filok Napisano 26 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 12 minut temu, Michas222k napisał: Dziś dla odmiany Szczyrbskie Pleso, jest miękko, ale bardzo fajnie jak na razie. Według prognoz dziś na Chopoku jakiś opad deszczu miał być ale na razie nic nie widać .W przyszłym tygodniu jak będzie fajna pogoda to jeszcze bym chciał wyskoczyć na Chopok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas222k Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec Dziś mieliśmy okazję skorzystać ze Fresh Track, w promocyjnej cenie dla gości hoteli TMR 1€. Jak ktoś ma okazję w tej cenie to warto. Stoki idealnie zmrożone po 7 rano i tylko dla Ciebie. Jak zjeżdżaliśmy na śniadanie przed 9 rano na południowej stronie już było miekko. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec Jak dojechać na Chopok ze Śląska, żeby w Słowacji nie wpaść w płatny odcinek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 8 minut temu, WojtekM napisał: Jak dojechać na Chopok ze Śląska, żeby w Słowacji nie wpaść w płatny odcinek? Przez Korbielów i Zuberec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 17 minut temu, WojtekM napisał: Jak dojechać na Chopok ze Śląska, żeby w Słowacji nie wpaść w płatny odcinek? Żeby nie jechać autostradą to jadąc od Korbielowa jak google prowadzi przed Litpovskim Michalem można skręcić w drogę nr 18 - bardzo ładna trasa nieco wydłużająca dojazd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 5 godzin temu, zając napisał: Żeby nie jechać autostradą to jadąc od Korbielowa jak google prowadzi przed Litpovskim Michalem można skręcić w drogę nr 18 - bardzo ładna trasa nieco wydłużająca dojazd. Czyli rozumiem, że od Liptowskiego Michala do Liptowskiego Mikulasza dojeżdżam drogą 18 i unikam E50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack78 Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec Najprościej to w mapach google wybrać "unikaj opłat" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 22 minuty temu, jack78 napisał: Najprościej to w mapach google wybrać "unikaj opłat" Ale wtedy nie ma zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 28 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 15 godzin temu, WojtekM napisał: Czyli rozumiem, że od Liptowskiego Michala do Liptowskiego Mikulasza dojeżdżam drogą 18 i unikam E50. Tak, jechałam tak na moto i chyba autem też parę lat temu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg Napisano 28 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 15 godzin temu, WojtekM napisał: Czyli rozumiem, że od Liptowskiego Michala do Liptowskiego Mikulasza dojeżdżam drogą 18 i unikam E50. Droga jest spoko, a czasowo 10 minut dłużej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 31 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec Nie wiem czy obserwujecie prognozy ale przyszły tydzień według niemieckich fusów z kawy ma być bardzo ciekawy temperatury na minusie cały tydzień , no ciekawe co z tego wyniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack78 Napisano 31 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2 godziny temu, filok napisał: Nie wiem czy obserwujecie prognozy ale przyszły tydzień według niemieckich fusów z kawy ma być bardzo ciekawy temperatury na minusie cały tydzień , no ciekawe co z tego wyniknie Oby. Bo planuje weekend na Chopoku 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 31 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 9 godzin temu, jack78 napisał: Oby. Bo planuje weekend na Chopoku 😀 Czytałeś ? na stronie Jasna Chopok Od 31.03. do 04.04. kolejka linowa B8 Lúčky - Vyhliadka oraz trasa nr 14 będą wyłączone z eksploatacji. Parkowanie będzie możliwe na parkingu Otupné. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 31 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 6 minut temu, filok napisał: Czytałeś ? na stronie Jasna Chopok Od 31.03. do 04.04. kolejka linowa B8 Lúčky - Vyhliadka oraz trasa nr 14 będą wyłączone z eksploatacji. Parkowanie będzie możliwe na parkingu Otupné. Sugerowało by to że po 04.04 B8 i 14 będzie otwarte na. powrót... troche wątpliwości mam .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 1 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 8 godzin temu, Lexi napisał: Sugerowało by to że po 04.04 B8 i 14 będzie otwarte na. powrót... troche wątpliwości mam .. Tam to jest typowe w kwietniu. Będą działać w trybie weekendowym. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 1 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 10 godzin temu, Lexi napisał: Sugerowało by to że po 04.04 B8 i 14 będzie otwarte na. powrót... troche wątpliwości mam .. Również mam lekkie wątpliwości choć ostatnio jak byłem to właśnie na tej trasie dojazdowej do wyciągu i parkingu mieli nagromadzone sporo śniegu więc pożyjemy zobaczymy. Może potrzebują czasu by to rozplantować i ratrakami przejechać . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas222k Napisano 1 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 58 minut temu, filok napisał: Również mam lekkie wątpliwości choć ostatnio jak byłem to właśnie na tej trasie dojazdowej do wyciągu i parkingu mieli nagromadzone sporo śniegu więc pożyjemy zobaczymy. Może potrzebują czasu by to rozplantować i ratrakami przejechać . W zeszłym tygodniu jak byłem to też zamknęli tą trasę na kilka dni. Była czynna na początku tygodnia, później zamknięta i ponownie otworzyli bliżej weekendu. Ja się załapałem, zjechałem ją raz w poniedziałek z ciekawości najdłuższego zjazdu ze szczytu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 1 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień No ja tak myślę że pojadę w środę w przyszłym tygodniu i oby było fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień W dniu 1.04.2025 o 11:18, filok napisał: No ja tak myślę że pojadę w środę w przyszłym tygodniu i oby było fajnie Też sie przymierzam - na razie luźno..zobaczymy .. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 2 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 32 minuty temu, Lexi napisał: Też sie przymierzam - na razie luźno..zobaczymy .. Przymierzamy - liczba mnoga jak coś pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 11 minut temu, marekbtl napisał: Przymierzamy - liczba mnoga jak coś pozdro No, tak.. tak sorry.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinky_ok Napisano 2 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień Tmr obniżył ceny na 19 euro w tygodniu i 24 w weekend 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack78 Napisano 4 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień A co teraz z parkingami, głównie z darmowym parkingiem na Luckach dla posiadaczy sezonówki? Kanapa z Lucek nie działa, więc gdzie można teraz parkować za free? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 6 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień No Panie i Panowie na Chopoku ładnie daje jest nadzieja 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 7 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień no dobra nie ma co marnować tego czym nas aktualnie natura obdarza i trzeba się ruszyć, a że wyboru na tygodniu nie ma ... to wypada na Chopok. potencjalny wyjazd: środa lub piątek. pytanie do znawców, na który parking najlepiej się aktualnie kierować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi