Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

szew137

Rekomendowane odpowiedzi

43 minuty temu, toppaner napisał:

Pytanie.

Czy to prawda że nie będzie jurto działać sezonówka na SMR a będą aktywne tylko premium ?

Takie info zapodał mi kumpel,chyba bzdurka?

Dziękuję za info.

Tak, to prawda. Sprytna sezonówka zgodnie z ich regulaminem nie działa w dniach 27, 28, 29 i 30 grudnia.

Zgodnie z rozporządzeniem z dnia 21 grudnia 2020 r. pozycja 2316 do dnia 17.01.2021 r. zostaje wstrzymana działalność stoków narciarskich.

Jednak w tym czasie mogą funkcjonować koleje w ruchu turystycznym. Dlatego mamy dla Was pozytywną wiadomość w tych smutnych czasach.

W dniach 31.12.-17.01. będzie działać gondola A1 wyłącznie w ruchu turystycznym.

Nie będzie możliwości przewożenia sprzętu narciarskiego ani snowboardowego. Posiadacze Sprytnej Sezonówki mogą korzystać z gondoli w celach turystycznych w ramach posiadanego karnetu.

1 minutę temu, mirekn napisał:

Do góry to nie problem ;) podejdę :) ale chciałbym zwieźć je bez szkody dla ślizgów z hali 

Pozdrawiam

mirekn

To mam deal-Ty podchodzisz,ja zjezdzam...tylko troche się naczekam ;)

A na poważnie zastanawiam się,czy nie wypożyczyc i wypróbowac skiturów.100zł za dzień a jaka frajda:D

• Like 1

35 minut temu, lu5asz napisał:

Dziś tam podjadę i sprawdzę czy ktoś nie stoi z tabliczką ,,wolne pokoje,, tfu ,,przewóz nart,, 😂

Chciałeś masz:).

https://dziennikzachodni.pl/stoki-w-beskidach-zamkniete-ale-mozna-dostac-sie-na-gore-kolejka-terenowka-na-nartach-a-nawet-smiglowcem/ar/c1-15366643

Terenówka podwiezie nas na górę

W sieci pojawiają się także ogłoszenia od ludzi, którzy samochodami terenowymi chętnie wywiozą nas na szczyt. W Szczyrku pojedynczy wyjazd kosztuje 15 zł od osoby. Można sobie kupić karnet na 10 wyjazdów, wtedy za jeden wjazd trzeba zapłacić tylko 10 zł.

- Dowożę samochodem terenowym pod Halę Skrzyczeńską spod gondoli. Maksymalnie cztery osoby. Praktycznie krążę od przystanku autobusowego pod Halę Skrzyczeńską. Mam coraz więcej telefonów, umawiać się trzeba na poszczególne godziny - usłyszeliśmy od kierowcy samochodu terenowego.

• Like 1

Godzinę temu, tankowiec napisał:

W dniach 31.12.-17.01. będzie działać gondola A1 wyłącznie w ruchu turystycznym.

Nie będzie możliwości przewożenia sprzętu narciarskiego ani snowboardowego. Posiadacze Sprytnej Sezonówki mogą korzystać z gondoli w celach turystycznych w ramach posiadanego karnetu.

szczyrk.jpg

• Like 1

8 minut temu, christof napisał:

Dzis bylby remis bo od hali na sam dol jedno wielkie lodowisko. Lepiej sie podchodzi ;) za to z Malego... do hali superrooo

Są na dole jakieś oznaczenia typu: "trasa zamknięta, zakaz wstępu"?

Chodzi mi po głowie pomysł przyjazdu w piątek, ale nie chciałbym zostać pogoniony przez jakiegoś smutnego pana ;)