Tsol Napisano 22 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2024 A w Scyrku jak zwykle czekają że im samo się naśnieży. Zamiast teraz uruchamiać wszystkie armatki jakie mają ( jak to robią np w Białce) to uruchomili może z 10% i czekają na cud. Normalnie ręce opadają 😞 1 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 22 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2024 Robi się bajkowo w Zieleńcu: 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 22 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2024 W dniu 13.11.2024 o 08:51, Lexi napisał: Sąsiedzi też snieżą.. Litwinka, Rusin... tylko Jurgów znowu liczy na "garbate aniołki" - w zeszłym roku stali w styczniu jako jedyni w okolicy.. Z opóźnieniem ale tej już ruszyli: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 22 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2024 6 godzin temu, Tsol napisał: A w Scyrku jak zwykle czekają że im samo się naśnieży. Zamiast teraz uruchamiać wszystkie armatki jakie mają ( jak to robią np w Białce) to uruchomili może z 10% i czekają na cud. Normalnie ręce opadają 😞 Ja się dziwię, że kolegę to jeszcze dziwi... Słowacy sami napisali, że są niezadowoleni ze Szczyrku. Ja im odpisałem, że jestem niezadowolony z nich. Ja już trzeci sezon (po 4-5 nadziei w Szczyrku) mam zamieniony ich Gopass na Wispass i z kolei JA JESTEM ZADOWOLONY! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 22 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2024 Dolny Śląsk: Czarnów, ruszyli z naśnieżaniem. Kamerki jeszcze u nich nie działają. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 22 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2024 Karpacz Kopa odpaliła armaty: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 22 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2024 W Sudetach aktualnie naśnieżają: CG, Zieleniec, Ski Arena Szrenica [wtf], Karpacz Kopa, Karpacz Wintepol, Świerardów-Zdrói. Rymarz, Dzikowiec, Rzeczka, Lądek-Zdrój na razie czekają. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 22 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2024 Wisła też pomału rusza Stok Stok-Wisła 5f8f1436-7ff2-4105-9546-66378e90b15a.mov 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 22 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2024 13 godzin temu, Tsol napisał: A w Scyrku jak zwykle czekają że im samo się naśnieży. Zamiast teraz uruchamiać wszystkie armatki jakie mają ( jak to robią np w Białce) to uruchomili może z 10% i czekają na cud. Normalnie ręce opadają 😞 Nie no nie jest tak źle. Beskid Sport Arena naśnieża, TMR też ale chyba tylko trase ze Zbujeckiej. Tylko COS zaspał, jak zwykle. Ciekawe czy ukończyli nowy wyciąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narty pilsko Napisano 22 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2024 Nowa osada 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2024 CG dalej śnieży na Efce i B. Trzy dni śnieżenia powodowały, że otwierali sie, przynajmniej na Efce. Na razie brak z ich strony komunikatu, kiedy przecinają wstęgę. Nalazłem kamerkę z widokiem na C, na razie niewiele się tam dzieje. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2024 Na Szrenicy bajkowo: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 23 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2024 Pierwsza trójka ruszyła: Biały Krzyż, Master, Ufo: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2024 13 minut temu, ZdolnyŚlązak napisał: Pierwsza trójka ruszyła: Biały Krzyż, Master, Ufo: Czyli standard.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 23 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2024 3 minuty temu, Lexi napisał: Czyli standard.. Jak co roku🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 23 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2024 Godzinę temu, grimson napisał: Na Szrenicy bajkowo: Da się zjechać;-) choć nie wolno... więc raczej trzeba szybko:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski89 Napisano 23 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2024 18 godzin temu, Narciarz ze Śląska napisał: Ja się dziwię, że kolegę to jeszcze dziwi... Słowacy sami napisali, że są niezadowoleni ze Szczyrku. Ja im odpisałem, że jestem niezadowolony z nich. Ja już trzeci sezon (po 4-5 nadziei w Szczyrku) mam zamieniony ich Gopass na Wispass i z kolei JA JESTEM ZADOWOLONY! Czekaj czekaj jak to było? "W 5 dni możemy naśnieżyć 80% ośrodka" Oni nawet 10% nie mają naśnieżone. Ja od dnia otwarcia mówiłem, że to są cwani marketingowcy i nic więcej. Teraz 2-3 dni temu pisali, że śnieżą 3 do Gondoli i 4 do Soliska. Na dolnych stacjach tych tras nie ma grama śniegu z armat/lanc. Ale piękny przekaz poszedł... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 23 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2024 (edytowane) BK z @Góral spod Skrzycznegooraz @johnny_narciarz z małzonką czyli jak co roku. Warunki b. Dobre Edytowane 23 Listopad 2024 przez christof 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolcjusz Napisano 23 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2024 Sezon rozpoczęty, w tym roku płynne przejście z roweru, jeszcze w poprzedni weekend na narty. Ludzi bardzo dużo niestety, zimno i wietrznie. 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 23 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2024 8 minut temu, wolcjusz napisał: Sezon rozpoczęty, w tym roku płynne przejście z roweru, jeszcze w poprzedni weekend na narty. Ludzi bardzo dużo niestety, zimno i wietrznie. a gzie to tak płasko jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolcjusz Napisano 23 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2024 2 minuty temu, Jeeb napisał: a gzie to tak płasko jest ? Otwarcie sezonu małopolskiego tradycyjnie w Tyliczu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2024 Mam możliwość przetestowania SL Stockli R12, czy nie będą zbyt skrętne? Mają inną geometrię niż moje stare GS. Będą dobre? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 23 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2024 Godzinę temu, grimson napisał: Mam możliwość przetestowania SL Stockli R12, czy nie będą zbyt skrętne? Mają inną geometrię niż moje stare GS. Będą dobre? Grimson…..toć jak nie sprawdzisz organoleptycznie sam czy Ci leżą to nikt Ci nie doradzi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2024 Godzinę temu, marcinn napisał: Grimson…..toć jak nie sprawdzisz organoleptycznie sam czy Ci leżą to nikt Ci nie doradzi kruca bomba, czy te SL nie będą za bardzo katapultować przy wychodzeniu z zakrętu? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 23 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2024 5 minut temu, grimson napisał: kruca bomba, czy te SL nie będą za bardzo katapultować przy wychodzeniu z zakrętu? naturalnie że katapultują, chwila nieuwagi i widzisz swoje narty na tle nieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi