Jusik2002 Napisano 21 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń W dniu 20.01.2026 o 20:44, marcinn napisał: Brenna- Ski Dolina Bardzo dobre warunki Równo,twardo ale nie lodowo, szybko Z rana 2 godzinki( 90 zł) bez kolejek , potem zdecydowanie więcej ludzi . Darmowy parking przy stoku Warto tam podjechać na 1 dzień z dziećmi? Pojeździmy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń (edytowane) Dzień dobry Skolnity ❄️⛷ Edytowane 22 Styczeń przez marcinn 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lowtadek Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń Widzę, że jakaś nowa moda na zapychanie forum 🤐 ... to ja też Dzień Dobry ... biuro Nic nie przynoszące, zapychające treści, po co ??? 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 24 minuty temu, lowtadek napisał: Widzę, że jakaś nowa moda na zapychanie forum 🤐 ... to ja też Dzień Dobry ... biuro Nic nie przynoszące, zapychające treści, po co ??? Cześć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 1 godzinę temu, lowtadek napisał: Widzę, że jakaś nowa moda na zapychanie forum 🤐 ... to ja też Dzień Dobry ... biuro Nic nie przynoszące, zapychające treści, po co ??? ja wiem, że Ciebie aż skręca, jak siedzisz w pracy, wpadniesz na SO, a tu takie zdjęcia podnoszące ciśnienie. też tak mam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 22 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2 godziny temu, lowtadek napisał: Widzę, że jakaś nowa moda na zapychanie forum 🤐 ... to ja też Dzień Dobry ... biuro Nic nie przynoszące, zapychające treści, po co ??? dałbyś przynajmniej fotę z biura, a tak to rzeczywiście po co 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń Zieleniec teraz. 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 3 godziny temu, moruniek napisał: Zieleniec teraz. Trzeba przyznać, że pogodę masz od przyjazdu piękną🙂 a Zieleniec pod tym względem bywa bardzo kapryśny, często bywa tu taka mgła, że własnych nart nie widać. @grimson na taką chyba ostatnio trafił. No i jeszcze wiatr nie unieruchomił kanap, chyba wszystkie działały ostatnio? w pobliskiej Czarnej Górze Luxtorpeda a nawet Żmija stały przez kilka ostatnich dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń @marionen nie byłeś przypadkiem dziś w Zieleńcu ? Widziałem bardzo podobnie do Ciebie jeżdżącego Pana w towarzystwie dwóch dziewczyn 😉. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 16 minut temu, ZdolnyŚlązak napisał: Trzeba przyznać, że pogodę masz od przyjazdu piękną🙂 a Zieleniec pod tym względem bywa bardzo kapryśny, często bywa tu taka mgła, że własnych nart nie widać. @grimson na taką chyba ostatnio trafił. No i jeszcze wiatr nie unieruchomił kanap, chyba wszystkie działały ostatnio? w pobliskiej Czarnej Górze Luxtorpeda a nawet Żmija stały przez kilka ostatnich dni. Pogoda dziś bajka. Wiatr ustał. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń Dziś najlepszy dzień podczas tego wyjazdu. Warunki bardzo dobre, ludzi raczej mało (jak na ferie), pełna lampa, wiatr ustał, ruszyła kanapa na Grapie. Jedynie koło Orlicy - lodowisko. Bardzo dobre warunki Nartki zadowolone. Tu śnieżyli. Mało ludzi. Zaczynam dostrzegać widoki. Gdyby nie te hotelowce. Ludzi nawet przy pomarańczowej, raczej mało. Pięknie. To słoneczko. 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 18 minut temu, moruniek napisał: Dziś najlepszy dzień podczas tego wyjazdu. Warunki bardzo dobre, ludzi raczej mało (jak na ferie), pełna lampa, wiatr ustał, ruszyła kanapa na Grapie. Jedynie koło Orlicy - lodowisko. Bardzo dobre warunki Nartki zadowolone. Tu śnieżyli. Mało ludzi. Zaczynam dostrzegać widoki. Gdyby nie te hotelowce. Ludzi nawet przy pomarańczowej, raczej mało. Pięknie. To słoneczko. No pogoda dzwon pozdro 4-all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 22.01.2026 Wisła-Skolnity Około 1,5 h z rana bez kolejek potem wiadomo ferie i te sprawy..... Warunki bardzo dobre, twardo , równo Parę foci 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 4 godziny temu, moruniek napisał: @marionen nie byłeś przypadkiem dziś w Zieleńcu ? Widziałem bardzo podobnie do Ciebie jeżdżącego Pana w towarzystwie dwóch dziewczyn 😉. No niestety z przykrością muszę przyznać, że to nie ja. Krzychu a do kiedy zostajesz w Zieleńcu? Ja planuje coś na weekend zaliczyć i pierwsza opcja to Zieleniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 7 minut temu, marionen napisał: No niestety z przykrością muszę przyznać, że to nie ja. Krzychu a do kiedy zostajesz w Zieleńcu? Ja planuje coś na weekend zaliczyć i pierwsza opcja to Zieleniec. Do piątku włącznie. W sobotę są organizowane otwarte mistrzostwa Legnicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń Dziś na dobitkę była jeszcze wieczorna. Naostrzyłem młodemu narty, pojechałem je przetestować. Nocna to nie moja bajka - słabo widzę. Do tego włączyli armatki. Generalnie nocą jest tam malowniczo. Szkoda, że kościółek nie jest fajnie podświetlony. Kościółek. Frekwencja na wieczornej. p.s. Rozmawiałem dziś na kanapie z instruktorką. Podobno dostali dotacje na nową kanapę. Nie wiem ile w tym jest prawdy. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń Jest nowy trend na stokach. Lampki LED, mocowane do kijków, kasków oraz samych nart: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 23 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń (edytowane) W dniu 21.01.2026 o 23:16, Jusik2002 napisał: Warto tam podjechać na 1 dzień z dziećmi? Pojeździmy ?? A czemu mielibyście nie pojeździć..... Warunk b. dobre Dla dzieciaków masz obok strefę reniferka i takie tam różne atrakcje , a po nartach strefę saun i dobre jedzenie po drugiej stronie drogi, polecam, nowo wybudowane,bardzo przyjemnie po nartach Edytowane 23 Styczeń przez marcinn 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 23 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń W dniu 21.01.2026 o 19:11, pawelb91 napisał: Typowe ryterskie szusy na prędkości. Filmik dzisiejszy z godziny 11. VID_20260121_105503_442(2).mp4 73.31 MB · 0 pobrań Paweł, a to było z samej góry kręcone? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń (edytowane) 11 godzin temu, moruniek napisał: Rozmawiałem dziś na kanapie z instruktorką. Podobno dostali dotacje na nową kanapę. Nie wiem ile w tym jest prawdy. Na stolik i fotele też? Edytowane 23 Styczeń przez Lexi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 23 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 18 minut temu, Lexi napisał: Na stolik i fotele też? Nie, jeszcze tylko na nowe armatki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokoSKI Napisano 23 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń Wg strony PKL w poniedziałek 26.01 rusza czarna 5 na Jaworzynie Krynickiej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 23 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 3 godziny temu, marekbtl napisał: Paweł, a to było z samej góry kręcone? pozdro Tak, wyjazd spod Rogasiowej Chatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 23 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 54 minuty temu, pawelb91 napisał: Tak, wyjazd spod Rogasiowej Chatki. No kruca bomba jak tam dzieciaki i co trenują, przecież to górka na 14 skrętów (Twoich) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 23 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 13 minut temu, marekbtl napisał: No kruca bomba jak tam dzieciaki i co trenują, przecież to górka na 14 skrętów (Twoich) pozdro Można więcej skrętów zrobić np. 15 😁 Nie no ale tak serio to każdy znajdzie coś dla siebie, 220m przewyższenia i w sumie teraz 3 warianty z góry, 700m (z filmiku), 900m nowy wariant, i stary wariant objazdowy dwóch ścianek około 1000-1100m. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi