Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Polska warunki narciarskie 25/26

WojtekM

Rekomendowane odpowiedzi

42 minuty temu, marionen napisał:

Jaja Sobie robisz czy poważnie pytasz?

normalnie z ciekawości bo nie wiem jak w PL takie zawody się organizuje

Wiem że jest Puchar Polski Amatorów ale tam mają GS i SL

pS Edit

już się dokopałem do fotek z Legnicy - to taki GS z trochę mniejszymi odstępami

Edytowane przez Jeeb
Edit
  • Like 1

30-go ma ruszyć w końcu Lollobrygida na Szrenicy (na FB udostępniono filmik, nagrany ze skutera jadącego po trasie - nie wygląda to źle ze śniegiem).

Przy okazji - po drugiej stronie granicy ruszają też dwie inne trasy, które czynne bywają równie rzadko: czerwona w Rokytnicach i czarna w Herlikovicach (po drodze do Szpindla) - ta ostatnia już działa.

• Like 4

Godzinę temu, Lexi napisał:

Tak patrzę po kamerkach i nie mogę zdecydować gdzie jechać jutro - wszędzie szaro, buro i ponuro.... rozważam Pilsko, Mosorny albo Szczyrk... macie jakieś typy?.. a może Słowacja?

Ja bym polecił Oravską Leśną ale nie chcę polecać w ciemno, żebyś się nie rozczarował 😀. Karnety dzienne na grouponie za frytki w porównaniu do polskich ośrodków.

Edytowane przez Ratrak
  • Like 1

Polska marka Noworyta testy dziś i jutro na Czantorii:

Po krótkiej przerwie wracają ujemne temperatury, a to świetna wiadomość dla wszystkich fanów białego szaleństwa.

Przed nami weekend, a więc wyczekiwane Bezpłatne testy nart NOWORYTA na Czantorii 

NOWORYTA to polska marka tworzona przez pasjonatów. To solidne wykonanie, nowoczesne rozwiązania i sprzęt zaprojektowany z myślą o realnych, górskich warunkach. Jeśli planujesz nowy sprzęt albo po prostu chcesz przetestować coś innego – tego weekendu nie możesz przegapić ⛷️

FB_IMG_1769762098702.jpg

• Like 4

12 minut temu, ZdolnyŚlązak napisał:

Polska marka Noworyta testy dziś i jutro na Czantorii:

Po krótkiej przerwie wracają ujemne temperatury, a to świetna wiadomość dla wszystkich fanów białego szaleństwa.

Przed nami weekend, a więc wyczekiwane Bezpłatne testy nart NOWORYTA na Czantorii 

NOWORYTA to polska marka tworzona przez pasjonatów. To solidne wykonanie, nowoczesne rozwiązania i sprzęt zaprojektowany z myślą o realnych, górskich warunkach. Jeśli planujesz nowy sprzęt albo po prostu chcesz przetestować coś innego – tego weekendu nie możesz przegapić ⛷️

FB_IMG_1769762098702.jpg

Edit: testy jutro i pojutrze 31 stycznia - 1 lutego

Informacje organizacyjne:

Data: 31 stycznia – 1 lutego 2026 r.

Godziny: 10:00 – 14:00

Miejsce: Stacja Górna Kolei Linowej Czantoria

Udział: bezpłatny

Nie obowiązują zapisy — wystarczy pojawić się na miejscu.

Bezpłatne-testy-nart-NOWORYTA-1093x1536.jpg

• Like 7

40 minut temu, Cappo napisał:

Artykuł oparty na"nieautentycznych  faktach" - czyli bzdury  .... nasi feriowicze + cała masa Czechów... 

... może tylko kamieni więcej  niż ludzi (byłem wczoraj)

Edytowane przez Lexi
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 2

Jaworzyna Krynicka dzisiaj warunki 9/10, brakowało tylko słońca.. Ludzi mało wszędzie bez kolejek oprócz gondoli myślę że max 5min stania. Na trasach twardo, miejscami świeży śnieg z armatek. Intensywnie pracują na trasie nr.5.  

20260131_093800.jpg

20260131_121811.jpg

20260131_121225.jpg

20260131_121302.jpg

Edytowane przez sebek
  • Like 11
  • Thanks 5