MarioJ Napisano 10 Luty Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty Dzisiaj klasyka. Best of the best in AT. 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 10 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 51 minut temu, MarioJ napisał: Dzisiaj klasyka. Best of the best in AT. Wygląda jakby w Dolinie Paznaun było więcej śniegu niż innych rejonach Tyrolu. Jaka jest grubość pokrywy śnieżnej... Jeśli jesteś z córką to pewnie zachwycona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 10 Luty Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty Godzinę temu, marionen napisał: Wygląda jakby w Dolinie Paznaun było więcej śniegu niż innych rejonach Tyrolu. Jaka jest grubość pokrywy śnieżnej... Jeśli jesteś z córką to pewnie zachwycona... Bardzo dużo jej opowiadałem o tym terenie. Zaczęła wątpić że ta bajka istnieje. Ale dzisiaj się zdziwiła, ośrodek ją przekonał do siebie. Dzisiaj już mi nie opowiadała o Sella rondzie która zna z instagrama. Brat też jest zachwycony. Poranne trudności zostały szybko zamazane jakością tras. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 10 Luty Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 1 godzinę temu, marionen napisał: Wygląda jakby w Dolinie Paznaun było więcej śniegu niż innych rejonach Tyrolu. Jaka jest grubość pokrywy śnieżnej... Jeśli jesteś z córką to pewnie zachwycona... Co do grubości to trudno mi to porównać z innymi rejonami w tym sezonie. Ale szału nie ma. Poza trasą widać że wiele rzeczy nie jest przykrytych. Na trasach jest ok. Wyjątek niechlubny z kamieniami to trasa przy wagonie E5. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty Dzisiaj w dolinie Paznaun było magicznie. Dodatkowo spadło 5cm świeżego śniegu. 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 14 minut temu, MarioJ napisał: Dodatkowo spadło 5cm świeżego podobnie miałem dzisiaj w Zinal 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 14 Luty Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty Dzisiaj taka końcówka w Kappl 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Luty Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty Dobry dzień 🙂 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 28 Luty Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty Dzień dobry 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 28 Luty Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 1 minutę temu, marcinn napisał: Dzień dobry Do widzenia… 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 28 Luty Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty Jednak wolę takie klimaty 😅 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 28 Luty Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 38 minut temu, marcinn napisał: Jednak wolę takie klimaty 😅 I jak jeszcze jest słoneczko 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 28 Luty Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty (edytowane) Edytowane 28 Luty przez Jeeb 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 28 Luty Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 3 godziny temu, Jeeb napisał: Byczku, podpisuj te zdjęcia. Bo tak to beznadzieja dla innych. Ja w sumie poznaję, ale nie zawsze. Taka prośba. 🙂 2 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 28 Luty Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty (edytowane) Przedwczoraj dostawa świeżego była 2e5fc17d-0c8f-4bf0-a528-821b9e604086.mov …wczoraj kapitalnie warunki .. …wiec szuranie ⛷️zapowiada się wyśmienite 🥳 a w następnym tygodniu zapowiadają lampę ☀️ włoską przez cały tydzień 😎👌 Jeszcze chwilka chwilunia chwileczka i w drogę 😉 sprzęt przygotowany więc będzie na czym szurać oj będzie 🥳 -prawie cały arsenał zabieramy na szkolenie 🔥 mmmmm 2e5fc17d-0c8f-4bf0-a528-821b9e604086.mov Edytowane 28 Luty przez Victor 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 28 Luty Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 11 minut temu, Victor napisał: eszcze chwilka chwilunia chwileczka i w drogę 😉 sprzęt przygotowany więc będzie na czym szurać oj będzie 🥳 -prawie cały arsenał zabieramy na szkolenie 🔥 mmmmm Arsenał potężny tylko coś wąski jak na ten świeży śnieżek - wiem, wiem dobry narciarz zjedzie na wszystkim w każdych warunkach gdzie się wybierasz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 28 Luty Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 10 minut temu, zając napisał: Arsenał potężny tylko coś wąski jak na ten świeży śnieżek - wiem, wiem dobry narciarz zjedzie na wszystkim w każdych warunkach gdzie się wybierasz? Kierunek Maestro Tadeo 😉 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 28 Luty Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 3 godziny temu, MarioJ napisał: Byczku, podpisuj te zdjęcia. Bo tak to beznadzieja dla innych. Ja w sumie poznaję, ale nie zawsze. Taka prośba. 🙂 Saas Fee i chyba utknę tutaj do końca sezonu 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisRR Napisano 1 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec Zeszły tydzień, Dolina Zillertal. Ciężko zdecydować który ośrodek wybrać Przez pierwsze dwa dni pogoda w dolinie nie ciekawa lekkie plusy i chmury/ mgły że gór nie widać, śniegu w zasadzie brak Ale to w dolinie. Po wjechaniu na górę inny świat. Słonecznie i lekki minus. Bajka Pierwszy wybór (w pn) padł na Mayrhofen nieczynna Harakiri -bez żalu nie zamierzałem próbować ludzi dużo , trochę za dużo wtorek Hoch Zillertal i powtórka z pogody z pn - w dolinie chmury, na trasach lampa trasy szerokie jak lotniska i super przygotowane do wyjeżdżenia się na max, ludzi zdecydowanie mniej. Ale topografia i rozkład tras mnie nie zachwycił. Pod koniec dnia próbujemy przejechać do Hochfugen, ale gdzieś mylimy trasy i lądujemy przy pośredniej stacji gondolki wywożącej z doliny Dzień trzeci śr. Pogoda już w dolinie słoneczna Jeździmy w Zillertal Arena Jak dla mnie najfajniejszy ośrodek. Dojeżdżamy do pierwszych stoków Konigsleitenspitze i powrót pomost widokowy na Ubergangjoch Czwartek, robi się coraz cieplej -jedziemy tam gdzie na pewno będzie chłodniej dla mnie miejsce kultowe i magiczne, syn docenił widoki poza tym nie poczuł "magii" miejsca na zdjęciu poniżej w kółku - syn wracający dzielnie na parking po pomyłce na rozwidleniu przy zjeździe do doliny Piątek ciepło kontynuacja zwiedzania Mountpolis - Rastkogel i Eggalm; trasy mocno zdegradowane przez temperaturę. Szybko wracamy piękną widokowo trasą 66 na Penken - syn do końca dnia zostaje na snowparku ja jadę zwiedzić Ahorn Sobota - dokończenie Zillertal Areny - Platenkogel - (trasy trzymają się idealnie) i Konigsleitenspitze (tutaj z trasami różnie jedne w b. dobrym stanie, inne rzeźnia jak 6 w Białce pod koniec dnia) i tak tydzień szybko zleciał 13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 4 godziny temu, KrisRR napisał: Mountpolis - Rastkogel i Eggalm; Dla mnie super ..szczególnie Eggalm- zapomniane przez ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 1 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 20 minut temu, Lexi napisał: Dla mnie super ..szczególnie Eggalm- zapomniane przez ludzi Eee tam zapomniane, trochę na uboczu, ale jak się mieszka od tej strony to o ni owiazkowe. PS pytanie do Krisa czemu nie chciałeś spróbować Harakiri, jak ja byłem też była zamknięta ale miękko muldy takie że narty się gięły ale jak się przewróciłeś to wystarczyło się podeprzeć i dalej jechać;-) nie ma tego złego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 1 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec (edytowane) Doje..... białego 😃 Dobrego weekendu⛷ Edytowane 1 Marzec przez marcinn 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 9 godzin temu, marcinn napisał: Doje..... białego 😃 Dobrego weekendu⛷ Te armatki i te wyciągi to wiem.. a to białę na drodze to co to? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 1 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec Lagginhorn i Fletschhorn w ostatnich promieniach Słońca 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 1 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec (edytowane) Cze Jak to przeglądam, to żal mi 4 litery ściska, byle do 14-tego. Bydom Alpy z fąflami😉. Życie jest piękne, nawet w wydaniu bieda edition. pozdro ps. To z cyklu gdzieś prawie w górach😉. Ale też zajebiście. Jak się nie ma to co lubi ……, z dzisiaj. Edytowane 1 Marzec przez marekbtl 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi