Lexi Napisano 28 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2 godziny temu, marekbtl napisał: A to Kraków czy Karkonosze? A może coś innego jeszcze. pozdro ..a może..IATA KRK.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 28 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 21 godzin temu, Jeeb napisał: brawo a to był GS czy SL ? ile bramek ? Jaja Sobie robisz czy poważnie pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 28 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń (edytowane) 42 minuty temu, marionen napisał: Jaja Sobie robisz czy poważnie pytasz? normalnie z ciekawości bo nie wiem jak w PL takie zawody się organizuje Wiem że jest Puchar Polski Amatorów ale tam mają GS i SL pS Edit już się dokopałem do fotek z Legnicy - to taki GS z trochę mniejszymi odstępami Edytowane 28 Styczeń przez Jeeb Edit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 28 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 5 godzin temu, marekbtl napisał: A to Kraków czy Karkonosze? A może coś innego jeszcze. pozdro Podstaw co chcesz. Dla Ciebie Kraków;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 28 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń Mały raport z Kamieńska z dziś. Na bezrybiu i rak ryba. 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 28 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 30-go ma ruszyć w końcu Lollobrygida na Szrenicy (na FB udostępniono filmik, nagrany ze skutera jadącego po trasie - nie wygląda to źle ze śniegiem). Przy okazji - po drugiej stronie granicy ruszają też dwie inne trasy, które czynne bywają równie rzadko: czerwona w Rokytnicach i czarna w Herlikovicach (po drodze do Szpindla) - ta ostatnia już działa. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 29 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń Tak patrzę po kamerkach i nie mogę zdecydować gdzie jechać jutro - wszędzie szaro, buro i ponuro.... rozważam Pilsko, Mosorny albo Szczyrk... macie jakieś typy?.. a może Słowacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 29 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 19 minut temu, Lexi napisał: a może Słowacja? tu powinno być słonecznie https://www.bergfex.ch/st-moritz-corviglia/wetter/prognose/#day1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 29 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń (edytowane) Godzinę temu, Lexi napisał: Tak patrzę po kamerkach i nie mogę zdecydować gdzie jechać jutro - wszędzie szaro, buro i ponuro.... rozważam Pilsko, Mosorny albo Szczyrk... macie jakieś typy?.. a może Słowacja? Ja bym polecił Oravską Leśną ale nie chcę polecać w ciemno, żebyś się nie rozczarował 😀. Karnety dzienne na grouponie za frytki w porównaniu do polskich ośrodków. Edytowane 29 Styczeń przez Ratrak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 29 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 8 minut temu, Ratrak napisał: Ja bym polecił Oravską Leśną ale nie chcę polecać w ciemno, żebyś się nie rozczarował 😀. Karnety dzienne na grouponie za frytki w porównaniu do polskich ośrodków. Znam.. ale dojazd długi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 29 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń Długi dojazd to ja mam z Łodzi. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 29 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2 godziny temu, Ratrak napisał: Długi dojazd to ja mam z Łodzi. Nie opowiadaj że na to zadupie z Łodzi aż jeździsz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 29 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń dziś po południu na Nowej Osadzie i Soszowie warunki marne, po ratrakowaniu ok. 15 cm wyrównanego cukru, cierpliwości starczyło na 5 zjazdów tu i tu, szkoda kolan 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 29 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń Dwa GS koło siebie: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 30 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń Na dole cośtam widać… 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 30 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 1 minutę temu, Lexi napisał: Na dole cośtam widać… Od Hali Skrzyczeńskiej wzwyż trochę mlecznie na kamerkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 30 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń (edytowane) 19 minut temu, zając napisał: Od Hali Skrzyczeńskiej wzwyż trochę mlecznie na kamerkach... Szału nie ma Edytowane 30 Styczeń przez Lexi 5 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 30 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń Polska marka Noworyta testy dziś i jutro na Czantorii: Po krótkiej przerwie wracają ujemne temperatury, a to świetna wiadomość dla wszystkich fanów białego szaleństwa. Przed nami weekend, a więc wyczekiwane Bezpłatne testy nart NOWORYTA na Czantorii NOWORYTA to polska marka tworzona przez pasjonatów. To solidne wykonanie, nowoczesne rozwiązania i sprzęt zaprojektowany z myślą o realnych, górskich warunkach. Jeśli planujesz nowy sprzęt albo po prostu chcesz przetestować coś innego – tego weekendu nie możesz przegapić ⛷️ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 30 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 12 minut temu, ZdolnyŚlązak napisał: Polska marka Noworyta testy dziś i jutro na Czantorii: Po krótkiej przerwie wracają ujemne temperatury, a to świetna wiadomość dla wszystkich fanów białego szaleństwa. Przed nami weekend, a więc wyczekiwane Bezpłatne testy nart NOWORYTA na Czantorii NOWORYTA to polska marka tworzona przez pasjonatów. To solidne wykonanie, nowoczesne rozwiązania i sprzęt zaprojektowany z myślą o realnych, górskich warunkach. Jeśli planujesz nowy sprzęt albo po prostu chcesz przetestować coś innego – tego weekendu nie możesz przegapić ⛷️ Edit: testy jutro i pojutrze 31 stycznia - 1 lutego Informacje organizacyjne: Data: 31 stycznia – 1 lutego 2026 r. Godziny: 10:00 – 14:00 Miejsce: Stacja Górna Kolei Linowej Czantoria Udział: bezpłatny Nie obowiązują zapisy — wystarczy pojawić się na miejscu. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 30 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń Jeszce dla @Jeeba fottka z COSowskiego FISu... uwierz Janek mój program wypruł sobie flaki żeby cokolwiek było widać.. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 31 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń U mnie warun pod domem, w krainie ziemniaka całkiem niezły. Twardo pod nartą, snieg zmrożony, kolejki do wyciągu brak: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cappo Napisano 31 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń Niby ferie, a podobno w Scyrku pustki https://podroze.onet.pl/aktualnosci/nietypowy-widok-w-szczyrku-w-srodku-ferii-pokazali-nagranie/lm8z1fz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 31 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń (edytowane) 40 minut temu, Cappo napisał: Niby ferie, a podobno w Scyrku pustki https://podroze.onet.pl/aktualnosci/nietypowy-widok-w-szczyrku-w-srodku-ferii-pokazali-nagranie/lm8z1fz? Artykuł oparty na"nieautentycznych faktach" - czyli bzdury .... nasi feriowicze + cała masa Czechów... ... może tylko kamieni więcej niż ludzi (byłem wczoraj) Edytowane 31 Styczeń przez Lexi 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebek Napisano 31 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń (edytowane) Jaworzyna Krynicka dzisiaj warunki 9/10, brakowało tylko słońca.. Ludzi mało wszędzie bez kolejek oprócz gondoli myślę że max 5min stania. Na trasach twardo, miejscami świeży śnieg z armatek. Intensywnie pracują na trasie nr.5. Edytowane 31 Styczeń przez sebek 11 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolcjusz Napisano 31 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń Czyli piątki wciąż jeszcze nie otworzyli? Szkoda, mimo wszystko chyba się jutro wybiorę bo wygląda to na jedną z najlepszych opcji obecnie. Tylko drogo, no ale cóż, w Kasinie na kamerach armadeggon to nie będę ryzykował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi