marcinn Napisano 1 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 1 godzinę temu, Lexi napisał: Te armatki i te wyciągi to wiem.. a to białę na drodze to co to? No musisz przed....zawsze lekarstwo zażyć i wszystko wygląda na białe 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 1 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 56 minut temu, marekbtl napisał: Jak to przeglądam, to żal mi 4 litery ściska, byle do 14-tego. no już się nie przejmuj - nudno będzie przez cały tydzień tylko lampa https://www.bergfex.ch/saas-fee/wetter/ narty będę musiał oddać do naostrzenia powaliło tych Szwajcarów - za ostrzenie i smarowanie czyli mały serwis życzą sobie 55 CHF 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 1 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 20 minut temu, Jeeb napisał: powaliło tych Szwajcarów - za ostrzenie i smarowanie czyli mały serwis życzą sobie 55 CHF No to już wiesz skąd się bierze atrakcyjna cena Magic Pass😉. pozdro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 1 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 38 minut temu, Jeeb napisał: powaliło tych Szwajcarów - za ostrzenie i smarowanie czyli mały serwis życzą sobie 55 CHF Nie marudź w BE 40€ płacę ale jak brzytwy wychodzą 💪 Ps. Nigdy więcej wyjazdów sobotnich 16h 1000km obłęd jakiś 😤 co chwila dzwon u niemca a od ULM koszmar totalny ba od Fussen aż do autostrady na Insbruck jeden wielki korek-kosmos ! Śniegu masakrycznie mało ale więcej jak w styczniu. Na szczęście zdarzyłem do najlepszej plackarni w Sappa więc chociaż uczta dla brzucha na noc będzie . Gdyby ktoś tu kiedyś był to polecam miejscówkę . Od jutra szuranie⛷️🥳 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 51 minut temu, Victor napisał: co chwila dzwon u niemca wróg nie potrafi jeżdzić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisRR Napisano 1 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 16 godzin temu, sstar napisał: ... PS pytanie do Krisa czemu nie chciałeś spróbować Harakiri, .... Następnym razem jak byliśmy to była otwarta. Ale nie jechałem, za stromo jak dla mnie. Pewnie jak bym musiał to bym zjechał/ ześlizgnął się ale nie czerpie z takich stromizm przyjemności z jazdy. A ja jeżdżę dla przyjemności 😀 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 9 godzin temu, Jeeb napisał: ..... powaliło tych Szwajcarów - za ostrzenie i smarowanie czyli mały serwis życzą sobie 55 CHF Molitory kup - będziesz miał w Szwajcarii serwis za free.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec (edytowane) 7 minut temu, Lexi napisał: Molitory kup - będziesz miał w Szwajcarii serwis za free.. Coś w stylu po co jadać w McDonaldzie lepiej kupić ich firmę. Edytowane 2 Marzec przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 2 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec Dzieńdoberek😉 🌞 zapowiada się przepięknie .. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 2 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec (edytowane) morgen ⛷ Edytowane 2 Marzec przez marcinn 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 2 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec (edytowane) trzeba rau pojechać i zostać na dłużej 12 godzin temu, Victor napisał: Ps. Nigdy więcej wyjazdów sobotnich 16h 1000km obłęd jakiś 😤 co chwila dzwon u niemca a od ULM koszmar totalny ba od Fussen Edytowane 2 Marzec przez Jeeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 2 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec Z cyklu dobry orczyki nie jest zły 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 2 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec nowy turnus przyjechał 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 2 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 2 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec Do południa szkolenie a od południa uczciwe szuranie 😜 na czerwieniach pustki 🤗 Rano ciepło teraz już chłodniej brrr 🥶 ale cały dzień twardo. W tym sezonie to twardo mnie prześladuje 🤦♂️ 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec (edytowane) 10 minut temu, Victor napisał: Do południa szkolenie a od południa uczciwe szuranie 😜 na czerwieniach pustki 🤗 Rano ciepło teraz już chłodniej brrr 🥶 ale cały dzień twardo. W tym sezonie to twardo mnie prześladuje 🤦♂️ Też miałem taki sezon, kolejny był na miękko. Niezłe jaja. Edytowane 2 Marzec przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 2 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 3 godziny temu, sstar napisał: Też miałem taki sezon, kolejny był na miękko. Niezłe jaja. to widzę że więcej kolegów szkoliło się u Tadeo w Sappadzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 55 minut temu, Jeeb napisał: to widzę że więcej kolegów szkoliło się u Tadeo w Sappadzie Tadeo to ja mam.... na imię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 2 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 3 minuty temu, sstar napisał: Tadeo to ja mam.... na imię. no że też od razu nie skojarzyłem że to Ty będziesz szkolił @Victor a https://gazetawroclawska.pl/na-narty-do-wloskiej-sappady-z-czolowym-polskim-instruktorem-sylwetka-tadeusza-skowronskiego/ar/c2-18333251 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec (edytowane) Godzinę temu, Jeeb napisał: no że też od razu nie skojarzyłem że to Ty będziesz szkolił @Victor a https://gazetawroclawska.pl/na-narty-do-wloskiej-sappady-z-czolowym-polskim-instruktorem-sylwetka-tadeusza-skowronskiego/ar/c2-18333251 Na razie szkolę ciebie, z logiki, tutaj, nieodpłatnie i to ze słabym skutkiem:-) Edytowane 2 Marzec przez sstar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 2 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 23 godziny temu, Victor napisał: Ps. Nigdy więcej wyjazdów sobotnich 16h 1000km obłęd jakiś 😤 co chwila dzwon u niemca a od ULM koszmar totalny ba od Fussen aż do autostrady na Insbruck jeden wielki korek-kosmos ! Ferie bawarskie do 8 marca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 3 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec (edytowane) . Edytowane 3 Marzec przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 3 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 3 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 32 minuty temu, sstar napisał: . 28 minut temu, sstar napisał: . Bardzo ciekawe, bardzo. Takie inspirujące... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 3 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 18 minut temu, marionen napisał: Bardzo ciekawe, bardzo. Takie inspirujące... Irren ist menschlich. Sorry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi