Jeeb Napisano 18 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec Godzinę temu, sstar napisał: Ja butów jeszcze nie założyłem. Właśnie udałem się na śniadanie. Pięknie, prawdopodobnie niestety w tym sezonie do Chamonix nie zawitam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 18 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec zadyma ale 1 w wagoniku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 18 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec wagony idą do nieba 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 18 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec -17 na 3820 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 27 minut temu, Jeeb napisał: -17 na 3820 jest zimno, jak za cara. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Capricorn Napisano 18 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 42 minuty temu, Jeeb napisał: -17 na 3820 Nie trać nadziei, po południu ma się przejaśnić:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 18 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 5 godzin temu, Capricorn napisał: Nie trać nadziei, po południu ma się przejaśnić:) no i się przejaśniło 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 18 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec Błyszczy się schronisko Monte Rosa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 18 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec (edytowane) Dzisiaj jeszcze raz Sappada.. bez słońca i bez ludzi.. sztruks cały dzień, nawet jak schodziłem przed 16..... w sumie kilka osób (4 może 6).... ... fotki popołudniowe Widok z okna - w środku "resztki" jednej z tras ..zamknięta od kilku dni. Edytowane 18 Marzec przez Lexi 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 20 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec Poranek zanim ruszą kolejki 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 20 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec U mnie koniec "Italo Disco" na ten sezon... żal jedynie że tyle śniegu pójdzie w kanał - stoki zamykają się za dwa dni....a warun..szkoda gadać.. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 21 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 21 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec @sstar poznajesz ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 21 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 6 godzin temu, Jeeb napisał: @sstar poznajesz ? MB a na pierwszym planie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 28 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec Dobry… 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 28 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec Dobry… 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 28 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec Warun petarda, nie wspominając już o ekipie. pzdr 15 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 28 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 1 godzinę temu, marekbtl napisał: Warun petarda, nie wspominając już o ekipie. pzdr Zaraz, zaraz - czy Wy w Ischgl nie mieliście się rozbijać po stokach? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 28 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 32 minuty temu, zając napisał: Zaraz, zaraz - czy Wy w Ischgl nie mieliście się rozbijać po stokach? Wzięli helikopter to mogą się szybko przemieszczać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 28 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec (edytowane) Godzinę temu, zając napisał: Zaraz, zaraz - czy Wy w Ischgl nie mieliście się rozbijać po stokach? Niby tak, ale zmiana planów i dzisiaj było bosko. Wszystkie trasy w doskonałym stanie, a co najważniejsze na każdej z nich super trzymający śnieg, czy to niebieska czy to czarna, nieważne. Może nieco zbyt agresywny jak dla mnie, ale dało się doskonale pojeździć. Dla mnie wisienka, to zjazd na parking w odsypach i w końcówce już muldach. Brakło czasu na poprawkę. Ale nogi bolą okrutnie. Słońce grzało niemiłosiernie, poparzenia są, ale o dziwo było chłodno. Jutro Gurgle. pozdro Edytowane 28 Marzec przez marekbtl 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 29 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec (edytowane) 9 godzin temu, marekbtl napisał: Niby tak, ale zmiana planów i dzisiaj było bosko. Wszystkie trasy w doskonałym stanie, a co najważniejsze na każdej z nich super trzymający śnieg, czy to niebieska czy to czarna, nieważne. Może nieco zbyt agresywny jak dla mnie, ale dało się doskonale pojeździć. Dla mnie wisienka, to zjazd na parking w odsypach i w końcówce już muldach. Brakło czasu na poprawkę. Ale nogi bolą okrutnie. Słońce grzało niemiłosiernie, poparzenia są, ale o dziwo było chłodno. Jutro Gurgle. pozdro Zrób mi fotkę żlebów obok czarnej pucharowej na lewo patrząc z dołu. Za lodowcem. Tam gdzie żebra skalne. Pomiędzy. Z Soelden nie Gurgli. Jakbyście jeszcze tam byli oczywiście. A może macie takie fotki zrobione? Edytowane 29 Marzec przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 29 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 11 minut temu, sstar napisał: Zrób mi fotkę żlebów obok czarnej pucharowej na lewo patrząc z dołu. Za lodowcem. Tam gdzie żebra skalne. Pomiędzy. Z Soelden nie Gurgli. Jakbyście jeszcze tam byli oczywiście. A może macie takie fotki zrobione? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 29 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec (edytowane) Edytowane 29 Marzec przez Jeeb 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 29 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec Gurgle dzisiaj Ch…ja było widać a i tak to był najlepszy dzień. Jazda na ślepo, chociaż w południe przetarło się nieco. Bez wywrotki😀. Zjechane wszystko prawie bez chyba jednej trasy… bo nie szło je jej znaleść w tej mgle😉. Zdjęć mało bo i tak nic nie było widać, było … zajefajnie. pozdro 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 29 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 15 godzin temu, sstar napisał: żlebów obok czarnej pucharowej na lewo patrząc z dołu. tam nie ma żlebów na lewo od czarnej pucharowej musiało się Tobie coś z Solda pomieszać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi