Guest Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 Na gopassie pojawiły się promocyjne karnety jednodniowe na Chopok za 9 jurków oraz na Tatralandię Pozdrawiam. Jasiek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 aaa właśnie doczytałem że: obowiązuje na Strbskie i Łomnicki też... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christofer30 Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 A czy jednodniowy karnet na Chopok kupuje się na konkretny dzień Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coza Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 Pojawiły się dla osób które miały już założone konto wcześniej, jak ktoś w przeciągu tygodnia założył to nie dostał rabatu może jednak skorzystać z kuponów rabatowych http://vstupenky.bazos.sk/inzerat/43939388/predam-kupony-SKIPASS-JASNA-aj-do-TATRALANDIA.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coza Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 A czy jednodniowy karnet na Chopok kupuje się na konkretny dzień tak, na konkretny dzien. Są też karnety na kilka dni do wykorzystania na cały sezon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 Te skipasy są tylko jednodniowe i przy wyborze trzeba wybrać dzień, aktualnie nie ma kiludniowych! Faktem jest że to dla stałych klientów... a te kupony to ktoś odsprzedaje! oni mają często kupony zniżkowe w lokalnych gazetach ale czy to działa dla Polaków? Nie wiem, nie sprawdzałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koliber Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 A wie ktoś jak jest w tym roku z darmowymi skipassami dla posiadaczy akcji TMR? Na ich stronie widnieją informacje sprzed roku (że warunkiem jest m.in. rejestracja do 31.10.2013) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jusik2002 Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 Może to głupie pytanie ale co musze zrobić aby przystąpić do tego programu Gopass ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 Gopass to karta lojalnościowa z TMR (Chopok, Tatralandia, Łomnicki, Strbskie) zbierasz punkty (jak wszędzie za 1 jurka 1 pkt) i za pkt masz zniżki oraz możesz kupować ze zniżką (np browar na stoku) oraz on-line taniej karnety na Słowackie obiekty. Zaloguj się na GOPASS.SK karta 2 jurki i to wszystko. Karta przyjdzie pocztą a jak potrzebujesz na już (np. jedziesz jutro) to z PDFa wydrukujesz tymczasówkę. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plywak Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 A wie ktoś jak jest w tym roku z darmowymi skipassami dla posiadaczy akcji TMR? Na ich stronie widnieją informacje sprzed roku (że warunkiem jest m.in. rejestracja do 31.10.2013) w tym roku też to działa, nie poprawili dat na stronie http://www.tmr.sk/klub-akcjonariuszy-/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 Działa! jestem w tym systemie od 5 lat (kiedyś TATRYPASS) dziś kupiłem na kartę nowy całoroczny skipas i aquapas oraz wejściówkę na Sylwka. a co do darmówek jeszcze mi nie odpisali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4rt3q Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 Pojawiły się dla osób które miały już założone konto wcześniej, jak ktoś w przeciągu tygodnia założył to nie dostał rabatu może jednak skorzystać z kuponów rabatowych http://vstupenky.bazos.sk/inzerat/43939388/predam-kupony-SKIPASS-JASNA-aj-do-TATRALANDIA.php Kupował ktoś te kupony? znalazłem podobne na allegro ale za 20zł :stupid: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny_narciarz Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Mam pytanie,bo właśnie zacząłem się rejestrować. Czy za Gopassa można płacić wyłącznie kartą kredytową,czy są inne możliwości? Póki co tylko taka opcja mi wychodzi,a ja kredytówki nie mam i nie zamierzam posiadać. : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ratrak Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Debetową tez można :. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny_narciarz Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Debetową tez można :. Próbowałem,ale wyskoczyło mi coś takiego: Grubym drukiem: "Płatność została pomyślnie zrealizowana!" A pod tym: "Twoja płatność nie powiodła się, powtórz to jeszcze raz lub użyj innej karty. Prosimy o ponowne sprawdzenie zamówienia. Jeśli płatność nie została zrealizowana, karta czipowa GOPASS nie zostanie wysłana. Jeśli problem nie ustąpi, prosimy o kontakt z Infolinią GOPASS." :biggrin: No i nie wiem o co chodzi... :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 zrób zrzut ekranu na wszelki wypadek. Sprawdź historię na swoim koncie. Jak co to dzwoń do GOPASSu oni mówią dobrze po Polsku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanis Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Długo czekaliście na swoją kartę? Jak wygląda sprawa zakupu karnetu kupuje na gopass i co dalej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kttosiek Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Debetową tez można :. A czy płaciłeś debetową czy tak sobie sądzisz i tak napisałeś : Bo ja osobiście bardzo chciałbym zapłacić debetową (korzystniejszy kurs), ale nie ma takiej możliwości - on line tylko i wyłącznie kredytową. Po próbach podobnych do Johnny-ego Pani z infocentrum gopass ostatecznie rozwiała moje złudzenia. Więc rad nierad zapłaciłem kredytową. Może na miejscu w ośrodku istnieje taka możliwość, natomiast przez internet na pewno nie. :stupid: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ratrak Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Gdybym nie płacił to bym nie pisał . Może debetowe mBanku dają większą swobodę płacenia nimi online. Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m-ski Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Próbowałem,ale wyskoczyło mi coś takiego: Grubym drukiem: "Płatność została pomyślnie zrealizowana!" A pod tym: "Twoja płatność nie powiodła się, powtórz to jeszcze raz lub użyj innej karty. Prosimy o ponowne sprawdzenie zamówienia. Jeśli płatność nie została zrealizowana, karta czipowa GOPASS nie zostanie wysłana. Jeśli problem nie ustąpi, prosimy o kontakt z Infolinią GOPASS." :biggrin: No i nie wiem o co chodzi... :wink: Miałem to samo przy płatności z mbanku. Zaloguj się do banku i sprawdź, czy masz ustawiony na karcie limit na transakcje internetowe. Może to jest powodem tego, że nie przechodzi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kttosiek Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Długo czekaliście na swoją kartę? Jak wygląda sprawa zakupu karnetu kupuje na gopass i co dalej? Ja czekałem na kartę około 10 dni, ale był okres świąteczny. Jeśli karta nie dojdzie przed Twoim wyjazdem na narty wystarczy zabrać ze sobą potwierdzenia transakcji które przychodzą na maila i w ifocentrum w ośrodku wydadzą Ci kartę. Jak już masz kartę to doładowanie teoretycznie możesz dokonać (tak wynika z ich informacji) na 30 min przed rozpoczęciem jazdy. U mnie potwierdzenia zakupu pojawiło się na koncie kilka minut po dokonaniu zakupu/płatności. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo_narciarz Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Wszystko zależy od karty debetowej ja mam w DB i płaciłem bez problemów. Jeżeli karta gopass nie przyjdzie na czas trochę trzeba czekać na odbiór skipasów w kasie, bo niestety są dużeeee kolejki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Ja czekałem na kartę około 10 dni, ale był okres świąteczny. Jeśli karta nie dojdzie przed Twoim wyjazdem na narty wystarczy zabrać ze sobą potwierdzenia transakcji które przychodzą na maila i w ifocentrum w ośrodku wydadzą Ci kartę. Jak już masz kartę to doładowanie teoretycznie możesz dokonać (tak wynika z ich informacji) na 30 min przed rozpoczęciem jazdy. U mnie potwierdzenia zakupu pojawiło się na koncie kilka minut po dokonaniu zakupu/płatności. Nic nie trzeba do żadnego infocentrum! Jeżeli zakupisz gopass to automatycznie zaraz po płatności kartą kredytową (jak widać chyba nie ma innej opcji... chyba że Twoja karta "coś tegez") dostajesz na e-maila oraz na Twoim koncie pojawi się VOUCHER z kodem paskowym. I TO JEST TWOJA KARTA TYMCZASOWA i nie ma znaczenia czy masz plastik czy papier. Jeżeli na koncie zakupisz cokolwiek masz to natychmiast dostępne. Ja kupowałem na noclegu o 7.45 rano a o 8.15 odbierałem w kasie bilet. Tylko jak masz już tą kartę właściwą to np. na bramkach działa bez konieczności chodzenia do kasy a z papierem musisz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny_narciarz Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Miałem to samo przy płatności z mbanku. Zaloguj się do banku i sprawdź, czy masz ustawiony na karcie limit na transakcje internetowe. Może to jest powodem tego, że nie przechodzi. Sprawdziłem,ale nie mam żadnego limitu,więc jeśli się da,to powinno przejść. Kiedyś miałem podobny problem,chyba z biletami lotniczymi,debetowa nie przeszła,a kredytówka od strzału. : Wtedy słyszałem,że to zależy od wielu czynników i niektóre przechodzą,niektóre nie. Może jest ktoś tu na forum,kto mógłby wyjaśnić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m-ski Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Sprawdziłem,ale nie mam żadnego limitu,więc jeśli się da,to powinno przejść. Taki limit powinien być do ustawienia w miejscu, gdzie definiujesz parametry karty np. limit dziennych transakcji, limit wypłat w bankomatach itp. Wpisujesz np. 200 zł, i na taką kwotę możesz dziennie dokonywać płatności przez internet. Domyślnie jest ustawione na 0. Tak przynajmniej to wygląda w mbanku. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts