pawelb91 Napisano 29 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień Marmolada Poniżej zdjęcia z końca lipca / początku sierpnia 2026 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek71 Napisano 29 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień To moje zdjęcie z sierpnia 2022, też było kiepsko, ale chyba optycznie trochę lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 29 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień Ogólnie poniższe zdjecia to przepaść, 41 lat różnicy gdy zjadło pewnie ponad 90% lodu. W latach 90 była jeszcze letnia jazda na lodowcu. 1985 początek września 2026 początek lipca 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień To ja dorzucę swoje zdjęcia. Postaram się sprawdzić kiedy zostały zrobione. Mam! Sierpień 2002 na tym zdjęciu jest... uwaga... Monika Witkowska!!! Razem wspinaliśmy się na Marmoladę 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 7 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień Dzisiaj ok. 14.00 z przełęczy Campolongo. Będę podjeżdżał pod Fedaię, to zrobię z bliska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 11 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień Wczoraj byłem na Fedai. Niestety mgły utrudniały obserwację lodowca. Na poniższych zdjęciach widać tylko dół resztek lodowca. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 14 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień Z podjazdu do Arabby, w oddali widać mizerię 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 14 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień @WojtekM - jakiś rowerek uskuteczniasz, czy poruszasz się po okolicy z pomocą silnika? Jeżeli rowerek, to od której strony była jechana Fedaia - killerskiej (od Rocca Pietore), czy bardziej lightowej (od Canazei)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 14 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 1 minutę temu, Cosworth240 napisał: Jeżeli rowerek Szosa rzecz jasna. M.in. bike day zaliczony. A Fedaia od strony Canazei. Pętla: Arabba (skąd jutro wracam do domu) - Pordoi - Canazei - Fedaia - Caprile - Arabba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 15 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 16 godzin temu, WojtekM napisał: Szosa rzecz jasna. M.in. bike day zaliczony. A Fedaia od strony Canazei. Pętla: Arabba (skąd jutro wracam do domu) - Pordoi - Canazei - Fedaia - Caprile - Arabba Oj zazdroszczę zatem; czyli mieszkając w Arabbie Bike Day zaczynałeś od Campolongo; nie wiem, czy jechałeś Falzarego i Valparolę, ale to też piękne miejsce na rowerową eskapadę; akurat Arabba to dobry punkt wypadowy na te przełęcze. Niestety w tym roku nie udało się zaliczyć S.R. Bike Day'a ani wiosennego, ani jesiennego. Może uda się za rok, choć plany póki co raczej skłaniają mnie ku Prowansji, aby powrócić pod Mt. Ventoux - no ale pożyjemy zobaczymy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 15 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 19 minut temu, Cosworth240 napisał: skłaniają mnie ku Prowansji, Ja przyszły rok Wogezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 15 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 20 minut temu, Cosworth240 napisał: Falzarego i Valparolę Jasne, że jachałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 15 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 14 minut temu, WojtekM napisał: Ja przyszły rok Wogezy. W tym roku mnie ciągnęło, bo przejeżdżał tam peleton TDF, ale czasowo było trudne do ugryzienia. Od razu można zahaczyć o Schwarzwald po niemieckiej stronie i okolice Freiburga - samo w sobie piękne miasto; we Freiburgu a w zasadzie w Merzhausen, Simon Geschke po skończeniu kariery zawodniczej otworzył bike hotel: https://bikehotel-freiburg.de/ - gdzie są nastawieni na ludzi z rowerami i właśnie reklamują się jako hotel, który stanowi dobry punkt wypadowy zarówno w Schwarzwald, jak i Wogezy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 16 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 20 godzin temu, Cosworth240 napisał: Od razu można zahaczyć o Schwarzwald po niemieckiej stronie i okolice Freiburga - samo w sobie piękne miasto Miejscówki będę szukał gdzieś w: Kaysersberg, Turckheim, może Colmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi