilsko dzisiaj lampa pełna - warun cudny - narodu w sr….. Wolałbym określenie KORBIELÓW, bo Pilsko mi się zawsze kojarzyło z górną - dziś dużo gorszą infrastrukturalnie - częścią ośrodka. Wygląda SUPER! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 Luty Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 4 minuty temu, Narciarz ze Śląska napisał: Wolałbym określenie KORBIELÓW, Też nie bardzo .. najprecyzyjniej byłoby Buczynka -Solisko - Kamienna.. (ale kto wie gdzie to jest) 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 5 Luty Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty (edytowane) Szczyrk BSA Beskid Sport Arena dzisiaj otwiera trasę czarną 3 Edytowane 5 Luty przez surfing 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorol Napisano 5 Luty Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 13 godzin temu, Narty pilsko napisał: Stok 04.02.2025 Warunki bardzo dobre. Najdłużej w kolejce czekałem okołko 5-7 min. Też byłem wczoraj na Stoku w Wiśle. Jazda o 8:00 do 10:00 i bez kolejek na okrągło. Przed 10:00 zaczło się troche gromadzić ludzi. O 9:30 lepsze warunki niż rano o 8:00, bo zmieszał się śnieg z armatek i porozbijały albo odsunęły na bok bryłki twardego śniegu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 5 Luty Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty Czarna Góra wita: 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 5 Luty Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty Oddam w wielkiej promocji. Pisz tutaj: Facebook, trzeba też jakoś uzgodnić dostawę fizyczną (zamieniłem już vouchery na karnety na miejscu): 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 5 Luty Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty (edytowane) Na Siglanach w Wiśle dziś z rana było pusto ale tylko przez pierwszą godzinkę , o 9.30 jak schodziłem sporo już narciarzy Warunki b. dobre Twardo nie lodowo Edytowane 5 Luty przez marcinn 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 5 Luty Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 3 godziny temu, surfing napisał: Szczyrk BSA Beskid Sport Arena dzisiaj otwiera trasę czarną 3 Napiszę prowokacyjnie: -Jedyna trasa czarna (w ogóle trudna) w Szczyrku! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 5 Luty Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty Myślenice. Ludzi brak, warunki dobre. Karnety od 8 do 13 i od 8 do 15 odpowiednio 110 i 120 zł. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 5 Luty Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty Dzień dobry Czantoria 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 5 Luty Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 4 godziny temu, ZdolnyŚlązak napisał: Czarna Góra wita: Jak frekwencja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zslawek Napisano 5 Luty Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty (edytowane) Dzisiejszy dzień na Złotym Groniu mogę podsumować jednym - kto rano wstaje ... otrzyma sztruks i brak kolejek. Warunki na początku bardzo dobre, po 12 dobre. Niestety już od 10 zdecydowanie więcej ludzi na stoku co powoduje konieczność oczekiwania do kanapy 5 do 7 minut. Po 11 czas oczekiwania do kanapy zwiększył się do 8-10 minut. Po 12 po ponad 3,5 godzinach na stoku zakończyliśmy jazdę. W tym roku jestem szczególnie zadowolony z postawy lepszej połówki. Przestała się bać jeździć więc zjeżdża najstromszymi fragmentami na początku bardzo krótkim skrętem a obecnie coraz dłuższym. Postęp jest wyraźnie widoczny z czego jestem bardzo zadowolony. Edytowane 5 Luty przez zslawek 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 Luty Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 4 godziny temu, surfing napisał: Dzień dobry Czantoria ..jakie dzień dobry?.. w południe?.... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 5 Luty Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 4 godziny temu, brachol napisał: Jak frekwencja? Jak na ferie dolnośląskie, pogodę i warunki umiarkowana. Koło 10.30 na Luxie zrobiła się kolejka na ok 3-4 minuty, przenosiny na Żmije i tam na bieżąco. Na Efce z tego co widziałem z Luxa najtłoczniej Więcej zdjęć z późniejszych godzin wrzuciłem w temacie Czarna Góra czy warto? PS na Żmii się dzisiaj trafiła kareta redsterów SL S9😉 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi