marcinn Napisano 15 Maj Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj Dzień dobry Spory mróz w nocy robi robotę Twardo równo szybko 13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 15 Maj Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 4 godziny temu, marcinn napisał: Dzień dobry Spory mróz w nocy robi robotę Twardo równo szybko Cały ośrodek otwarty jest? Z obłożeniem jak, niby tras nie dużo, ale przy niskiej frekwencji to można się wyjeździć. pozdro i zazdro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 15 Maj Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj Ludzi garstka- większość kluby że Sloweni,rekreacyjnych narciarzy parenaście osób Oprócz kreta i gondoli coś tam jeszcze otwarte- główne na lodowcu i wszystkie warianty do gondoli Ps. Można się wyjeździć do bólu 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 15 Maj Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 23 minuty temu, marcinn napisał: Ludzi garstka- większość kluby że Sloweni,rekreacyjnych narciarzy parenaście osób Oprócz kreta i gondoli coś tam jeszcze otwarte- główne na lodowcu i wszystkie warianty do gondoli Ps. Można się wyjeździć do bólu Czyli standard, rano chwilkę pewnie czarna 1 zamknięta na trening a potem pustki. W zeszłym sezonie jak byliśmy było podobnie, rano trochę zawodników i trochę ludzi a tak mniej więcej od południa wszystkie muldy nasze . Na czarnej obok tego z kolorowymi okiennicami schroniska to chyba nikt oprócz nas nie jeździł, bo do tej trasy trzeba z gondolki troszkę podejść. No chyba że z 2-jeczki na kreskę i wtedy da się dojechać bez podchodzenia. pozdro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 15 Maj Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 5 godzin temu, marekbtl napisał: Czyli standard, rano chwilkę pewnie czarna 1 zamknięta na trening a potem pustki. W zeszłym sezonie jak byliśmy było podobnie, rano trochę zawodników i trochę ludzi a tak mniej więcej od południa wszystkie muldy nasze . Na czarnej obok tego z kolorowymi okiennicami schroniska to chyba nikt oprócz nas nie jeździł, bo do tej trasy trzeba z gondolki troszkę podejść. No chyba że z 2-jeczki na kreskę i wtedy da się dojechać bez podchodzenia. pozdro Ważne żeby knajpa przy 10 czynna była.. ale 10 chyba poległa już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 15 Maj Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 12 minut temu, Lexi napisał: Ważne żeby knajpa przy 10 czynna była.. ale 10 chyba poległa już Tak myślisz? Chyba jeszcze walczy. Śniegu jest dużo przecież. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 15 Maj Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj (edytowane) 34 minuty temu, marekbtl napisał: Tak myślisz? Chyba jeszcze walczy. Śniegu jest dużo przecież. pozdro Mapa pokazuje że 10 zdechła.. ja bym jechał jeszcze ;D Edytowane 15 Maj przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 15 Maj Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 22 minuty temu, Lexi napisał: Mapa pokazuje że 10 zdechła.. ja bym jechał jeszcze ;D Bywało się w świecie, co nie😉 i te dzikie tłumy😉 6 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 15 Maj Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 31 minut temu, Lexi napisał: Mapa pokazuje że 10 zdechła.. ja bym jechał jeszcze ;D Nie wierzcie mapą....10. I bar hula 😋 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 17 Maj Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj Dziś wszystko stoi, widoczność do bani Tak więc termy i takie tam z nizin 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 18 Maj Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj Dzień dobry Wracamy do gry 🙂 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 18 Maj Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 4 godziny temu, marcinn napisał: Dzień dobry Wracamy do gry 🙂 Pogoda dzwon, w PL szaro, buro i ponuro. Jeśli możecie, nie wracajcie ….. pozdro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 18 Maj Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj (edytowane) 3 godziny temu, marekbtl napisał: Pogoda dzwon, w PL szaro, buro i ponuro. Jeśli możecie, nie wracajcie ….. pozdro He , he .... tak się składa że zostajemy do wtorku , bez namawiania bo ma być ☀️😎 Ps.Czyli jeszcze dwa dni relacji będziecie musieli przyjąć na klatę Edytowane 18 Maj przez marcinn 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 18 Maj Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 4 godziny temu, marekbtl napisał: Pogoda dzwon, w PL szaro, buro i ponuro. Jeśli możecie, nie wracajcie ….. pozdro Tak mi się skojarzyło, ostatnie zdanie… z książki Skowrońskiego pt Dawno temu w Tatrach… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 18 Maj Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj W dniu 15.05.2025 o 22:14, marekbtl napisał: i te dzikie tłumy😉 to już jest zlot forumowy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 19 Maj Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 13 godzin temu, sstar napisał: Tak mi się skojarzyło, ostatnie zdanie… z książki Skowrońskiego pt Dawno temu w Tatrach… Lepiej nawet na tą szarugę lektura jak znalazł https://polona.pl/item-view/49f33ad1-5d9d-4acc-9dd6-2758617c6cf4?page=9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 19 Maj Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj Dzień dobry Lekki mrozik, lekki wiatr szczątkowe ilości narciarzy😎 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 24 Maj Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj Dzien dobry 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 24 Maj Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 7 godzin temu, christof napisał: Dzien dobry ..orzesz TY.. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 24 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 10 godzin temu, christof napisał: Dzien dobry Wygląda znajomo, udanych szusów życzę⛷️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 24 Maj Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj (edytowane) Moze koniec sezonu moze nie bo koledzy po zasypaniu zdjeciami obudzili sie ze snu wiosennego wczoraj dosypalo sporo - mysle, ze 30-40cm. Krajobrazy mocno zimowe ludzi az za malo bo nie bylo kiedy odpoczac. Nawet do orczykow mimo wielu zawodnikow nie bylo kolejek. Alez zalowalem, ze nie upchalem "setek" niestety box mam za krotki i GS musialem ulozyc po skosie, wiec weszly jeszcze slalomki. Pojezdzone od rana do konca. Nogi bolo, jutro powtorka i powrot z wyprawy. Jesli ktos ma okazje to warto, caly lodowiec zadypany. Edytowane 24 Maj przez christof 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 24 Maj Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj No mi już tęskno za nartami, 3 tygodnie temu zakończyłem sezon na Hintertuxie. Czekam na grudzień. Udanej jazdy! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 24 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 11 minut temu, christof napisał: Ładnie Krzysiu trafiłeś, cholera "moją" trasę ktoś ujeżdżał, jeszcze takiego warunku w tym sezonie na niej nie było. Nawet na Sommerbergu śnieg przykrył dachy stacji i restauracji. Ja niestety w innych górach, dużo niższych, śniegu zero ale też jest fajnie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 24 Maj Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 19 minut temu, marionen napisał: Ładnie Krzysiu trafiłeś, cholera "moją" trasę ktoś ujeżdżał, jeszcze takiego warunku w tym sezonie na niej nie było. Nawet na Sommerbergu śnieg przykrył dachy stacji i restauracji. Ja niestety w innych górach, dużo niższych, śniegu zero ale też jest fajnie... Niestety nie przyłapałem tego złoczyńcy, ale warun dla freeriderow genialny chociaz ich tez nie bylo za wielu. Rozglądałem sie za Toba. Zwlaszcza jak podczas pierwszego wyjazdu na szczyt krzeselko sie zatrzymalo i stalo dobre 20 minut. Na tyle dlugo ze juz mialem opracowany plan skoku i dziekowalem sobie ze jednak zabralem plecak a w nim hardshell i drugi polar bo jak przyszla chmura to bylo tak średnio komfortowo. Juz nigdy tym krzeslem nie pojade.. nie wiem co mnie podkusilo zamiat kulturalnie orczykiem podjechac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 25 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 10 godzin temu, christof napisał: ...podczas pierwszego wyjazdu na szczyt krzeselko sie zatrzymalo i stalo dobre 20 minut. Na tyle dlugo ze juz mialem opracowany plan skoku i dziekowalem sobie ze jednak zabralem plecak a w nim hardshell i drugi polar bo jak przyszla chmura to bylo tak średnio komfortowo. Juz nigdy tym krzeslem nie pojade.. nie wiem co mnie podkusilo zamiat kulturalnie orczykiem podjechac Los rzucił nas w inne, ostatnio rzadko odwiedzane góry. Gdyby było tu jakieś krzesło to 20 minut spokojnie do wytrzymania a i chwilę można przeznaczyć na kontemplację oraz nacieszyć oko. Chciałoby się być w obu miejscach, zwłaszcza, że warunki śniegowe Kris masz bliskie ideału, więc zazdraszczam. Trochę zdjęć na ocieplenie chłodnych poranków, no bo na krześle chyba już nie utkniesz... Pozdrawiam. 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi