Victor Napisano 10 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2024 Godzinę temu, waldek71 napisał: wyruszam tam w niedzielę, Szczerze,padalo strasznie,ale i topnieje w oczach a na drogach jak w rynsztoku wszytko płynie …. Oczywiście,życzę błogiego wyjazdu ⛷️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 11 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2024 14 godzin temu, marionen napisał: Ja od 16 Finkenberg. znowu Hintertux??? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 11 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2024 Zabawa przednia ⛷️ 😉 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 11 Marzec 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2024 (edytowane) 2 godziny temu, Jeeb napisał: znowu Hintertux??? Mieszkając w Finkenbergu nie będziemy już tak uwięzieni jak śpiąc wysoko na Hintertuxie. Plany są pokręcić się po innych ośrodkach w Dolinie Zillertal. Ale pewnie jakiś dzień zaliczymy na lodowcu, trzeba się chociaż przywitać, bo mi nie darują.😉 No i jakieś prezenty podrzucić. Edytowane 11 Marzec 2024 przez marionen 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 11 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2024 2 godziny temu, Victor napisał: Zabawa przednia ⛷️ 😉 A nie mówiłem - będzie gites majonez. pozdro ps. A gdzie jesteś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 11 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2024 (edytowane) 4 godziny temu, marekbtl napisał: A nie mówiłem - będzie gites majonez. pozdro ps. A gdzie jesteś? W Sappadzie u Tadeo Katuje wszystkie pługi,półplugi,wyskoki,skręty z górnej czy dolnej narty ,balanse,równowagę ,jazdę na jednej nodze-bez jednej narty czy to podjazd na orczyku czy następnie zjazd -krótki skręt który totalnie mi nie wychodzi ( choć po którymś razie coś już gdzieś iskrzy-trzeba próbować dalej) … Jak będziesz w tej twojej Madonnie powinieneś coś w ten klimat sobie ćwiczyć jak ten ,kot” Tadeo IMG_1295.mov Widoczność dziś idealna,bez słońca chociaż dość cieplo i te przerażające pustki od rana,w lekkim szoku jestem bo czegoś takiego jeszcze nie widziałem choć do tej pory były popularne kierunki a okazuje się,że te kameralne są tak samo dobre a nawet i lepsze …,nogi okropnie bolą Paweł @gabrik to zdecydowanie Twój kierunek na następny sezon !!! Edytowane 11 Marzec 2024 przez Victor 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 11 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2024 (edytowane) 26 minut temu, Victor napisał: W Sappadzie u Tadeo Katuje wszystkie pługi,półplugi,wyskoki,skręty z górnej czy dolnej narty ,balanse,równowagę ,jazdę na jednej nodze-bez jednej narty czy to podjazd na orczyku czy następnie zjazd -krótki skręt który totalnie mi nie wychodzi ( choć po którymś razie coś już gdzieś iskrzy-trzeba próbować dalej) … Jak będziesz w tej twojej Madonnie powinieneś coś w ten klimat sobie ćwiczyć jak ten ,kot” Tadeo IMG_1295.mov 39.05 MB · 0 pobrań Widoczność dziś idealna,bez słońca chociaż dość cieplo i te przerażające pustki od rana,w lekkim szoku jestem bo czegoś takiego jeszcze nie widziałem choć do tej pory były popularne kierunki a okazuje się,że te kameralne są tak samo dobre a nawet i lepsze …,nogi okropnie bolą Paweł @gabrik to zdecydowanie Twój kierunek na następny sezon !!! OOO, super. Katuj co się tylko da. A takie dynastary miała moja Żona Super nartki. Tak jak Tadeo to nie umim na jednej nodze. Jedynie takie bujanko. Śmig to u mnie jest wątpliwej jakości, ale se radzę jakoś i żyję. Niszowe miejscówki to super sprawa. W przyszłym sezonie będę szukał, ale ja, jako tylko płatnik do gówno mam do powiedzenia gdzie jedziemy. Żona jest zakochana w Madonnie. Lepsze to niż Białka - tym się pocieszam . pozdrawiam Edytowane 11 Marzec 2024 przez marekbtl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2024 10 minut temu, marekbtl napisał: Żona jest zakochana w Madonnie W Madonnie to pół biedy najwyżej sie kadzidła naniuchasz...mam kumpla którego żona sie zakochała w Rydzyku ..to chłopie tragedia.. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 11 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2024 20 minut temu, marekbtl napisał: A takie dynastary Narta super 🙌 sztywna i dość ciężka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 11 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2024 8 minut temu, Lexi napisał: W Madonnie to pół biedy najwyżej sie kadzidła naniuchasz...mam kumpla którego żona sie zakochała w Rydzyku ..to chłopie tragedia.. Na o. Dyrektora to mnie nie stać. Za cienki jestem. pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 11 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2024 U mnie w końcu wszyscy zdrowi i udało się w końcu pojechać do Austrii do Rauris 16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrik Napisano 11 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2024 2 godziny temu, Victor napisał: W Sappadzie u Tadeo Katuje wszystkie pługi,półplugi,wyskoki,skręty z górnej czy dolnej narty ,balanse,równowagę ,jazdę na jednej nodze-bez jednej narty czy to podjazd na orczyku czy następnie zjazd -krótki skręt który totalnie mi nie wychodzi ( choć po którymś razie coś już gdzieś iskrzy-trzeba próbować dalej) … Jak będziesz w tej twojej Madonnie powinieneś coś w ten klimat sobie ćwiczyć jak ten ,kot” Tadeo IMG_1295.mov 39.05 MB · 2 pobrania Widoczność dziś idealna,bez słońca chociaż dość cieplo i te przerażające pustki od rana,w lekkim szoku jestem bo czegoś takiego jeszcze nie widziałem choć do tej pory były popularne kierunki a okazuje się,że te kameralne są tak samo dobre a nawet i lepsze …,nogi okropnie bolą Paweł @gabrik to zdecydowanie Twój kierunek na następny sezon !!! Zobaczymy, jak sam siebie katuję, to już mnie nogi bolą, a taki Tadeo...to może już być gwóźdź 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 12 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2024 Dzień doberek 😉 Jest kapitalnie 👌⛷️ 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 12 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2024 Viktor nie wkur….. ludzi pracujących Ale miarka się przebrała 😎 Tak więc od piątku pakujemy manaty i Tour of the Alps zaczynając od dolnej Austri po Tyrol i Poludnowy Tyrol 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 12 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2024 39 minut temu, marcinn napisał: Ale miarka się przebrała 😎 Tak więc od piątku pakujemy manaty i Tour of the Alps zaczynając od dolnej Austri po Tyrol i Poludnowy Tyrol Słuszna decyzja 👌 nie ma co … kisić tylko trzeba korzystać póki jeszcze można ⛷️ warun dziś naprawdę rewelacyjny i te pustki tu 😜 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 12 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2024 57 minut temu, marcinn napisał: our of the Alps zaczynając od dolnej Austri po Tyrol i Poludnowy Tyrol na cały miesiąc jedziesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 12 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2024 19 minut temu, Jeeb napisał: na cały miesiąc jedziesz ? Cały miesiąc.....no nie wiem nie wiem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 12 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2024 Byl ktos na dniach w Les 3 Valles? Jak warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 12 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2024 (edytowane) 1 godzinę temu, artix napisał: Byl ktos na dniach w Les 3 Valles? Jak warunki? na kamerkach wyglądają na bardzo przyzwoite https://www.bergfex.pl/val-thorens/schneebericht/ Edytowane 12 Marzec 2024 przez Jeeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 12 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2024 6 godzin temu, Jeeb napisał: na kamerkach wyglądają na bardzo przyzwoite https://www.bergfex.pl/val-thorens/schneebericht/ Na zdjęciach googla też😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 13 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2024 Bella pista ⛷️ 🌞 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 14 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2024 Dzień dobry 🌞💥 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 14 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2024 6 minut temu, Victor napisał: Dzień dobry 🌞💥 Ten ON chyba nawet bardziej interesujący... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 14 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2024 2 godziny temu, Lexi napisał: Ten ON chyba nawet bardziej interesujący... Totalna włoska lipa 🫣 słońce grzeje okropnie,można leżeć i się byczyć 🤦♂️ 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 14 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2024 29 minut temu, Victor napisał: Totalna włoska lipa 🫣 słońce grzeje okropnie,można leżeć i się byczyć 🤦♂️ Nie ma to jak narty w Italii 😎⛷️ Pozdrawiam zza siedmiu gór i siedmiu dolin. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi