Narciarz ze Śląska Napisano 20 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2022 Beskid też (jak zawsze) kręci (schowany!): 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 20 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2022 Dziś Master Ski był brany pod uwagę Warunki b.dobre, pustki 16 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 20 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2022 Kogo i gdzie ściągano awaryjnie w sobotę? Cytat W sobotę w godzinach porannych doszło do awarii dwóch kolei linowych w jednym z ośrodków narciarskich. Na miejsce wyruszyły 3 samochody z ratownikami z CSR Szczyrk oraz ratownicy z kilku sekcji operacyjnych - łącznie 20 osób. Na szczęście pracownikom kolei udało się uruchomić tryb awaryjny i ewakuować pasażerów, wobec czego odwołano zespoły ratowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 20 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2022 Szczyrkowski Gondola, od jutra czynna niebieska trasa numer 3 z Hali Skrzyczeńskiej do dolnej stacji Gondoli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 20 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2022 Czantoria Już jutro tj. 21.12.22 r. RUSZA Trasa numer 1 czerwona o długości 1900 m Póki co, obie trasy narciarskie (czerwona oraz górny odcinek trasy niebieskiej) czynne będą w godzinach 08:00 - 15:00. Uruchomienie jazdy wieczornej uzależnione będzie od pogody i warunków panujących na trasach. Będziemy Was informować na bieżąco. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 20 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2022 26 minut temu, surfing napisał: Na miejsce wyruszyły 3 samochody z ratownikami z CSR Szczyrk oraz ratownicy z kilku sekcji operacyjnych - łącznie 20 osób. ..po czym poszkodowani odpowiedzieli pociskami ziemia/ziemia i odlecieli do bazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 20 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2022 Jaworzyna Krynicka dzisiaj, aut sporo, ludzi na stoku mało. Warunki idealne, równo, gładko a śnieg zadziwiająco szybki... 11 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 20 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2022 10 godzin temu, Lexi napisał: Wiedziałem ze nie "oddasz" Jankulowskiego bez walki.. ja jako narciarz bialczanski oczywiście, choć za Janiołów chętniej oddam duszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 20 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2022 14 minut temu, sstar napisał: ja jako narciarz bialczanski oczywiście, choć za Janiołów chętniej oddam duszę Wybierasz sie w tym sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 20 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2022 14 minut temu, Lexi napisał: Wybierasz sie w tym sezonie? No niestety nie. Zamknął się pewien rozdział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 20 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2022 Godzinę temu, sstar napisał: ja jako narciarz bialczanski oczywiście, choć za Janiołów chętniej oddam duszę Cześć Widziałem tą Twoją miejscówkę. Bardzo fajna z zewnątrz. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 20 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2022 Kurcze..nie wiem gdzie jechać jutro ..jakoś nie mam nuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2022 Słowo się rzekło, a więc Beuthensteinhorn. Warunki bdb. Bardzo twardo, bardzo twardo i jeszcze raz to samo. Świetnie przyygotowany stok, mini odsypy ale mini. Córka do szkółki a tata odświeżyć narty. Szkółka mocno ogarnięta, polecam. Z uśmiechem i bez owijania w bawełnę. Na pierwszej lekcji jeździmy wyrwijajkiem. Ogolnie wygląda to tak z gory: oraz tak z dołu: 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 20 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2022 11 minut temu, Lexi napisał: Kurcze..nie wiem gdzie jechać jutro ..jakoś nie mam nuty Cześć Ty to masz dylemat, ja pierdykam. Panie my tu Polskę budujemy przykładnie, harujemy w pocie czoła, a Ty z takim tekstem. Widzisz i nie grzmisz. Ja może w czwartek się urwę. Litwinka chyba, jeśli nie to pewniak, ale nie wiem - wspólnik miał stan przedzawałowy i wszystko jest na mojej głowie. Jak coś, to miłego szusowania życzę. pozdrawiam 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 20 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2022 58 minut temu, marekbtl napisał: Cześć Widziałem tą Twoją miejscówkę. Bardzo fajna z zewnątrz. pozdrawiam Z wewnątrz tez. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 20 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2022 36 minut temu, marekbtl napisał: Ja może w czwartek się urwę. W czwartek jadę do Poznania już.. wracam po świętach .. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybba7 Napisano 20 Grudzień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2022 Pytanie, czy jakikolwiek z stoków na Podhalu ratrakuje przed jazdą wieczorną? Z tego co pamiętam Białka zostawia to „pole bitwy” do samego końca… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tresor Napisano 20 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2022 27 minut temu, Rybba7 napisał: Pytanie, czy jakikolwiek z stoków na Podhalu ratrakuje przed jazdą wieczorną? Z tego co pamiętam Białka zostawia to „pole bitwy” do samego końca… Niestety ale nie ratrakuje nikt i wątpię aby w tym roku się to zmieniło. Górale nie będą wydawali kasy na paliwo do ratraków. Wieczorem turysta ma zostawiać kasę w karczmach. Najbliżej takie atrakcje chyba w Myślenicach, które tak zresztą jeszcze nie działają, a nawet jak zaczną działać, to pewnie nie od razu z jazdami wieczornymi. Wydaje mi się, że coś w tamtym roku działo się w tej kwestii na Mosornym Groniu, ale może tylko mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 21 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2022 6 godzin temu, tresor napisał: Niestety ale nie ratrakuje nikt i wątpię aby w tym roku się to zmieniło. Górale nie będą wydawali kasy na paliwo do ratraków. Wieczorem turysta ma zostawiać kasę w karczmach. Najbliżej takie atrakcje chyba w Myślenicach, które tak zresztą jeszcze nie działają, a nawet jak zaczną działać, to pewnie nie od razu z jazdami wieczornymi. Wydaje mi się, że coś w tamtym roku działo się w tej kwestii na Mosornym Groniu, ale może tylko mi się wydaje. Myślenice ratrakują miedzy jazdami ...Mosorny na razie tylko ratrakuje...a może nawet nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 21 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2022 Ja tu się szykuje jutro na rozpoczęcie sezonu na nocnych w CG, a tu zapowiadają mocne deszcze…biednemu zawsze wiatr w oczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 21 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2022 Godzinę temu, grimson napisał: Ja tu się szykuje jutro na rozpoczęcie sezonu na nocnych w CG, a tu zapowiadają mocne deszcze…biednemu zawsze wiatr w oczy. Zmuś się ....nie ma lekko trza targać 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 21 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2022 (edytowane) Godzinę temu, grimson napisał: Ja tu się szykuje jutro na rozpoczęcie sezonu na nocnych w CG, a tu zapowiadają mocne deszcze…biednemu zawsze wiatr w oczy. Odpuść. Znak. Ja w tym jestem dobry. Dziś zamiast do Szklarskiej do Skierniewic... pozdrawia naczelny miekkiszon forum. PS mokro i wiatr do 70 tyle Szklarska w temacie. Edytowane 21 Grudzień 2022 przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 21 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2022 14 godzin temu, marcinn napisał: Dziś Master Ski był brany pod uwagę Warunki b.dobre, pustki Cze A jak ta nowa trasa? Nadaje się do czegoś? Trzeba się odpychać, czy też grawitacyjnie idzie zjechać. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 21 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2022 SMR chyba ruszy przygotowana 3. Miekki sztruks. Ratrakowali rano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tresor Napisano 21 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2022 13 godzin temu, lski@interia.pl napisał: Jaworzyna Krynicka dzisiaj, aut sporo, ludzi na stoku mało. Warunki idealne, równo, gładko a śnieg zadziwiająco szybki... Wiem, że Ty to zwykle na sportowo i w ogóle, ale jak tam nowa kanapa? Wszyscy przerzucili się z gondoli na nowe cudo i katują trasę wzdłuż niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi