Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj jeszcze raz Sappada.. bez słońca i bez ludzi.. sztruks cały dzień, nawet jak schodziłem przed 16..... w sumie kilka osób (4 może 6).... ... fotki popołudniowe

IMG_8532.thumb.jpg.25c2e95828d10919bcf2828918b83727.jpg

image.png.1e43e7ac5f6f6a6777c6718d4053ce3f.png

Widok z okna - w środku "resztki" jednej z tras ..zamknięta od kilku dni.

IMG_8548.thumb.jpg.40e160290ff93c1d11da894cd8a13ee8.jpg

Edytowane przez Lexi
  • Like 13

Godzinę temu, zając napisał:

Zaraz, zaraz - czy Wy w Ischgl nie mieliście się rozbijać po stokach?

Niby tak, ale zmiana planów i dzisiaj było bosko. Wszystkie trasy w doskonałym stanie, a co najważniejsze na każdej z nich super trzymający śnieg, czy to niebieska czy to czarna, nieważne.  Może nieco zbyt agresywny jak dla mnie, ale dało się doskonale pojeździć. Dla mnie wisienka, to zjazd na parking w odsypach i w końcówce już muldach. Brakło czasu na poprawkę. Ale nogi bolą okrutnie. Słońce grzało niemiłosiernie, poparzenia są, ale o dziwo było chłodno. Jutro Gurgle.

pozdro

Edytowane przez marekbtl
  • Like 8
  • Thanks 1

9 godzin temu, marekbtl napisał:

Niby tak, ale zmiana planów i dzisiaj było bosko. Wszystkie trasy w doskonałym stanie, a co najważniejsze na każdej z nich super trzymający śnieg, czy to niebieska czy to czarna, nieważne.  Może nieco zbyt agresywny jak dla mnie, ale dało się doskonale pojeździć. Dla mnie wisienka, to zjazd na parking w odsypach i w końcówce już muldach. Brakło czasu na poprawkę. Ale nogi bolą okrutnie. Słońce grzało niemiłosiernie, poparzenia są, ale o dziwo było chłodno. Jutro Gurgle.

pozdro

Zrób mi fotkę żlebów obok czarnej pucharowej na lewo patrząc z dołu. Za lodowcem. Tam gdzie żebra skalne. Pomiędzy. Z Soelden nie Gurgli. Jakbyście jeszcze tam byli oczywiście. A może macie takie fotki zrobione?

Edytowane przez sstar

11 minut temu, sstar napisał:

Zrób mi fotkę żlebów obok czarnej pucharowej na lewo patrząc z dołu. Za lodowcem. Tam gdzie żebra skalne. Pomiędzy. Z Soelden nie Gurgli. Jakbyście jeszcze tam byli oczywiście. A może macie takie fotki zrobione?

IMG_0646.thumb.jpeg.a4c0816738a48c7b5690d5a9607dfc3d.jpeg

• Like 2
  • Thanks 1

Gurgle dzisiaj

Ch…ja było widać a i tak to był najlepszy dzień. Jazda na ślepo, chociaż w południe przetarło się nieco. Bez wywrotki😀. Zjechane wszystko prawie bez chyba jednej trasy… bo nie szło je jej znaleść w tej mgle😉. Zdjęć mało bo i tak nic nie było widać, było … zajefajnie.

IMG_6199.thumb.jpeg.f511a2b4e60e5f57d88adc04e0e663fd.jpeg

IMG_6201.thumb.jpeg.03b70fc92fbc6d576cf63cefd87acd54.jpeg

IMG_6203.thumb.jpeg.31e0e6cfe6ca241a9c9c21c92b47aa4f.jpeg

pozdro

• Like 4
  • Thanks 2