Lexi Napisano 6 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 1 minutę temu, ravick97 napisał: no i weź tu człowieku na jutro wybierz pomiędzy mosornym, rohaczami a jaworzyną 😀 Wszędzie wiosna Maciek… ja zostaje👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 8 minut temu, ravick97 napisał: exi, ile tam na Jaworzynie, bo nie widzę wiarygodnych informacji ? Na górze 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 6 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2 godziny temu, grimson napisał: Wczoraj jechałem pełnym piecem na moich 75mm pod butem Kastlach za narciarzem, który zwyczajnie mi odchodził na kartoflisku. Dogoniłem gościa pod gondolą, wbiliśmy do tej samej kabiny. Porozmawialiśmy chwilę - miał sprzęt z 88mm pod butem + rocker. Szedł w tym warunie jak przecinak, mnie 75mm kilka razy prawie wyrwało z butów, jak wszedłem w skręcie w plac miękkiego, kaszowatego śniegu. Tak, jak razem ruszyliśmy z końca gondoli, tak mi zniknął po pierwszych 500m z pola widzenia. Trzeba było nie skręcać 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 6 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec Godzinę temu, zając napisał: Trzeba było nie skręcać 😁 Tylko tchórze skręcają pozdro 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 1 godzinę temu, zając napisał: Trzeba było nie skręcać 😁 Nie skręcanie skończyłoby się poważna gleba, bo wczoraj mocno podbijało narty w kartoflisku. Lub na drzewie, jak zginął niedawno w Szczyrku narciarz z Czech, na sąsiedniej czerwonej trasie nr 1. Więc tak, wczoraj byłem tchórzem i skręcałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 6 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 1 minutę temu, grimson napisał: Nie skręcanie skończyłoby się poważna gleba, bo wczoraj mocno podbijało narty w kartoflisku. Lub na drzewie, jak zginął niedawno w Szczyrku narciarz z Czech, na sąsiedniej czerwonej trasie nr 1. Więc tak, wczoraj byłem tchórzem i skręcałem. Ja zawsze tchórzę 🙃 Podziwiam za determinację z dojazdem do ON, serio - w kategorii "zapaleniec sezonu" masz 1 miejsce 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec Odkrycie dnia na Jaworzynie trasa 4 po godzinie 15…👍 …wszędzie dzisiaj Dzień Dziecka.. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 6 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 3 godziny temu, Lexi napisał: Odkrycie dnia na Jaworzynie trasa 4 po godzinie 15…👍 Mijaliśmy się coś na Jaworzynie 🙃 Na czwórce jeździłem po 11 i po 13 godzinie. Fajna trasa z przełamaniami i śnieg o dziwo dawał rade w tym słońcu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 7 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec Jaworzyna Krynicka 06.03.2025 Wczorajsza (ostatnia?) Jaworzyna w tym sezonie. Wybrałem się z kumplem. Bardzo miękko i ciepło, ale jazda fajna, szersze narty dają dużo radości przy takich warunkach. Ludzi malutko więc komfort przestrzenny. Rano kurtka a potem zmiana na cienki softshell bo lato w marcu. Karnet wyjeździłem. Prawdopodobnie było to moje zakończenie sezonu lokalnego jak i krajowego. W przyszłym tygodniu wyjazd w większe góry, a po powrocie to już nie liczę na warunki w regionie. Nieodżałowana piątka 17 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec (edytowane) 6 godzin temu, pawelb91 napisał: bo lato w marcu. No powiem ja Ci że dziś na dole 17 stopni po południu. Edytowane 7 Marzec przez Lexi 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 7 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2 minuty temu, Lexi napisał: No powiem ja Ci że dziś na dole 17 stopni po południu. Co to tam jest napisane na tej czarnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec Jaworzyna dziś… … a kogóż to moje śliczne oczęta we wstecznym lusterku dostrzegają - toć to sam @ravick97 w letnim wydaniu 😉 Dzięki Maciek za kolejne wspólne szusy.. do następnego.. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec (edytowane) 7 minut temu, Narciarz ze Śląska napisał: Co to tam jest napisane na tej czarnej? Że ratrak na linie i że nie wolno ..itd Edytowane 7 Marzec przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 7 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec (edytowane) Poniwiec- Mala Czantoria wyratrakowany i przygotowany na nocnych marków Edytowane 7 Marzec przez marcinn 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 7 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec Jutro Jaworzyna od 7 00 do 10 30,ktoś się wybiera? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 19 minut temu, lski@interia.pl napisał: Jutro Jaworzyna od 7 00 do 10 30,ktoś się wybiera? Na poranne nartowanie to nie - będę pewnie od 9:30 katował trasę Fis nr 7…(żonę uruchamiam)- potem jak dostanę wolne pojadę na walki w kisielu na 1.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 7 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec Godzinę temu, Lexi napisał: No powiem ja Ci że dziś na dole 17 stopni po południu. Ty tam pamiętaj, żeby się obracać co pół godziny na leżaku, żebyś się z jednej strony nie zjarał. Równomiernie całość, jak Trump. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 7 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec Godzinę temu, marcinn napisał: Poniwiec- Mala Czantoria wyratrakowany i przygotowany na nocnych marków Ale że co? Houdini czy jak? pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 7 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec W dniu 6.03.2025 o 18:43, Lexi napisał: Odkrycie dnia na Jaworzynie trasa 4 po godzinie 15… Proste wytłumaczenie: przepustowość talerzyka - 900 os/h (kanapy 2400 os/h), a w praktyce nawet ok. 500 os/h, więc i dużo mniej narciarzy na trasie. Niestety już niedługo - takich stoków będzie ogólnie coraz mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 7 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec Godzinę temu, Lexi napisał: Na poranne nartowanie to nie - będę pewnie od 9:30 katował trasę Fis nr 7…(żonę uruchamiam)- potem jak dostanę wolne pojadę na walki w kisielu na 1.. Jak przyjedziesz,zadzwoń 694427773 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 29 minut temu, lski@interia.pl napisał: Jak przyjedziesz,zadzwoń 694427773 Jasne Zbychu👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 7 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2 godziny temu, Lexi napisał: Jaworzyna dziś… warun wiosenny genialny i ta niezauważalna ilość ludzi 😎 najeździłem się powyżej gogli uwaga: do niedzieli 2a zamknięta 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 7 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec W dniu 6.03.2025 o 14:54, marekbtl napisał: Tylko tchórze skręcają pozdro No tak, reszta ciętym jeździ ... A potem odsypy nie wiadomo skąd ... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 7 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2 godziny temu, marekbtl napisał: Ale że co? Houdini czy jak? pozdro Tak,sprawdzane było ze szwagrem czy leją pyvko konopne po czeskiej stronie Czantoria.... leją 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 8 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec Wisła- Nowa Osada O dziwo nie jest miękko z rana a i narciarze nie dopisali. Fajne marcowe szuranie 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi