Lexi Napisano 17 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2024 Godzinę temu, marekbtl napisał: Śtombry A kto na tych ślicznych Atomach ?.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 17 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2024 2 godziny temu, Lexi napisał: A kto na tych ślicznych Atomach ?.. Moja Żona ofcourse, nasyępnego serwisu już nie przeżyją😀. pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 17 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2024 1 godzinę temu, marekbtl napisał: Moja Żona ofcourse, nasyępnego serwisu już nie przeżyją😀. pozdro skandal - żonka złom a dla Ciebie nówki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 17 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2024 42 minuty temu, Jeeb napisał: skandal - żonka złom a dla Ciebie nówki No co… taki zdziwiony Tata pracuje , tata kupuje 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 17 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2024 Cze Dzisiaj ponownie zajebioza, jazda do zamknięcia wyciągów. Pogoda kapryśna, słońce grzało raz mocniej a raz słabiej😀. Nie odpuszczało. Ani chmurki. Taki peszek. W sumie jest nas 14 dorosłych i 13 dziecków. Jeden niestety As pojechał do domu po wywrotce. Dobranocka, jutro Pinzolo. 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek71 Napisano 17 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2024 (edytowane) 8 godzin temu, pawelb91 napisał: Smacznej herbatki i kanapki (z Marmoladą) 😁 Patrzyłem na to samo dzisiaj😀. Edytowane 17 Grudzień 2024 przez waldek71 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 18 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2024 Dzień Bardzo Dobry Pinzolo 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 19 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2024 Cze Ranek ok 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 19 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2024 W dniu 17.12.2024 o 18:36, marekbtl napisał: Cze Dzisiaj ponownie zajebioza, jazda do zamknięcia wyciągów. Pogoda kapryśna, słońce grzało raz mocniej a raz słabiej😀. Nie odpuszczało. Ani chmurki. Taki peszek. W sumie jest nas 14 dorosłych i 13 dziecków. Jeden niestety As pojechał do domu po wywrotce. Dobranocka, jutro Pinzolo. Jak pojechał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 19 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2024 5 godzin temu, sstar napisał: Jak pojechał? Z rodzicami, przyjechali po. Niego samochodem. pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 19 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2024 Cze Dzisiaj z rana pięknie, ale Srajfon mówił co innego. Chmury i opady śniegu. Nie mylił się. Na szczytach mgła i padająca kasza. Pogoda dla wytrwałych. Trasy w idealnym stanie, śnieg się taki ciężki zrobił. Sporo narciarzy zdezerterowało. Dla mnie bomba. Góra na czuja, reszta na pełen gwizdek. Warun wyborny, szkoda tylko, że sporo tras pozamykanych. Ale bosko, jak to w MdC. Jutro ostatni dzień. Ma być lampa, liczę na nocny opad śniegu, ma padać do rana. pozdro Do ok 12.00 super, ale było widać nadciągające chmury. Trochę pojeździłem z synem na „babci” po południu na dole ok, ale szczyty spowite mgłą. Tłukliśmy Spinale w kółko. Żonka zrejterowała i zapuściła knajping. Pozdro 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 19 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2024 Cze Naparza śnieg, jutro będzie 🧨 😀. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 19 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2024 5 godzin temu, marekbtl napisał: Cze Dzisiaj z rana pięknie, ale Srajfon mówił co innego. Chmury i opady śniegu. Nie mylił się. Na szczytach mgła i padająca kasza. Pogoda dla wytrwałych. Trasy w idealnym stanie, śnieg się taki ciężki zrobił. Sporo narciarzy zdezerterowało. Dla mnie bomba. Góra na czuja, reszta na pełen gwizdek. Warun wyborny, szkoda tylko, że sporo tras pozamykanych. Ale bosko, jak to w MdC. Jutro ostatni dzień. Ma być lampa, liczę na nocny opad śniegu, ma padać do rana. pozdro Do ok 12.00 super, ale było widać nadciągające chmury. Trochę pojeździłem z synem na „babci” po południu na dole ok, ale szczyty spowite mgłą. Tłukliśmy Spinale w kółko. Żonka zrejterowała i zapuściła knajping. Pozdro Zmieniłeś narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 19 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2024 Teraz, sstar napisał: Zmieniłeś narty? Nie dokupiłem, bo lubię narty😉. pozdro ps. Syn ma moje nowe używane a ja swoje stare czyli nowe Żony. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 19 Grudzień 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2024 Zaczyna się robić ciekawa pogoda, pora zacząć powoli pakowanie. Zapowiada się świeża dostawa białego, wypada przygotować jakieś szersze narty... Przeglądałem statystyki z Hintertuxa dotyczącą ilości narciarzy w tym roku w miesiącach grudzień 2023 styczeń - kwiecień, październik - listopad 2024. Ciekawe czy zgadniecie w którym miesiącu było najmniej narciarzy, wiedział ktoś? Najwięcej luty, marzec 125 tyś -120 tyś. Kwiecień około 100 tyś, listopad i grudzień po 85 tyś, pażdziernik 80 tyś, najmniej styczeń 65 tyś. Ja osobiście byłem zaskoczony. Pozdrawiam. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 20 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2024 8 godzin temu, marionen napisał: Ja osobiście byłem zaskoczony. Teoretycznie to się zgadza - w styczniu pojeździsz wszędzie (choć po ostatnich sezonach nie jest to oczywiste) więc nie musisz gnać na Tux.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 20 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2024 10 godzin temu, marionen napisał: Zaczyna się robić ciekawa pogoda, pora zacząć powoli pakowanie. Zapowiada się świeża dostawa białego, wypada przygotować jakieś szersze narty... Przeglądałem statystyki z Hintertuxa dotyczącą ilości narciarzy w tym roku w miesiącach grudzień 2023 styczeń - kwiecień, październik - listopad 2024. Ciekawe czy zgadniecie w którym miesiącu było najmniej narciarzy, wiedział ktoś? Najwięcej luty, marzec 125 tyś -120 tyś. Kwiecień około 100 tyś, listopad i grudzień po 85 tyś, pażdziernik 80 tyś, najmniej styczeń 65 tyś. Ja osobiście byłem zaskoczony. Pozdrawiam. do tego w styczniu na tej wysokości lodowca piź$#i jak za cara i wieje, więc warun dla koneserów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 20 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2024 Cze spadło z 20-30 cm świeżego. Będzie bomba i jest mrozik. z dzisiaj z przedwczoraj IMG_4828.mov 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 20 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2024 W sumie to młody musi trochę pojeździć jeszcze, aby się nauczyć na butach jeździć. Z cyklu ostatni zjazd i koniec😉. pozdro ps.PETARDA today! IMG_5262.mov 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 20 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2024 16 minut temu, marekbtl napisał: W sumie to młody musi trochę pojeździć jeszcze, aby się nauczyć na butach jeździć. Z cyklu ostatni zjazd i koniec😉. pozdro ps.PETARDA today! IMG_5262.mov 34.76 MB · 0 pobrań Cyrkowiec akrobata mógłbym przyłączyć się ze sztuczką pokonywania w nartach wykrotów, sztukmistrz z Lublina przy nas by wysiadł;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 20 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2024 21 minut temu, marekbtl napisał: W sumie to młody musi trochę pojeździć jeszcze, aby się nauczyć na butach jeździć. Z cyklu ostatni zjazd i koniec😉. pozdro ps.PETARDA today! IMG_5262.mov 34.76 MB · 1 pobranie i słusznie, po co skręcać, jak można jechać prosto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrik Napisano 20 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2024 44 minuty temu, marekbtl napisał: W sumie to młody musi trochę pojeździć jeszcze, aby się nauczyć na butach jeździć. Z cyklu ostatni zjazd i koniec😉. pozdro ps.PETARDA today! IMG_5262.mov 34.76 MB · 2 pobrania Marek ile było prób, aby ten idealny przejazd sfilmować? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 20 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2024 52 minuty temu, gabrik napisał: Marek ile było prób, aby ten idealny przejazd sfilmować? 2 x Jegermajster i 🍺 pozdro 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 20 Grudzień 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2024 2 godziny temu, marekbtl napisał: W sumie to młody musi trochę pojeździć jeszcze, aby się nauczyć na butach jeździć. Z cyklu ostatni zjazd i koniec😉. pozdro ps.PETARDA today! IMG_5262.mov 34.76 MB · 8 pobrań I taki trening ( ćwiczenie) przemawia do mnie bardziej niż machanie sztangą z ciężarami. 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 20 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2024 1 godzinę temu, marionen napisał: I taki trening ( ćwiczenie) przemawia do mnie bardziej niż machanie sztangą z ciężarami. Też tak myślę. pozdro ps. Niemniej jednak trzeba się ruszać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi