Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

56 minut temu, marekbtl napisał:

Jak to przeglądam, to żal mi 4 litery ściska, byle do 14-tego.

no już się nie przejmuj - nudno będzie przez cały tydzień tylko lampa

https://www.bergfex.ch/saas-fee/wetter/

narty będę musiał oddać do naostrzenia

powaliło tych Szwajcarów - za ostrzenie i smarowanie czyli mały serwis życzą sobie 55 CHF

• Haha 6

38 minut temu, Jeeb napisał:

powaliło tych Szwajcarów - za ostrzenie i smarowanie czyli mały serwis życzą sobie 55 CHF

Nie marudź w BE 40€ płacę ale jak brzytwy wychodzą 💪

Ps. Nigdy więcej wyjazdów sobotnich 16h 1000km obłęd jakiś 😤 co chwila dzwon u niemca a od ULM koszmar totalny ba od Fussen aż do autostrady na Insbruck jeden wielki korek-kosmos ! Śniegu masakrycznie mało ale więcej jak w styczniu. 
Na szczęście zdarzyłem do najlepszej plackarni w Sappa więc chociaż uczta dla brzucha na noc będzie . Gdyby ktoś tu kiedyś był to polecam miejscówkę  . IMG_4636.thumb.jpeg.c93ab5508fb47b0b870d0c2e0885bbde.jpeg

Od jutra szuranie⛷️🥳

• Like 10
  • Thanks 1

16 godzin temu, sstar napisał:

... PS pytanie do Krisa czemu nie chciałeś spróbować Harakiri, ....

Następnym razem jak byliśmy to była otwarta. Ale nie jechałem, za stromo jak dla mnie. Pewnie jak bym musiał to bym zjechał/ ześlizgnął się ale nie czerpie z takich stromizm przyjemności z jazdy. A ja jeżdżę dla przyjemności 😀

• Like 4

trzeba rau pojechać i zostać na dłużej 

12 godzin temu, Victor napisał:

Ps. Nigdy więcej wyjazdów sobotnich 16h 1000km obłęd jakiś 😤 co chwila dzwon u niemca a od ULM koszmar totalny ba od Fussen 

Edytowane przez Jeeb

10 minut temu, Victor napisał:

Do południa szkolenie a od południa uczciwe szuranie 😜 na czerwieniach pustki 🤗IMG_4646.thumb.jpeg.74d8a54c6577bd61860ad4ef48ae6870.jpeg

IMG_4648.thumb.jpeg.2dc5fff2e9011d82ab19960a68fc914b.jpeg

Rano ciepło teraz już chłodniej brrr 🥶 ale cały dzień twardo. W tym sezonie to twardo mnie prześladuje 🤦‍♂️

Też miałem taki sezon, kolejny był na miękko. Niezłe jaja.

Edytowane przez sstar
  • Haha 1

Godzinę temu, Jeeb napisał:

Na razie szkolę ciebie, z logiki, tutaj, nieodpłatnie i to ze słabym skutkiem:-)

Edytowane przez sstar
  • Haha 2

23 godziny temu, Victor napisał:

Ps. Nigdy więcej wyjazdów sobotnich 16h 1000km obłęd jakiś 😤 co chwila dzwon u niemca a od ULM koszmar totalny ba od Fussen aż do autostrady na Insbruck jeden wielki korek-kosmos !

Ferie bawarskie do 8 marca.

• Like 1