fredek321 Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Przy próbie polubienia Niestety, wystąpił problem Nie możemy znaleźć elementu, który próbujesz wyświetlić. Kod błędu: 2F173/I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 To samo mi się od rana wyświetla i dubluje umieszczane posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 No... a miało być tak pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 31 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Dziękuję za informację. Jutro od rana będziemy nad tym pracować, aby usunąć błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 No i znów się sypie! Nawet nie da się odpowiedzieć na post! O "dzięks" nie wspomnę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Strumienie aktywności nie są aktualne, coś się nie odświeża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 8 godzin temu, Jasiek napisał: No i znów się sypie! Nawet nie da się odpowiedzieć na post! O "dzięks" nie wspomnę! Odpowiadam... da się. Podziękowania działają Proszę sprawdzić. Jeżeli jeszcze coś nie będzie działało, proszę o informację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 8 godzin temu, MarioJ napisał: Strumienie aktywności nie są aktualne, coś się nie odświeża Już powinno być wszystko OK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 1 hour ago, JC said: Już powinno być wszystko OK czy da się zwiększyć liczbę tematów w "Tematy z ostanio dodanymi postami", np. do 10 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 5 minut temu, Plywak napisał: czy da się zwiększyć liczbę tematów w "Tematy z ostanio dodanymi postami", np. do 10 ? Oczywiście, ale tego typu rzeczy można sobie ustawić dowolnie w zakładce Aktywność. Można tam zdefiniować własne parametry wyświetlania nowych postów, tematów, nieprzeczytanie lub nowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 Co się dzieje?! Nie mogę "polubić" posta"! Moja odpowiedź "znika" jeszcze w trakcie pisania! I to kilkukrotnie! Już 3 razy próbowałem odpowiedzieć na ten sam post i 3 razy "wyczyściło" mi odpowiedź. Pierwszy raz zdarzyło mi się coś takiego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 18 minut temu, Aressi napisał: Co się dzieje?! Nie mogę "polubić" posta"! Moja odpowiedź "znika" jeszcze w trakcie pisania! I to kilkukrotnie! Już 3 razy próbowałem odpowiedzieć na ten sam post i 3 razy "wyczyściło" mi odpowiedź. Pierwszy raz zdarzyło mi się coś takiego! To chcesz polubić, czy odpisać? Jak widzisz u mnie działa. Napisz proszę dokładnie co się dzieje i na jaki post chcesz odpowiedzieć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 1 godzinę temu, JC napisał: Oczywiście, ale tego typu rzeczy można sobie ustawić dowolnie w zakładce Aktywność. Można tam zdefiniować własne parametry wyświetlania nowych postów, tematów, nieprzeczytanie lub nowych. Mógłbyś wyjaśnić jak? Próbowałem już kiedyś, ale niestety mi się nie udało. Dla mnie jest to najlepsza opcja przeglądania forum - obecnie sporo tematów mi umyka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 1 godzinę temu, gregor_g4 napisał: Mógłbyś wyjaśnić jak? Próbowałem już kiedyś, ale niestety mi się nie udało. Dla mnie jest to najlepsza opcja przeglądania forum - obecnie sporo tematów mi umyka... Wchodzisz na zakładkę Aktywność. Klikasz w Moje strumienie aktywności i na dole masz Utwórz nowy strumień - tam definiujesz, co chcesz wyświetlać. Zapisany Strumień będzie się pojawiał w Moje strumienie aktywności Następnie wyświetl ten Strumień. Obok nazwy pojawią ci się trzy ikony. Ostatnia umożliwia ustawienie jako Strumień domyślny, czyli taki, który będzie wyświetlany jako link na wszystkich stronach - zaznaczony "kółkiem" na czerwono . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 (edytowane) 3 godziny temu, JC napisał: To chcesz polubić, czy odpisać? Jak widzisz u mnie działa. Napisz proszę dokładnie co się dzieje i na jaki post chcesz odpowiedzieć. No widzę! Dzięki! Chciałem polubić post Bumera o Bałtowskim Zapiecku w temacie "Jedzenie na stoku" Wczoraj próbowałem wielokrotnie i nic. Pojawiał się tylko jakiś dziwny komunikat, że nie znaleziono takiej treści. Dziś się udało! Chciałem również zacytować Grega i mu odpowiedzieć w wątku o narcie Supershape Magnum. Próbowałem 3 razy i moja odpowiedź znikała w trakcie pisania! Ale chyba powoli dochodzę do sedna sprawy. Taką reakcję powoduje u mnie wciśnięcie klawiszy Alt+a - kiedy chcę napisać "ą". Wtedy wszystko ulega "zaznaczeniu" i znika! Edytowane 1 Luty 2017 przez Aressi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 Taką reakcję powoduje u mnie wciśnięcie klawiszy Alt+a - kiedy chcę napisać "ą". Wtedy wszystko ulega "zaznaczeniu" i znika! [emoji32] U mnie też się tak wczoraj działo. Dzisiaj nie patrzyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 48 minut temu, Aressi napisał: Ale chyba powoli dochodzę do sedna sprawy. Taką reakcję powoduje u mnie wciśnięcie klawiszy Alt+a - kiedy chcę napisać "ą". Wtedy wszystko ulega "zaznaczeniu" i znika! Lewy Alt + A zaznacza, a litrę ą wpisujemy prawym ALT + A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lokibalboa Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 30 minut temu, JC napisał: Lewy Alt + A zaznacza, a litrę ą wpisujemy prawym ALT + A U mnie również prawy ALT + A zaznacza wszystko. Ale nie zawsze. Zauważyłem, że aby tak się stało, koniecznym jest rozpoczęcie odpowiedzi od kliknięcia w "+Cytuj" pod którymkolwiek postem powyżej. W dalszej kolejności w trakcie pisania odpowiedzi i użycia prawego ALT + A, aby wpisać literę "ą", litera ta się pojawia jednocześnie zaznaczając wszystko. A naciśnięcie zaraz po tym innego klawisza powoduje usunięcie całego napisanego tekstu. Lewy ALT+A nigdy niczego nie zaznaczał i nie zaznacza - do zaznaczenia wszystkiego służy CTRL + A. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 4 godziny temu, JC napisał: Wchodzisz na zakładkę Aktywność. Klikasz w Moje strumienie aktywności i na dole masz Utwórz nowy strumień - tam definiujesz, co chcesz wyświetlać. Zapisany Strumień będzie się pojawiał w Moje strumienie aktywności Następnie wyświetl ten Strumień. Obok nazwy pojawią ci się trzy ikony. Ostatnia umożliwia ustawienie jako Strumień domyślny, czyli taki, który będzie wyświetlany jako link na wszystkich stronach - zaznaczony "kółkiem" na czerwono . Nie mam pojęcia gdzie są te nowe tematy, u mnie czegoś takiego nie ma ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 1 godzinę temu, JC napisał: Lewy Alt + A zaznacza, a litrę ą wpisujemy prawym ALT + A Tak dokładniej to, zaznacz wszystko to kombinacja: CTRL+A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 2 godziny temu, Jasiek napisał: Tak dokładniej to, zaznacz wszystko to kombinacja: CTRL+A Masz rację. Moja pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 3 godziny temu, marionen napisał: Nie mam pojęcia gdzie są te nowe tematy, u mnie czegoś takiego nie ma ! To ja tak nazwałem Nowy Strumień. Ty możesz sobie nazwać go jak chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 6 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2017 Dnia 1.02.2017 o 15:05, Lokibalboa napisał: U mnie również prawy ALT + A zaznacza wszystko. Ale nie zawsze. Zauważyłem, że aby tak się stało, koniecznym jest rozpoczęcie odpowiedzi od kliknięcia w "+Cytuj" pod którymkolwiek postem powyżej. W dalszej kolejności w trakcie pisania odpowiedzi i użycia prawego ALT + A, aby wpisać literę "ą", litera ta się pojawia jednocześnie zaznaczając wszystko. A naciśnięcie zaraz po tym innego klawisza powoduje usunięcie całego napisanego tekstu. Lewy ALT+A nigdy niczego nie zaznaczał i nie zaznacza - do zaznaczenia wszystkiego służy CTRL + A. Jest dokładnie tak jak piszesz. Prawy ALT+A powoduje zaznaczenie tekstu, a następnie wciśnięcie jakiegokolwiek klawisza powoduje usunięcie całego tekstu. Dzieje się tak tylko w sytuacji kiedy cytujesz jakiś post czyli posługujesz się funkcją "CYTUJ". Jest to dość irytujące bo jeśli w miarę szybko piszesz to praktycznie zawsze wyczyści ci całość. Da się to jakoś naprawić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lokibalboa Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 Dnia 6.02.2017 o 13:37, Aressi napisał: Jest dokładnie tak jak piszesz. Prawy ALT+A powoduje zaznaczenie tekstu, a następnie wciśnięcie jakiegokolwiek klawisza powoduje usunięcie całego tekstu. Dzieje się tak tylko w sytuacji kiedy cytujesz jakiś post czyli posługujesz się funkcją "CYTUJ". Jest to dość irytujące bo jeśli w miarę szybko piszesz to praktycznie zawsze wyczyści ci całość. Da się to jakoś naprawić? Jak się zorientujesz, że usunęło Ci cały tekst, to naciśnij CTRL+Z. Póki nie zostaną wprowadzone zmiany na forum to tylko w ten sposób można się ratować... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 9 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 Dnia 7.02.2017 o 16:10, Lokibalboa napisał: Jak się zorientujesz, że usunęło Ci cały tekst, to naciśnij CTRL+Z. Póki nie zostaną wprowadzone zmiany na forum to tylko w ten sposób można się ratować... Dzięki Lokibalboa! Działa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi