Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

12 minut temu, Michas222k napisał:

Dziś dla odmiany Szczyrbskie Pleso, jest miękko, ale bardzo fajnie jak na razie.

IMG_20250326_093604499_HDR.jpg

IMG_20250326_101758238.jpg

IMG_20250326_101102911.jpg

Według prognoz dziś na Chopoku jakiś opad deszczu miał być ale na razie nic nie widać .W przyszłym tygodniu jak będzie fajna pogoda to jeszcze bym chciał wyskoczyć na Chopok

Dziś mieliśmy okazję skorzystać ze Fresh Track, w promocyjnej cenie dla gości hoteli TMR 1€. Jak ktoś ma okazję w tej cenie to warto. Stoki idealnie zmrożone po 7 rano i tylko dla Ciebie. Jak zjeżdżaliśmy na śniadanie przed 9 rano na południowej stronie już było miekko.

IMG_20250327_072226332.jpg

IMG_20250327_072409046.jpg

IMG_20250327_083213462.jpg

IMG_20250327_085326321.jpg

• Like 17

17 minut temu, WojtekM napisał:

Jak dojechać na Chopok ze Śląska, żeby w Słowacji nie wpaść w płatny odcinek?

Żeby nie jechać autostradą to jadąc od Korbielowa jak google prowadzi przed Litpovskim Michalem można skręcić w drogę nr 18 - bardzo ładna trasa nieco wydłużająca dojazd.

• Like 1

5 godzin temu, zając napisał:

Żeby nie jechać autostradą to jadąc od Korbielowa jak google prowadzi przed Litpovskim Michalem można skręcić w drogę nr 18 - bardzo ładna trasa nieco wydłużająca dojazd.

Czyli rozumiem, że od Liptowskiego Michala do Liptowskiego Mikulasza dojeżdżam drogą 18 i unikam E50.

2 godziny temu, filok napisał:

Nie wiem czy obserwujecie prognozy ale przyszły tydzień według niemieckich fusów z kawy ma być bardzo ciekawy :D

temperatury na minusie cały tydzień , no ciekawe co z tego wyniknie

Oby.

Bo planuje weekend na Chopoku 😀

• Like 1

9 godzin temu, jack78 napisał:

Oby.

Bo planuje weekend na Chopoku 😀

Czytałeś ? na stronie Jasna Chopok

Od 31.03. do 04.04. kolejka linowa B8 Lúčky - Vyhliadka oraz trasa nr 14 będą wyłączone z eksploatacji. Parkowanie będzie możliwe na parkingu Otupné.

6 minut temu, filok napisał:

Czytałeś ? na stronie Jasna Chopok

Od 31.03. do 04.04. kolejka linowa B8 Lúčky - Vyhliadka oraz trasa nr 14 będą wyłączone z eksploatacji. Parkowanie będzie możliwe na parkingu Otupné.

Sugerowało by to że po 04.04 B8 i 14 będzie otwarte na. powrót... troche wątpliwości mam ..

• Like 1

10 godzin temu, Lexi napisał:

Sugerowało by to że po 04.04 B8 i 14 będzie otwarte na. powrót... troche wątpliwości mam ..

Również mam lekkie wątpliwości choć ostatnio jak byłem to właśnie na tej trasie dojazdowej do wyciągu i parkingu mieli nagromadzone sporo śniegu więc pożyjemy zobaczymy. Może potrzebują czasu by to rozplantować i ratrakami przejechać .

• Like 1

58 minut temu, filok napisał:

Również mam lekkie wątpliwości choć ostatnio jak byłem to właśnie na tej trasie dojazdowej do wyciągu i parkingu mieli nagromadzone sporo śniegu więc pożyjemy zobaczymy. Może potrzebują czasu by to rozplantować i ratrakami przejechać .

W zeszłym tygodniu jak byłem to też zamknęli tą trasę na kilka dni. Była czynna na początku tygodnia, później zamknięta i ponownie otworzyli bliżej weekendu. Ja się załapałem, zjechałem ją raz w poniedziałek z ciekawości najdłuższego zjazdu ze szczytu.

• Like 1