Warunki narciarskie w Czechach 2019/2020
-
Similar Content
-
By WojtekM
Poprawcie mnie jeżeli się mylę, ale w okresie zamknięcia naszych ONów będziemy mogli bez problemu jeździć do Czech? Bez żadnych testów, kwarantann itp.?
Jeżeli tak - jaki rozsądny ośrodek jest w Czechach najbliżej Śląska? Bila w Beskidzie Śląsko-Morawskim?
-
By Biały
Jeśli będą podobne do zasad obowiązujących latem ( np. 2-3 osoby na kanapie, czy w kabinie ) to nie umiem sobie wyobrazić długości kolejek do wyciągów, ani cen skipasów.
-
By zaruski1
Dzień dobry!
Gdyby ktoś zastanawiał się jeszcze nad feriami, to mogę odstąpić pokój w Małem Cichem w dniach 08-15.02.20
Tel.889267032
Pozdrawiam!
-
By lookaszk
Cześć wszystkim,
proszę o polecenie na rodzinny wyjazd jakiegoś ośrodka z pełnym wyżywieniem i w przystępnej cenie lub ze śniadaniem i blisko dobrą restauracją
- 8 osób dorosłych i 5 dzieci
- nie mamy jakiś wygórowanych wymagań co do stoku, może być przy hotelowy - lecz z możliwością wzięcie instruktora choć na 2 dni (wszyscy początkujący) ewentualnie w odległości do 1 km lub z bardzo dobrym dojazdem np. skibusem.
- grupa będzie jechać ze Szczecina więc odległość w granicach 500 KM ze względu na dzieci w różnym wieku - preferujemy Czechy , lecz Polska także.
-jeżeli nas wciągną narty to wtedy rzucimy się na głębsze horyzonty. - wszyscy zieloni.
Będę wdzięczny za pomoc i propozycje konkretnych pensjonatów, hoteli lub apartamentów
Termin 8 -15 luty , wstępnie się zastanawiamy nad Hotelem Relaks w Karpaczu , dostaliśmy z polecenia> lecz zdania podzielone , zrobiliśmy wstępną rezerwację, jak nic innego nie znajdziemy.
Cena optymalna , nie mamy wymagań co do super warunków noclegowych - ewentualnie jedzenie, żeby było znośne.
Nie muszą być jakieś popularne miejsca lecz sprawdzone.
Pozdrawiam i dziękuję z góry za pomoc jeżeli będzie możliwa
ŁK
-
Fischer On Tour - Szczyrk, warunki w Szczyrkowskim Ośrodku Narciarskim, Kuflonka otwarta (Vlog #054)By JC
4 stycznia 2020 roku w Szczyrku odbyły się testy nart austriackiej firmy Fischer. To już druga impreza zorganizowana przez dystrybutora marki Fischer w Polsce we współpracy z portalem skionline.pl. W trakcie testów była możliwość bezpłatnego przetestowania najnowszej kolekcji w tym narty z serii RC ONE.
Odwiedzający Centrum Testowe Fischer, mogli również spotkać się z Karoliną Chrapek, reprezentantką Polski w narciarstwie alpejskim, olimpijką z Sochi. Ja miałem okazję spotkać i poznać kilka osób, które oglądają moje Vlogi - bardzo dziękuję!
Zanim jednak rozpoczęły się testy nart wybrałem się na trasy Szczyrkowskiego Ośrodka Narciarskiego, aby sprawdzić jakie warunki zastanę na trasach oraz jaki jest czas oczekiwania do kolei. Odwiedziłem także, otwartą dzień wcześniej, restaurację Kuflonka na Hali Skrzyczeńskiej, wstąpiłem do baru Polana Suche oraz napiłem się czekolady w barze Iglo.
-
Recommended Posts