marcinn Napisano 15 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń (edytowane) Wisła - Skolnty Dziś GS bo pusto z rana Edytowane 15 Styczeń przez marcinn 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 15 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń Dzień dobry Szczyrk 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 15 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń Dzień dobry Lądek Zdrój 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 15 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2 godziny temu, marcinn napisał: Wisła - Skolnity Czy wyciąg jeździ normalnie (forumowicze zgłaszali notoryczne zwalnianie dla turystów)??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 15 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń Godzinę temu, ZdolnyŚlązak napisał: Dzień dobry Lądek Zdrój Chodzi orczyk - dłuższy niż krzesło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 15 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 15 godzin temu, squead89 napisał: A nie można już parkować na "chodniku" przy COS Szczyrk i w pobliżu, dawno zawsze samochody za darmo tak się zatrzymywały? No tak, pewnie można. Wszyscy o tym zapomnieli. Tylko trzeba być przed innymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
friski Napisano 15 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 3 godziny temu, marcinn napisał: Wisła - Skolnty Dziś GS bo pusto z rana Działa czerwona? Można bez obaw wziąć lepsze narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 15 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 11 minut temu, friski napisał: Działa czerwona? Można bez obaw wziąć lepsze narty? Działa i można 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 15 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 1 godzinę temu, Narciarz ze Śląska napisał: Chodzi orczyk - dłuższy niż krzesło??? Tak. Warunki bardzo dobre, ludzi mało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 15 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń Krynica Jaworzyna.Warunki idealne,ludzi mało,wszyscy szykują się na najazd warszawiaków na ferie i pogodę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 15 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń (edytowane) Wracając do dzisiejszej jazdy na Skolnitach to pierwsze 1,5 h parę osób , żadnych turystów, jazda na okrętkę w bardzo dobrych warunkach.Sztachety trzymały na pełnej petardzie z góry na dół czy to niebieska czy czerwona jak wściekłe.Nastepnie zmiana nart na bardziej skrętne i faktycznie coraz więcej ludzi a i paru turystów się zjawiło i coś tam wyciąg parokrotnie zwolnił ale żeby z tego robić wielkie halo to nie ..... zakładając kto rano wstaje bo pewnie później to i mógł ten wyciąg częściej zwalniac. W weekend na Skolnitach testy nart Atomic.Pare foci Edytowane 15 Styczeń przez marcinn 20 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 15 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń Cieniawa Ski 15.01.2026 Wczoraj wieczorem przyszło ocieplenie oraz deszcz... który potem zamarzł. Śnieg trochę siadł, dzisiaj na stoku trochę ślisko, rano skorupka na wierzchu. Na otwarciu mgły, z czasem się wypogodziło a później znowu mgliście. Ludzi mało, w zasadzie kilka osób. Pojeżdżone 4h. Dzisiaj mój mały jubileusz - 10 lat temu założyłem konto na forum skionline 🎉 W tym czasie byłem na wielu świetnych wyjazdach narciarskich - bliższych i dalszych. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń Wczorajszy Szczyrk - warunki bardzo dobre, kolejki na bierząco więc jazda przednia a i wyborne towarzystwo w osobie @kordiankw.. dzięki za spotkanie. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 16 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń (edytowane) Ustroń-Poniwiec Lekki mrozik, sztruks i 2 osoby oprócz mnie Edytowane 16 Styczeń przez marcinn 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 16 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń Ryterskie "zgrupowanie" czas zacząć... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2 godziny temu, Lexi napisał: Wczorajszy Szczyrk - warunki bardzo dobre, kolejki na bierząco więc jazda przednia a i wyborne towarzystwo w osobie @kordiankw.. dzięki za spotkanie. Marek, dziś jeszcze lepiej, zacząłem o 10:30 bo znowu miałem rano spotkanie online, ale warunki przynajmniej na COS rewelacja. Śnieg zmrożony, słońce świeci i ja sam na kanapie 😄. Zaraz przebijam się na TMR, bo muszę złapać Mirka, to zobaczę jakie tam warunki. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 16 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 12 godzin temu, pawelb91 napisał: Cieniawa Ski 15.01.2026 Wczoraj wieczorem przyszło ocieplenie oraz deszcz... który potem zamarzł. Śnieg trochę siadł, dzisiaj na stoku trochę ślisko, rano skorupka na wierzchu. Na otwarciu mgły, z czasem się wypogodziło a później znowu mgliście. Ludzi mało, w zasadzie kilka osób. Pojeżdżone 4h. Dzisiaj mój mały jubileusz - 10 lat temu założyłem konto na forum skionline 🎉 W tym czasie byłem na wielu świetnych wyjazdach narciarskich - bliższych i dalszych. Ktoś mi wytłumaczy, jak to jest, że ta Cieniawa sobie coraz lepiej chodzi, a Limanowa zbankrutowała - wyciąg rozebrany??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 16 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2 godziny temu, marcinn napisał: Ustroń-Poniwiec Lekki mrozik, sztruks i 2 osoby oprócz mnie Poniwiec jakoś mocno zarzucił promocję stacji. Stawiam dolary przeciw orzechom, że 90% ludzi przyjeżdżających do Ustroń/Wisła/Istebna nie ma pojęcia o istnieniu tego stoku, ani tego, że jest w Wispassie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 16 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 27 minut temu, kordiankw napisał: Marek, dziś jeszcze lepiej, zacząłem o 10:30 bo znowu miałem rano spotkanie online, ale warunki przynajmniej na COS rewelacja. Śnieg zmrożony, słońce świeci i ja sam na kanapie 😄. Zaraz przebijam się na TMR, bo muszę złapać Mirka, to zobaczę jakie tam warunki. Co słychać na Golgocie i 1-ce w SMR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 16 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 10 minut temu, zając napisał: Co słychać na Golgocie i 1-ce w SMR? Na Golgocie słychać kamienie. 1 też niestety nienasniezana ... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2 godziny temu, kordiankw napisał: Marek, dziś jeszcze lepiej, zacząłem o 10:30 bo znowu miałem rano spotkanie online, ale warunki przynajmniej na COS rewelacja. Śnieg zmrożony, słońce świeci i ja sam na kanapie 😄. Zaraz przebijam się na TMR, bo muszę złapać Mirka, to zobaczę jakie tam warunki. Wygląda zacnie - pozdrowienia dla Mirka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 16 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 4 godziny temu, marcinn napisał: Ustroń-Poniwiec Lekki mrozik, sztruks i 2 osoby oprócz mnie A jak warunki na Poniwcu - wspominam ten stok jedynie z drobnymi kamieniami, pokrywa śnieżna raczej skromna. A parking - płatny przy stacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 16 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 3 godziny temu, Narciarz ze Śląska napisał: 2 godziny temu, Narciarz ze Śląska napisał: Poniwiec jakoś mocno zarzucił promocję stacji. Stawiam dolary przeciw orzechom, że 90% ludzi przyjeżdżających do Ustroń/Wisła/Istebna nie ma pojęcia o istnieniu tego stoku, ani tego, że jest w Wispassie. 39 minut temu, moloo napisał: A jak warunki na Poniwcu - wspominam ten stok jedynie z drobnymi kamieniami, pokrywa śnieżna raczej skromna. A parking - płatny przy stacji ? Wiesz coś mi się wydaje a raczej jestem przekonany że to nie kwestia marketingu. Po prostu to nie stok rodzinny ala Nowa Osada ten stok wybierają świadomi narciarze, jak wcześniej Stożek dla tego często są tam pustki, nawet w weekend. Co do warunków bardzo dobre Parking dla narcarzy bezpłatny 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 3 godziny temu, zając napisał: Co słychać na Golgocie i 1-ce w SMR? Trawa rośnie 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń Godzinę temu, Lexi napisał: Wygląda zacnie - pozdrowienia dla Mirka.. Mirek też pozdrawia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi