Lexi Napisano 30 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 20 minut temu, jacekma napisał: Ale gdyby był łatwy objazd to ludzi byłoby x2 w całym ośrodku. Tak pewnie się stanie kiedyś - plany są.. no przecież nie trzeba być geniuszem - ośrodek ma potencjał jak mało który... niestety 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 12 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty Dobre rano 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 11 minut temu, Lexi napisał: Dobre rano lomnica? Zrób jakąś fotkę na górze. Ciekawa czy działa czarna i czy francuska mulda przejezdna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorol Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty Czarna Lomnické sedlo - Skalnaté pleso nie działa - mało śniegu 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 12 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty Na Łomnicy dzisiaj wiosna z wszystkimi plusami i minusami tejże. Myślałem że na górze będzie chłodniej ale od dołu do góry identyczna lampa więc stok się degradował błyskawicznie.... miałem jeszcze nadzieje że ludzi to wystraszy ale gdzie tam - zapłacone - musi być wyjechane bo przecie w TMR nie ma na godziny. Więc tak od 12 na górze trup się ścielił gęsto - tyle że miękko strasznie wiec w miarę bezpieczniej. ..zawsze szerokie mam w aucie ale dzisiaj nie zabrałem specjalnie bo wiem że zaraz bym na nie wskoczył a miała być siła razy gwałt......i był ogień.. 16 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty Dobye rano 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolcjusz Napisano 16 Luty Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 3 godziny temu, Lexi napisał: Dobye rano Napisz coś więcej. Już połowa lutego więc zaczynam spoglądać w tamtym kierunku. Jak ze śniegiem powyżej górnej stacji? dużo kosodrzewiny wystaje? Ktoś wie w jakim terminie są słowackie ferie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorol Napisano 16 Luty Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty od 14.2. do 8.3. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 16 Luty Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty Patrząc na kamerki w słowackich ośrodkach to od dziś zaczęła się jakaś masakra, niestety w tym tygodniu gęsto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorol Napisano 16 Luty Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty No bo właśnie Słowacy rozpoczęli ferie i gęsto będzie przez 3 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 4 godziny temu, wolcjusz napisał: zaczynam spoglądać w tamtym kierunku Spojrzyj w innym kierunku - tutaj jest masakra... a widziałem tylko jeden autokar - jak dojadą inne .. a dojadą ..nie wejdziesz nawet do kibla... dzisiaj jedynie "Padok" był w miarę przejezdny, i to stare krzesło... chociaż "trup" się ścielił. 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 16 Luty Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty W dniu 12.02.2026 o 18:13, Lexi napisał: Na Łomnicy dzisiaj wiosna z wszystkimi plusami i minusami tejże. Myślałem że na górze będzie chłodniej ale od dołu do góry identyczna lampa więc stok się degradował błyskawicznie.... miałem jeszcze nadzieje że ludzi to wystraszy ale gdzie tam - zapłacone - musi być wyjechane bo przecie w TMR nie ma na godziny. Więc tak od 12 na górze trup się ścielił gęsto - tyle że miękko strasznie wiec w miarę bezpieczniej. ..zawsze szerokie mam w aucie ale dzisiaj nie zabrałem specjalnie bo wiem że zaraz bym na nie wskoczył a miała być siła razy gwałt......i był ogień.. Narty piękne sugerowałbym granatowe czy niebieskie spodnie;-) i jak czarna góra z sedla otwarta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 13 minut temu, sstar napisał: Narty piękne sugerowałbym granatowe czy niebieskie spodnie;-) Na razie dobieram buty i torebkę.... Góra stoi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 16 Luty Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 3 godziny temu, Lexi napisał: Na razie dobieram buty i torebkę.... Góra stoi Ważne aby dół stał;-) Ale jak torebkę to inna sprawa:-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 17 godzin temu, sstar napisał: jak czarna góra z sedla otwarta? Właśnie krzesło na Lomnickie Sedlo zaczęło kręcić .. na próbę? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tresor Napisano 17 Luty Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 32 minuty temu, Lexi napisał: Właśnie krzesło na Lomnickie Sedlo zaczęło kręcić .. na próbę? Gąsienicową otwierają, to może i pod Łomnicą wystarczająco dopadało. Zachęciłoby mnie to do przyjazdu po końcu polskich ferii. Na razie to co się dzieje w słowackich ośrodkach to narciarska Sodoma i Gomora przez feryjną kumulację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tresor Napisano 17 Luty Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty (edytowane) 2 minuty temu, tresor napisał: Przepraszam, nie Gąsienicową a Goryczkową. Gąsienicowa otwarta. Edytowane 17 Luty przez tresor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 32 minuty temu, tresor napisał: pod Łomnicą wystarczająco dopadało. No nie bardzo.. tutaj chyba mniej padało niż u nas -kamole wystają.... widziałem że coś tam grzebali przy napędzie tego krzesła w zeszłym tygodniu może coś naprawili. Ludzi masa.. ciekawe co na Chopoku 😱 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cappo Napisano 17 Luty Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty Co prawda prawie koniec dnia, ale wygląda dobrze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvillek Napisano 17 Luty Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty A tak ok. 12:00 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cappo Napisano 18 Luty Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty Lewa kanapa stoi, więc prawa ma branie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tresor Napisano 18 Luty Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty Tu nie ma co wklejać kolejnych ujęć z kamery, bo każdy rozsądny wie, że jechanie teraz do Jasnej, Łomnicy, czy nawet Bachledovej, to masochizm. CZ/PL/SK mają ferie, więc co najmniej do 2 marca, a najlepiej do 9.03 można sobie topowe ośrodki słowackie odpuścić. Jak widać ceny TMR, które są już identyczne jak w Alpach, nie odstraszają. U nas powoli narciarska frekwencja feryjna siada. Obstawiam, że za 2-3 lata siądzie również u Słowaków. Ludzie sobie w końcu przeliczą, że w cenie 5-7 dniowego stania w kolejkach przy szarym niebie w Jasnej, można pojechać na 5-7 dni na Wyspy Kanaryjskie, do Rzymu, Barcelony, czy Londynu. A pizzę za 15 euro można zjeść również w Mediolanie (a nawet taniej), z tym że tam nie będzie z elektrycznego piekarnika😁 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 18 Luty Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty (edytowane) 1 godzinę temu, tresor napisał: Tu nie ma co wklejać kolejnych ujęć z kamery, bo każdy rozsądny wie, że jechanie teraz do Jasnej, Łomnicy, czy nawet Bachledovej, to masochizm. CZ/PL/SK mają ferie, więc co najmniej do 2 marca, a najlepiej do 9.03 można sobie topowe ośrodki słowackie odpuścić. Jak widać ceny TMR, które są już identyczne jak w Alpach, nie odstraszają. U nas powoli narciarska frekwencja feryjna siada. Obstawiam, że za 2-3 lata siądzie również u Słowaków. Ludzie sobie w końcu przeliczą, że w cenie 5-7 dniowego stania w kolejkach przy szarym niebie w Jasnej, można pojechać na 5-7 dni na Wyspy Kanaryjskie, do Rzymu, Barcelony, czy Londynu. A pizzę za 15 euro można zjeść również w Mediolanie (a nawet taniej), z tym że tam nie będzie z elektrycznego piekarnika😁 Cała wschodnia Słowacja jeździ na Jaworzynę Krynicką,która obecnie jest,poza jazdą wieczorną,bardzo mało oblężona.Mimo że bliżej mają swoje ośrodki,Makovicę czy Regetovkę.Gdy rozmawiam z nimi,twierdzą,że jest bezkonkurencyjna.Kiedyś mieli blisko Koszyc i Preszowa poważny i mocno naśnieżany ośrodek Krompachy Plejsy,był tam nawet Puchar Europy,my tam jeździliśmy.Okazuje się,że ośrodek potrafili utrupić całkowicie.. Edytowane 18 Luty przez lski@interia.pl 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolcjusz Napisano 25 Luty Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty (edytowane) Myślicie że Meander będzie oblężony w weekend? Kombinuję gdzie uderzyć bo w pobliżu temperaturowy Armageddon a u sąsiadów w sobotę już znośne +2 w dzień po mroźnej nocy. Edytowane 25 Luty przez wolcjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 25 Luty Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 8 minut temu, wolcjusz napisał: Myślicie że Meander będzie oblężony w weekend? Kombinuję gdzie uderzyć bo w pobliżu temperaturowy Armageddon a u sąsiadów w sobotę już znośne +2 w dzień po mroźnej nocy. Na pewno mniej niż Rohace które biją na łeb Meander 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi