marekbtl Napisano 30 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2025 22 godziny temu, marionen napisał: Przecież Ty nie skręcasz, skręcają tylko idioci, czy jakoś tak... Tchórze!!!! Tylko oni skręcają, tchórzu do kwadratu😉 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 30 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2025 Cze Było dobrze, 6h na start wystarczy. Nie powiem gdzie, mało ludzi było, a jak się zwiedzą, to się zlecą jak muchy. Śnieg 🧨! żarcie też spoczko pozdro 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 30 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2025 30 minut temu, marekbtl napisał: Cze Było dobrze, 6h na start wystarczy. Nie powiem gdzie, mało ludzi było, a jak się zwiedzą, to się zlecą jak muchy. Śnieg 🧨! żarcie też spoczko pozdro Toż to Słotwiny... poznałem po jajkach 😉 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 30 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2025 9 minut temu, Jusik2002 napisał: Toż to Słotwiny... poznałem po jajkach 😉 Cichaj😉 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 30 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2025 56 minut temu, marekbtl napisał: Cze Było dobrze, 6h na start wystarczy. Nie powiem gdzie, mało ludzi było, a jak się zwiedzą, to się zlecą jak muchy. Śnieg 🧨! żarcie też spoczko pozdro W Sudetach też niżej w dolinie mgła, a góra na niebiesko: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 30 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2025 Zielu i CG dziś w głównym wydaniu wiadomości TVP 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 1 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2025 Tylicz Ski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 1 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2025 2 godziny temu, pawelb91 napisał: Tylicz Ski Będziesz w piątek ? S rana? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 1 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2025 (edytowane) Pozdrowienia z Jaworzyny .Nie obiecywałem sobie wiele,więc wybrałem się aż na 12tą.A tu zaskoczenie-poniedziałkowa dużo lepsza od sobotniej,trochę słońca,trasa 3 równy,gładki beton i ludzi bardzo mało.Bez strat można na sam dół,choć w dolnej części grubość pokrywy symboliczna.. 20251201_114857.mp4 20251201_114633.mp4 Edytowane 1 Grudzień 2025 przez lski@interia.pl 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 1 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2025 Godzinę temu, marekbtl napisał: Będziesz w piątek ? S rana? pozdro Nie wiem jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 1 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2025 11 minut temu, pawelb91 napisał: Nie wiem jeszcze. To się dowiedz ino wartko, bo ja mam 2 h jazdy i to taka delikatna torpedą . pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2025 Czarny Groń całkiem "na dziady" schodzi... już się rano nie pojeździ - dobrze że mam tylko parę karnetów to wykorzystam w Kasinie bo inaczej czułbym się niezle wydymany. START SEZONU 2025/26 Zima w pełni! Warunki narciarskie są bardzo dobre – idealny moment, by wybrać się na stok! Godziny i dni otwarcia stacji narciarskiej: do 19 grudnia 2025: - pon–pt: 17:00–21:00 - sob–ndz: 8:00–21:00 od 20 grudnia 2025: - codziennie 8:00–21:00 przerwa na ratrakowanie 15:00–17:00 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 2 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2025 (edytowane) Jak chwilowa odwilż w Beskidach wpływa na przygotowania tras w Szczyrku. Sprawdzamy, mam defekt pleców będzie trudno ale zjeżdżając wczoraj skuterem widziałem ratraki na Ondraszku. Powinno nie byc tak źle. No więc ruszamy: Do łącznika prawie gotowy Poniżej esa sam sztruks Przed Jaworzyna bajka Jaworzyna, tu w Mikołajki będzie jazda 78636715412__4BC18903-C822-4663-8C7D-B68E5866D35D.MOV Poniżej hali kartofle, będzie boleć moje plecy ale już nie ma powrotu. Na razie Edytowane 2 Grudzień 2025 przez Góral spod Skrzycznego 14 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 2 Grudzień 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2025 45 minut temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Jaworzyna, tu w Mikołajki będzie jazda Sądzisz, że góra COS będzie otwarta w weekend? Na razie wiadomo, że będą 2 trasy na MS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 2 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2025 @Góral spod Skrzycznego dzięki za informację! Kojarzysz może jak wygląda FIS? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 2 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2025 20 minut temu, cysiu napisał: @Góral spod Skrzycznego dzięki za informację! Kojarzysz może jak wygląda FIS? Mają puścić kolejkę a po coś te sztruksy robią, tak że @WojtekM wydaje mi się że Ondraszek puszczą. Jeśli chodzi o Fis/Kaskada to ratrak widziałem ale ze względu na plecy nie byłem. Jutro zapytamy obsługę 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 2 Grudzień 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2025 3 godziny temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Mają puścić kolejkę a po coś te sztruksy robią, tak że @WojtekM wydaje mi się że Ondraszek puszczą. Jeśli chodzi o Fis/Kaskada to ratrak widziałem ale ze względu na plecy nie byłem. Jutro zapytamy obsługę Byłoby ekstra, żeby coś doszło, bo skusiłem się na karnet na sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 3 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2025 W dniu 30.11.2025 o 18:34, Jusik2002 napisał: Toż to Słotwiny... poznałem po jajkach 😉 Czyich jajkach? A... na talerzu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 3 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2025 17 godzin temu, WojtekM napisał: Byłoby ekstra, żeby coś doszło, bo skusiłem się na karnet na sobotę. Gdzie taki sprzedają, na stronie Szczyrkowski wspólne karnety od następnego weekendu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 3 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2025 Skrzyczne: 🫡 Meldujemy gotowość do startu 🎿 sezonu zimowego 2025/2026! 🕗 Ruszamy już w najbliższą sobotę o godzinie 8.00! 🚀 🏂 Szykujcie narty i deski na ten wyczekiwany moment! 🏂 ℹ️ Informację o dostępnych trasach narciarskich i kolejach linowych podamy w osobnym komunikacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 3 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2025 Wisła Soszów Ratraki na trasach, wiecie co to oznacza... ⁉️🤔🧡☝️ Tak..., że start sezonu już blisko‼️😁❄️👍 Planujemy inaugurację naszego zimowego funkcjonowania, już od najbliższego piątku i nocnej jazdy, od 17.00 do 23.00❗😀⛷️✌️ Przybywajcie‼️🙋💥🤟 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 3 Grudzień 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2025 2 godziny temu, Narciarz ze Śląska napisał: Gdzie taki sprzedają, na stronie Szczyrkowski wspólne karnety od następnego weekendu? Jak masz konto gopass to normalnie na 6 grudnia powinieneś kupić. Nie wiem jak jest kiedy konta gopass nie masz. Dałem 103 zł za karnet całodniowy na 6 grudnia. Widzę, że teraz jest za 136 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 3 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2025 2 godziny temu, WojtekM napisał: Jak masz konto gopass to normalnie na 6 grudnia powinieneś kupić. Nie wiem jak jest kiedy konta gopass nie masz. Dałem 103 zł za karnet całodniowy na 6 grudnia. Widzę, że teraz jest za 136 zł. Mam konto. Kilka dni temu nie sprzedawali tego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 3 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2025 Warunki na Klepkach, nic nie widać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 3 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2025 Ogólnie warunki dobre, ale mogli trochę przelizać, postąpili jak zwykle kasiurki na przelizanie postąpił szef,mało ludzi było co prawda do wieczornych,ale drobne góreczki się zdarzają także trzeba uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi