Narciarz ze Śląska Napisano 31 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2024 4 godziny temu, marekbtl napisał: Nie, do wykorzystania w całym sezonie, na szczęście. Na Pilsko nie mam jakoś specjalnie daleko (nie całe 100km), ale droga jest upierdliwa. Poczekam aż może coś sypnie, bo 2h nie chce mi się tłuc na 700m górkę. pozdro Z Buczynką byłoby już 2 km zjazdu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 31 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2024 Kasina sylwestrowa. Sporo ludzi na otwarciu, ale nie przybyli nowi. Teraz zaczyna ubywać. Warunki wiosenne. 18 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 31 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2024 3 godziny temu, yoss napisał: Kasina sylwestrowa. Sporo ludzi na otwarciu, ale nie przybyli nowi. Teraz zaczyna ubywać. Warunki wiosenne. To Atomic Q9.8? 85 mm pod butem? Jak Ci się na nich jeździ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 31 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2024 43 minuty temu, ZdolnyŚlązak napisał: To Atomic Q9.8? 85 mm pod butem? Jak Ci się na nich jeździ? Tak. Dokładnie to 84,5 pod butem, bo długość 173. Pożyczone od kolegi, jeździło się bardzo fajnie. Ciekawa narta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas222k Napisano 31 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2024 Sylwester na nartach w Zieleńcu:-D 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 31 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2024 36 minut temu, Michas222k napisał: Sylwester na nartach w Zieleńcu:-D Jak warun i frekwencja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 31 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2024 Na CG muldy okuratne: 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek71 Napisano 31 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2024 1 godzinę temu, grimson napisał: Na CG muldy okuratne: piękne..., zamieniłbym je bez wahania na siedzenie w domu... w zasadzie dopiero w czwartek będę mógł troszkę na białym, tak czy siak, małe zazdro😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 31 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2024 31 minut temu, waldek71 napisał: piękne..., zamieniłbym je bez wahania na siedzenie w domu... w zasadzie dopiero w czwartek będę mógł troszkę na białym, tak czy siak, małe zazdro😀 To jest foto z kamerki internetowej 😔 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek71 Napisano 1 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń Też ładnie… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas222k Napisano 1 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 4 godziny temu, grimson napisał: Jak warun i frekwencja? Na gryglu warunki przyzwoite, śnieg trochę w stylu cukru, ale to niewielka warstwa nad twardym podkładem. Pomarańczowa kanapa- odsypy cukru. Grapa twardo lodowo i odsypy po dziennej jeździe( widać brak ratraka na jazdy sylwestrowe). Na W5 masakra z muldami zaraz za mostkiem, reszta trasy przyzwoita. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 1 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń Szczesliwego Nowego Roku 15 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 1 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń Dobry ☀️ Sztruksu przez cały rok 16 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 3 minuty temu, marcinn napisał: Dobry ☀️ Sztruksu przez cały rok Pojechałeś się powozić na "oponkach".?.. Najlepszego!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 1 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 40 minut temu, Lexi napisał: Pojechałeś się powozić na "oponkach".?.. Najlepszego!! Powiem Ci że na talerzyk nie chcieli mnie wpuścić 😅 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stevcio Napisano 1 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń Cześć, zastanawiam się czy by nie pojechać na długi weekend 3-6 stycznia na Jaworzynę Krynicką. Jak myślicie, zdążą otworzyć resztę tras? Będzie spoko z ludzmi, czy myślicie, że będzie stanie w kolejkach po 1h? Byłem tam raz, ale to w marcu po feriach i było spoko, a teraz nie wiem jak to może być, czy się wgl. opłaca czy bardziej człowiek się nawkurza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 1 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń (edytowane) 24 minuty temu, stevcio napisał: Cześć, zastanawiam się czy by nie pojechać na długi weekend 3-6 stycznia na Jaworzynę Krynicką. Jak myślicie, zdążą otworzyć resztę tras? Będzie spoko z ludzmi, czy myślicie, że będzie stanie w kolejkach po 1h? Byłem tam raz, ale to w marcu po feriach i było spoko, a teraz nie wiem jak to może być, czy się wgl. opłaca czy bardziej człowiek się nawkurza Mogę wróżyć tylko na podstawie doświadczeń z ciągłej eksploatacji Jaworzyny: Na pewno nie otworzą tras 4,5 i dolnej 2.Mimo tego nie będzie kolejek do krzesła na 6 i talerzyka na 3,co najwyżej do gondoli,ale nie na 1 h,więc będzie można pojeździć... Aczkolwiek dla narciarza ,który jedzie z Bydgoszczy,optymalnym wyjściem jest decyzja last minute,czyli w piątek po południu... Edytowane 1 Styczeń przez lski@interia.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stevcio Napisano 1 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń Tak, własnie taki mam plan, w piatek po pracy lecieć. No chyba sie spakuje w razie W i będę czekał do ostatniej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 1 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń Zmieniły się prognozy, jeszcze wczoraj pokazywało ochłodzenie od 3 na co najmniej 10 dni, a dziś rano już, że się ochłodzi na chwilę i zaraz odwilż będzie. Może się uda przez te 2 noce coś nasniezyc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 1 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń Zmieniły się prognozy, jeszcze wczoraj pokazywało ochłodzenie od 3 na co najmniej 10 dni, a dziś rano już, że się ochłodzi na chwilę i zaraz odwilż będzie. Może się uda przez te 2 noce coś nasniezyc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 1 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń Godzinę temu, stevcio napisał: Cześć, zastanawiam się czy by nie pojechać na długi weekend 3-6 stycznia na Jaworzynę Krynicką. Jak myślicie, zdążą otworzyć resztę tras? Będzie spoko z ludzmi, czy myślicie, że będzie stanie w kolejkach po 1h? Byłem tam raz, ale to w marcu po feriach i było spoko, a teraz nie wiem jak to może być, czy się wgl. opłaca czy bardziej człowiek się nawkurza Ja akurat na Jaworzynę mam 40 km dojazdu ale jeszcze nie ma odpowiednich warunków żebym myślał nad wyjazdem tam na 1 dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 1 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń Do 12:00 w szczyrkowskim warunki b.d później trzeba wyżej się przenieść na M.S, niżej wałka narciarzy przed i na lodowych ściankach. 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabsztad Napisano 1 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń Wisła Nowa Osada dzisiaj Jak na brak zimy to radzą sobie dobrze z przygotowaniem trasy. 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 1 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 4 godziny temu, pawelb91 napisał: Ja akurat na Jaworzynę mam 40 km dojazdu ale jeszcze nie ma odpowiednich warunków żebym myślał nad wyjazdem tam na 1 dzień. Jak te Ci nie wystarczą,to nie bądź optymistą.Pojutrze co prawda mają otworzyć trasę nr 1 do dołu,ale na tym koniec,bo gdy nadchodzą mrozy,skończyła im się woda,jak mi donoszą insiderzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 1 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 19 minut temu, lski@interia.pl napisał: Jak te Ci nie wystarczą,to nie bądź optymistą.Pojutrze co prawda mają otworzyć trasę nr 1 do dołu,ale na tym koniec,bo gdy nadchodzą mrozy,skończyła im się woda,jak mi donoszą insiderzy... Na razie czekam, jazda w Polsce wymaga cierpliwości i wyczekiwania. No właśnie, mróz jakis tam już mają a armatki śpią, niedobrze. Szczycili się przed sezonem ukończeniem przebudowy systemu naśnieżania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi