Lexi Napisano 11 Luty Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 18 godzin temu, ravick97 napisał: Lexi, jakbyś chciał mieć większy problem z wyborem na jutro, to dorzucę, że w piątek w Zawoi były pustki jak mało kiedy, a warunki bajeczne. Jeździłem od 10 do 14. Na parkingu w tym czasie pomimo ferii, było cały czas około 30 samochodów. Za to na zmrożonym, miejscami lodowym podkładzie - świeży śnieg 😄 No i dookoła przyprószone białym…. No niestety dzień dziecka był wczoraj więc dziś parking pełny.. nota bene kolega koło którego zaparkowałem też czytał Twoją wczorajszą relację i sie "zajarał".. dzięki Maciek! .. ludzi sporo ale w miarę bezpiecznie. A dziś tak.. włochy 17 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 11 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty Rytro 11.02.2025 No to jeszcze dla formalności krótki opisik i kilka fotek. Rano -8 st., idealnie zmrożony i przygotowany stok. Otworzyłem wyciąg i założyłem ślad na ryterskim waflu. Po 11 godzinie przybyło trochę ludzi ale dało się dobrze pojeździć z taktyką przeczekania czasem kilkudziesięciu sekund na górze. Jakby było szerzej to wiadomo że komfort zjazdów dla każdego lepszy, ale taka zima że trzeba korzystać z tego co jest. Po powrocie twarz czerwona jak po dobrej bani, upojony pędem. Powtórka na dniach wskazana i zalecana. 20 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 11 Luty Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty (edytowane) 2 godziny temu, Lexi napisał: Chłopie jakbyśmy mieli takie krzesło w okolicy to by nas @Chertan namordował w 20 minut.. a tak to ze. 4 godziny musi.. Pamiętam Ruchacze , Ciebie o 13.00 defibrylowali, a ja o 15.00 klękłem na stoku, ale żem Polak, to potrafię wstać z kolan - ale trochę czasu mi to zajęło. Piotrek jeździł szybciej niż krzesło. Wyjeździł swój, mój, Twój i tej garstki osób co były na stoku karnety. To ten co juz tak niby siły nie ma bo jest po 50-tce. Chyba czystej . A miało być tak pięknie. A to był obóz koncentracyjny. Wspomnień czar. pozdro Edytowane 11 Luty przez marekbtl 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 11 Luty Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2 godziny temu, Lexi napisał: A dziś tak.. włochy Cholera, Marek przez te Twoje zdjęcia, coś czuję, że zawitam tam w czwartek po raz kolejny😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 11 Luty Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 5 godzin temu, Narciarz ze Śląska napisał: I to jest potencjał do wykorzystania od lat: NOWY WYCIĄG + naśnieżania, bo trasy są fajne i szerokie! Ale już SĄ, ISTNIEJĄ! Ponoć nie można tam zrobić sztucznego naśnieżania, teren parku krajobrazowego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty Dobry Zapowiada się piękny dzionek w Beskidach ⛷ 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 12 godzin temu, ravick97 napisał: Cholera, Marek przez te Twoje zdjęcia, coś czuję, że zawitam tam w czwartek po raz kolejny😁 Ja na czwartek chyba Myślenice albo Kasina - muszę do domu wcześniej wrócić... chyba że klient mi się wykruszy to wtedy hulaj dusza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 45 minut temu, marcinn napisał: Dobry Zapowiada się piękny dzionek w Beskidach ⛷ Quo vadis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty (edytowane) 13 godzin temu, marekbtl napisał: Pamiętam Ruchacze , Ciebie o 13.00 defibrylowali, a ja o 15.00 klękłem na stoku, ale żem Polak, to potrafię wstać z kolan - ale trochę czasu mi to zajęło. Piotrek jeździł szybciej niż krzesło. Wyjeździł swój, mój, Twój i tej garstki osób co były na stoku karnety. To ten co juz tak niby siły nie ma bo jest po 50-tce. Chyba czystej . A miało być tak pięknie. A to był obóz koncentracyjny. Wspomnień czar. pozdro Zagadka od Tadka, co widać na zdjęciu… z kalendarza… jak idziemy w wypominki. Edytowane 12 Luty przez sstar 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 1 godzinę temu, marcinn napisał: Zapowiada się piękny dzionek w Beskidach ⛷ Mosorny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty Myślenice. Rano -9 😎 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2 godziny temu, sstar napisał: Zagadka od Tadka, co widać na zdjęciu… z kalendarza… jak idziemy w wypominki. Góry??? pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 3 minuty temu, marekbtl napisał: Góry??? pozdro Bystrzacha! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 16 godzin temu, marekbtl napisał: Pamiętam Ruchacze , Ciebie o 13.00 defibrylowali, a ja o 15.00 klękłem na stoku, ale żem Polak, to potrafię wstać z kolan - ale trochę czasu mi to zajęło. Piotrek jeździł szybciej niż krzesło. Wyjeździł swój, mój, Twój i tej garstki osób co były na stoku karnety. To ten co juz tak niby siły nie ma bo jest po 50-tce. Chyba czystej . A miało być tak pięknie. A to był obóz koncentracyjny. Wspomnień czar. pozdro To ja protestuję przeciwko takiej potwarzy i nieścisłości, może i kręcę jak królik tyłkiem, ale z szybkością to nie ma nic wspólnego. Z resztą przy takim kręceniu osiągnięcie dużej szybkości jest po prostu nieprawdopodobne. Inna sprawa, że jazda była na okrągło, ani chwili na pyfko czy fajkę... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2 godziny temu, sstar napisał: Zagadka od Tadka, co widać na zdjęciu… z kalendarza… jak idziemy w wypominki. a kalendarzu nie podpisali że pytasz ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2 godziny temu, yoss napisał: Pierwszy raz widze niebieskiego nietoperza.. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty (edytowane) Godzinę temu, Jeeb napisał: a kalendarzu nie podpisali że pytasz ? Ja tu ci darmowej rozrywki dostarczam, a ty narzekasz, jak nie wiesz to przyznaj, a nie się czepiasz... jak goście z łoży szyderców w muppet show. PS podpisali inaczej nie umiałbym zweryfikować... choć jedną górę może bym i rozpoznał, charakterystyczną sylwetka... Lexi się śmieje a sam nie wie:-) Edytowane 12 Luty przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 1 godzinę temu, Chertan napisał: To ja protestuję przeciwko takiej potwarzy i nieścisłości, może i kręcę jak królik tyłkiem, ale z szybkością to nie ma nic wspólnego. Z resztą przy takim kręceniu osiągnięcie dużej szybkości jest po prostu nieprawdopodobne. Inna sprawa, że jazda była na okrągło, ani chwili na pyfko czy fajkę... chudy jesteś to wiadomo że zestresowany musisz coś kręcić... w czasie gdy sybaryci relaksują się przy pyfku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 33 minuty temu, Lexi napisał: Pierwszy raz widze niebieskiego nietoperza.. Lokalny gatunek 😉 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 51 minut temu, sstar napisał: Ja tu ci darmowej rozrywki dostarczam, a ty narzekasz, jak nie wiesz to przyznaj, a nie się czepiasz... jak goście z łoży szyderców w muppet show. PS podpisali inaczej nie umiałbym zweryfikować... choć jedną górę może bym i rozpoznał, charakterystyczną sylwetka... Lexi się śmieje a sam nie wie:-) Oczywiscie że wiem to są Tatry ale nie będę Wam psuł zabawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 29 minut temu, Jeeb napisał: Oczywiscie że wiem to są Tatry ale nie będę Wam psuł zabawy Brawo Ty, jesteś debeściak, Marek to bystrzacha, czekam na kolejnych... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 21 godzin temu, marekbtl napisał: Pamiętam Ruchacze , Ciebie o 13.00 defibrylowali, a ja o 15.00 klękłem na stoku, ale żem Polak, to potrafię wstać z kolan - ale trochę czasu mi to zajęło. Piotrek jeździł szybciej niż krzesło. Wyjeździł swój, mój, Twój i tej garstki osób co były na stoku karnety. To ten co juz tak niby siły nie ma bo jest po 50-tce. Chyba czystej . A miało być tak pięknie. A to był obóz koncentracyjny. Wspomnień czar. pozdro Rohacze to miejsce, skąd KAŻDY ma najpiękniejsze zdjęcia! Mam podobne z zeszłego sezonu (marzec)! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 7 godzin temu, sstar napisał: Zagadka od Tadka, co widać na zdjęciu… z kalendarza… jak idziemy w wypominki. Jakieś chyba Ruhacze... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty Godzinę temu, brachol napisał: Jakieś chyba Ruhacze... Ruchaczy nie widzę ale Giewont z całą pewnością 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 59 minut temu, Jeeb napisał: Ruchaczy nie widzę ale Giewont z całą pewnością Jeeb ekspert. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi