Lexi Napisano 1 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 17 minut temu, Jeeb napisał: chyba nie bo poznaję ich narty, raczej nie ściemmniają, byliśmy już razem w Alpach ..żartowałeem - też ich poznałem po nartach.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 1 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń Proponuję zrobić fresh track na parking i po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 2 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 11 godzin temu, przemo_narciarz napisał: Proponuję zrobić fresh track na parking i po problemie. mozesz troche rozjasnic albo napisac co masz na mysli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 2 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 4 godziny temu, Jeeb napisał: mozesz troche rozjasnic albo napisac co masz na mysli? Jak to co, profity rodem z TMR:) płacisz za fresh parking 15e extra. Otwiera Ci się szlaban na gopass i ustawiają cię na najlepszych miejscach VIP z widokiem na kibel. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 2 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń Orientuje się ktoś czy dziś również są korki w szczyrku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 2 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń Rano było pusto. W ciągu dnia też niewielki ruch. Aktualnie korek tylko w samym centrum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 2 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń Orientuje się może ktoś w cenie parkingu w Szczyrku, jakbym chciał tam przylecieć swoim helikopterem 😉. Mogę wykupić Fast Pass-a na start i lądowanie ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 2 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 5 minut temu, moruniek napisał: Orientuje się może ktoś w cenie parkingu w Szczyrku, jakbym chciał tam przylecieć swoim helikopterem 😉. Mogę wykupić Fast Pass-a na start i lądowanie ? Śmiejesz się, ale ja się kiedyś wybrałem późnym Marcem na Jaworzynr Krynicką. Skończył się dzień, zjeżdżam na dół i pakuje się do auta. A obok mnie koleś wrzucił narty do helikoptera i poleciał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 2 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 5 minut temu, moruniek napisał: Orientuje się może ktoś w cenie parkingu w Szczyrku, jakbym chciał tam przylecieć swoim helikopterem 😉. Mogę wykupić Fast Pass-a na start i lądowanie ? Śmiejesz się, ale ja się kiedyś wybrałem późnym Marcem na Jaworzynr Krynicką. Skończył się dzień, zjeżdżam na dół i pakuje się do auta. A obok mnie koleś wrzucił narty do helikoptera i poleciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 2 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 21 minut temu, moruniek napisał: Orientuje się może ktoś w cenie parkingu w Szczyrku, jakbym chciał tam przylecieć swoim helikopterem 😉. Mogę wykupić Fast Pass-a na start i lądowanie ? A masz pakiet heliski?😅 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 2 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 46 minut temu, Hextor napisał: Śmiejesz się, ale ja się kiedyś wybrałem późnym Marcem na Jaworzynr Krynicką. Skończył się dzień, zjeżdżam na dół i pakuje się do auta. A obok mnie koleś wrzucił narty do helikoptera i poleciał. musiało być przeżycie jak 2 x napisałeś 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 2 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń Napisałem raz, ale forum dwa razy wrzuciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mops Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń Z ciekawostek to trasa 6 o dumnej nazwie Turystyczna powróciła do listy tras na stronie ośrodka. Czy oznacza to jej możliwe otwarcie? Wątpię, ale pewnie kilometry tras ładniej wyglądają z tymi dodatkowymi fikcyjnymi 1900 metrami niż bez nich 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pejot Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń W dniu 31.12.2024 o 10:34, Cappo napisał: Przeczytaj fragmenty artykułu, który wrzuciłem w poście. Żeby być całkiem dokładnym to w tym samym wywiadzie padło też poniższe sformułowanie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 5 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń (edytowane) 15 godzin temu, Mops napisał: Z ciekawostek to trasa 6 o dumnej nazwie Turystyczna powróciła do listy tras na stronie ośrodka. Czy oznacza to jej możliwe otwarcie? Wątpię, ale pewnie kilometry tras ładniej wyglądają z tymi dodatkowymi fikcyjnymi 1900 metrami niż bez nich Jak wrociła to pojechalem sprawdzic tą legendarna trase. Początek - w dali widac pomaranczowe elementy lancy na 3-ce Takie tam chaszcze Znów pojawia sie trojka To w zasadzie droga dojazdowa do kilu zabudowań oraz do szlasow na 4-ce W co namniej 2 miejscach były znaki teren prywatny/zakaz parkowania i takie tam ( tu po lewej- musicie uwierzyc na slowo) A tutaj troche pod górke. Podsumowując to aktualnie droga dojazdowa do kilkunastu zabudowan oraz lokali gastronomicznych na polanie suche i nieco powyzej do szałasów o szerokosci czasem na max 1 auto. Edytowane 5 Styczeń przez christof 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski89 Napisano 5 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń @christof miałeś może okazję zobaczyć czy COS zaczął śnieżyć dolną trasę do Mety? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnas22 Napisano 5 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 25 minut temu, ski89 napisał: @christof miałeś może okazję zobaczyć czy COS zaczął śnieżyć dolną trasę do Mety? Na to bym nie liczył dopóki górna część ośrodka nie będzie miała wystarczająco naturalnego śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 5 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2 godziny temu, ski89 napisał: @christof miałeś może okazję zobaczyć czy COS zaczął śnieżyć dolną trasę do Mety? Przecież to już nigdy nie nastąpi....Tam brakuje wody na śnieżenie góry a mają marnować na dół, który nie wytrzyma obecnych temperatur ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 5 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń Myślę, że nie będą nasniezac dolu do czasu budowy nowego zbiornika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redinne Napisano 6 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń A zaczęli w ogóle naśnieżać Doliny ? 😛 jak do Hiltona się uda zjechać to już będzie wielki sukces 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redinne Napisano 6 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń Ja wczoraj skiturowo, ale był zjazd Kopa-Hala Skrzyczeńska-Solisko. Warunki na trasie dobre, mocno zlodzone, bardzo mało muld jak na godzinę 13. Bardzo dużo ludzi zjeżdżało zamkniętymi trasami 3 i zapewne 1, dorośli z dziećmi, a na nich spore kopy śniegu i uruchomione armatki. Śnieżyli też 7 i 10. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 13 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń Szybka reakcja świadków zdarzenia oraz ratowników GOPR uratowała życie 70-letniego narciarza, który w poniedziałek stracił przytomność na stoku w Szczyrku. https://wydarzenia.interia.pl/slaskie/news-dramat-na-stoku-w-akcji-gopr-lpr-i-policja,nId,7891184 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pejot Napisano 13 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 51 minut temu, moruniek napisał: Szybka reakcja świadków zdarzenia oraz ratowników GOPR uratowała życie 70-letniego narciarza, który w poniedziałek stracił przytomność na stoku w Szczyrku. https://wydarzenia.interia.pl/slaskie/news-dramat-na-stoku-w-akcji-gopr-lpr-i-policja,nId,7891184 Pokłony dla tych dwóch spontanicznych ratowników. Nie byli to jednak przypadkowi ludzie ciekawe czy gdyby nie oni to ktoś inny umiałby przeprowadzić RKO mam pewne wątpliwości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 13 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 34 minuty temu, pejot napisał: Pokłony dla tych dwóch spontanicznych ratowników. Nie byli to jednak przypadkowi ludzie ciekawe czy gdyby nie oni to ktoś inny umiałby przeprowadzić RKO mam pewne wątpliwości. Nie bardzo rozumiem czemu służy ta wypowiedź....RKO to nic trudnego tylko wiele osób boi się tego... Rozumiem, że skoro masz wątpliwości to intensywnie szkolisz innych, aby wiedzieli jak mają się zachować ? Czy tylko szukasz atencji ? Zupełnie nie rozumiem sensu takiej wypowiedzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pejot Napisano 13 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń (edytowane) 53 minuty temu, Jusik2002 napisał: Nie bardzo rozumiem czemu służy ta wypowiedź....RKO to nic trudnego tylko wiele osób boi się tego... Rozumiem, że skoro masz wątpliwości to intensywnie szkolisz innych, aby wiedzieli jak mają się zachować ? Czy tylko szukasz atencji ? Zupełnie nie rozumiem sensu takiej wypowiedzi. Czy Ty musisz się do wszystkich przywalać? jesteś alfą i omegą ? (ktoś nie umie czytać ze zrozumieniem, inny nie wie co znaczą znaczki npm a inny szuka atencji). Z całą pewnością ten człowiek wzruszyłby się do łez że RKO to nic trudnego jakby mu nikt nie pomógł bo by się bał. Edytowane 13 Styczeń przez pejot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi