Lexi Napisano 29 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2024 57 minut temu, ravick97 napisał: to ja Ci opowiem jak było 😎 Ludzi rzecz jasna więcej niż we wtorek, ale na trasie jak na wolny dzień od pracy (Słowacja) mało, a nawet bardzo mało. Warunki patrząc na to co dzieje się dookoła rewelacyjnie (środkowo-wiosenne). Śnieg od rana miękki i chyba nieratrakowany (ja się spóźniłem 15 minut na pierwsze krzesło więc mogli już rozjeździć 😉). Niestety na środku górnej części trasy zaczęła wychodzić ziemia i kamienie (sam w jeden uderzyłem wypinając nartę i kozła fikając). Jakbym był czarnowidzem, to bym powiedział, że po tej fali ciepła po świętach zamkną się, ale ja standardowo zakładam dostawy białego w kwietniu. A co do tego co się działo na drogach, to z Krk i z powrotem totalny luz, to jest przejazd raptem 3 minuty dłuższy niż w typową niedzielę. No i tu wychodzi brak komunikacji... jakbym wiedział że jedziesz to bym się zmobilizował.... :).. zdrowych wesołych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 30 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2024 11 godzin temu, Lexi napisał: No i tu wychodzi brak komunikacji... jakbym wiedział że jedziesz to bym się zmobilizował.... Sorry Marku, ale jak to u mnie, decyzja o wyjeździe była dosłownie za 5 dwunasta , ale na przyszłość się poprawię 😎 Zdrowych i Wesołych Świąt życzę Tobie i wszystkim Forumowiczom. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 1 Kwiecień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2024 Lomnicke Sedlo chodzi po głowie gdzieś za tydzień jeśli pogoda będzie współgrać... W ten świąteczny weekend oczywiście stoi wszystko bo łeb urywa w górach. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 2 Kwiecień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2024 A tymczasem dzisiaj o 6:55 w Plesie było już tłoczno Pozdrawiam mirekn 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cappo Napisano 2 Kwiecień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2024 Na Chopoku dostawa białego 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cappo Napisano 3 Kwiecień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2024 A dziś już pastwisko 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 3 Kwiecień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2024 no to jeden dylemat weekendowy mniej 😢 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 3 Kwiecień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2024 To po części dobra wiadomości na weekend Skiturowi rządzą 😁 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 3 Kwiecień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2024 No i teraz albo trzeba zadek ruszyć, albo jeździć jeszcze dalej... A myślałam, że jeszcze pociągną. Ale już w zeszłą środę na dole mieli zupę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 3 Kwiecień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2024 (edytowane) 31 minut temu, marcinn napisał: To po części dobra wiadomości na weekend Skiturowi rządzą 😁 Marcin, zawsze możemy się dogadać, Ty mnie powyciągasz, a pozjeżdżamy razem 😉 ps. zaczynam się coraz uważniej przyglądać opcji przedstawionej przez pawelb91 Edytowane 3 Kwiecień 2024 przez ravick97 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 3 Kwiecień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2024 29 minut temu, ravick97 napisał: Marcin, zawsze możemy się dogadać, Ty mnie powyciągasz, a pozjeżdżamy razem 😉 ps. zaczynam się coraz uważniej przyglądać opcji przedstawionej przez pawelb91 Maciek można….ale mam lepszą propozycję która może Ci się spodoba Lekcja skiturowa … nie musimy na szczyt wchodzić 🙂 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 3 Kwiecień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2024 23 minuty temu, marcinn napisał: Lekcja skiturowa … nie musimy na szczyt wchodzić 🙂 uuuu podoba mi się , szczególnie że byłby to mój pierwszy raz na skiturach, a miałem to w planach pewnie w kolejnej dziesiątce życia 🙂 odezwę się na priv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 3 Kwiecień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2024 2 godziny temu, marcinn napisał: To po części dobra wiadomości na weekend Skiturowi rządzą 😁 Marcin, na Salatynie to weekend będzie jak w Białce w ferie. Nie idź tą drogą😉. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 3 Kwiecień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2024 54 minuty temu, marekbtl napisał: Marcin, na Salatynie to weekend będzie jak w Białce w ferie. Nie idź tą drogą😉. pozdro Kurczę nie mam wyjścia zbytnio bo pomału co roczny męski wypad zjazdowy się zbliża 🇮🇹😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 4 Kwiecień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2024 Lomnicke Sedlo wczoraj rano, filmik z ich profilu https://www.facebook.com/reel/383183498011919 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 4 Kwiecień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2024 (edytowane) Myślę że za 3-4 dni nie będzie nawet po co zapinać nart na odcinku stoku narciarskiego na Rohaczach. Dzisiaj byłem na Brestovej. Śnieg jest w zasadzie od 1500. Po południu koszmarnie tępy, hamujący. O godzinie 14 w całej dolinie prócz mnie nie było żywego ducha. Edytowane 4 Kwiecień 2024 przez Gerald 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 6 Kwiecień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2024 Prawdopodobnie w czwartek wybiorę się na Lomnicke Sedlo, ma być trochę chłodniej niż w pierwszej części nadchodzącego tygodnia, może jeszcze jakieś przyzwoite warunki się trafią. Byłoby to moje otwarcie i jednocześnie zamknięcie słowackiego sezonu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 7 Kwiecień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2024 Trzej muszkieterowie i ich żony 😎 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 7 Kwiecień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2024 4 godziny temu, marcinn napisał: Trzej muszkieterowie i ich żony 😎 Gdzie żony? Nie wierzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 8 Kwiecień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2024 Wybieram się na Lomnicke Sedlo w czwartek lub piątek (zależy od pogody, aktualnie podają lepszą na piątek). Karnet online poprzez gopass - 25 euro. Jadę z Nowego Sącza przez Piwniczną, Mniszek. Mam miejsce jakby ktoś był chętny. Jazda od otwarcia do zamknięcia i powrót. Rekomendowany lekki ubiór i szersze narty bo będzie miękko. 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 Kwiecień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2024 Godzinę temu, pawelb91 napisał: aktualnie podają lepszą na piątek) ..ale frekwencja w piątek pewnie większa = szybsza degradacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 8 Kwiecień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2024 34 minuty temu, Lexi napisał: ..ale frekwencja w piątek pewnie większa = szybsza degradacja Jest tak szansa... ale tłoku nie przewiduję. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 Kwiecień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2024 38 minut temu, pawelb91 napisał: Jest tak szansa... ale tłoku nie przewiduję. Kusiciel.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 8 Kwiecień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2024 W dniu 7.04.2024 o 09:47, marcinn napisał: Trzej muszkieterowie i ich żony 😎 no i po spontanicznej lekcji. kadra nauczycielska doświadczona, ale i bardzo pomocna (to wiązanie zapnie, to psa potrzyma, to żonę zagada 🙂) Ja gorąco polecam ! @marcinn @christof raz jeszcze wielkie dzięki za czas poświęcony i wspólną wyrypę. jak dla mnie było mega !!! ps. jakby ktoś szukał na Rohacach możliwości jazdy poniżej górnej stacji, to niech nie patrzy na kamerę, gdyż można się nieco zdziwić na miejscu 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 Kwiecień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2024 W dniu 7.04.2024 o 14:07, sstar napisał: Gdzie żony? Nie wierzę. Już nie dociekaj tak.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi